36 Milyon Tl'lik İmza

Beşiktaş JK ile 6 yıl önce 150 milyon doları aşan değeriyle Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, 5 yıldır sürdürdüğü forma göğüs sponsorluğunu 2 yıl daha uzattı

SPOR 16.07.2019 14:59:08 4408 0
36 Milyon Tl

VODAFONE TÜRKİYE İLE BEŞİKTAŞ JK ARASINDA 36 MİLYON TL’LİK İMZA

 

BEŞİKTAŞ JK, FORMA GÖĞÜS SPONSORLUĞUNDA

VODAFONE İLE DEVAM EDECEK

Beşiktaş JK ile 6 yıl önce 150 milyon doları aşan değeriyle Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, 5 yıldır sürdürdüğü forma göğüs sponsorluğunu 2 yıl daha uzattı. Anlaşmanın değeri ilk yıl için 16 milyon TL olurken, toplamda 36 milyon TL’ye ulaşacak. Yeni sponsorluk anlaşması, Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un katılımıyla, Vodafone Park’ta düzenlenen imza töreniyle duyuruldu.

 

16 Temmuz 2019 – Beşiktaş JK ile 6 yıl önce 150 milyon doları aşan değeriyle Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, 5 yıldır sürdürdüğü forma göğüs sponsorluğunu 2 yıl daha uzatmak için anlaştı. Anlaşma ilk yıl için 16 milyon TLolarak yapılırken, toplam değeri 36 milyon TL’ye ulaşacak. 1+1 yıl olarak yapılan anlaşma, ilk yılın sonunda tarafların değerlendirmesine bağlı olarak ikinci yıla uzatılacak. Böylece Vodafone, Beşiktaş JK Futbol Takımı ana sponsoru olmaya devam ederken, Beşiktaş JK da 2019-20 ve 2020-21 sezonlarında Vodafone’un ismini göğsünde taşımayı sürdürecek. Yapılan anlaşmayla birlikte, Vodafone’un forma göğüs sponsorluğunun toplam değeri 7 yıl için yaklaşık 31,6 milyon dolara ulaşmış olacak. Vodafone Park’ta gerçekleşen imza törenine Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy katıldı.

 

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, şunları söyledi:

“Beşiktaş JK olarak birlikte yürüdüğümüz markalarla el ele değer kazanmaya devam ediyoruz. Biz yıllar önce Beşiktaşlıları Avrupa’nın en iyi stadına kavuşturacak dev bir projenin hayallerini kurarken, Vodafone bizim hayallerimize inandı. 2013 yılında Türk futbol tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına karşılıklı imza attık ve Vodafone hem dünyanın en teknolojik stadının adında hem de takımımızın göğsünde yer almaya başladı. Bugün forma göğüs sponsorluğumuzu 2 yıl daha uzatmak için bir aradayız. Beşiktaş JK olarak, Vodafone gibi bir dünya devi ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

 

Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ise şöyle konuştu:

“Beşiktaş JK ile 6 yıl önce 150 milyon doları aşan toplam değeriyle sadece Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına değil, aynı zamanda uzun soluklu bir gönül birliğine imza attık. Beşiktaş ile son derece verimli ilerleyen bir işbirliğimiz var. Türk futbolunda örnek işler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Beşiktaş’ın mabedine ismimizi verdik. Beşiktaş’ın gönlümüzdeki yerinin bir göstergesi olarak, siyah-beyazlıların kalbine daha da yakın olmak istedik ve 5 yıl önce forma göğüs sponsoru olduk. Bu sponsorluğumuzu 36 milyon TL bedelle 2 yıla kadar daha uzatma kararı aldık. Böylece, forma göğüs sponsorluğumuzun toplam değeri 7 yıl için yaklaşık 31,6 milyon dolara ulaşmış olacak. Beşiktaş’ın Vodafone logolu formaları bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de gururla taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Logomuzun uğur getirmesini diliyor ve takıma yeni sezonda başarılar diliyoruz.”

 

Formalar satışta

Beşiktaş JK’nın adidas imzasını taşıyan Vodafone logolu yeni formaları, 3 farklı tasarımda, yetişkin erkek, kadın, çocuk ve bebek kategorilerinde satışa sunulacak.

 

Formalar Vodafone mağazaları ile Türkiye’nin her yerinde

Vodafone Türkiye, forma göğüs sponsorluğu kapsamında Beşiktaş taraftarlarını sevdikleri takımın formalarıyla her il ve ilçede buluşturuyor. Beşiktaş formaları, Türkiye’deki tüm Vodafone mağazalarından sipariş verilebiliyor. Böylece, Beşiktaş JK’nın resmi satış noktaları Kartal Yuvaları ve adidas mağazalarından yapılan forma satışlarına, Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış olan Vodafone mağazaları aracılığıyla da destek olunuyor.

 

Vodafone Park, 600 binden fazla taraftarı ağırladı

Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Park, uçtan uca Vodafone’un güçlü iletişim altyapısıyla donatıldı. Nisan 2016’da açılan Vodafone Park, bugüne kadar hazırlık maçları hariç 600 binden fazla taraftarı ağırladı. Vodafone Park, akıllı bir stadyum olmanın yanı sıra müzik, kültür-sanat, moda, eğlence ve diğer etkinliklere de evsahipliği yapıyor.

 

Vodafone Medya Merkezi: http://medyamerkezi.vodafone.com.tr

 


Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltına alındı.

Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu

Bursa’da tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon sektörlerinde ihracat başarısı gösteren firmalar ödül ve ihracata katkı sertifikası almaya hak kazandı.

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Yonca Zeren’in ilk tekli çalışması ‘’ Benim Seni Görmem Lazım’’ Haluk Özkan Projects çatısı altında müzik severlere sunuldu.

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

2023 Yılı Belediye Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda kentsel dönüşümden altyapıya, eğitimden gençlere kadar pek çok alanda Bağcılar’ın gelişimine yönelik çalışmalar anlatıldı.

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.