Işık, “Beylikdüzü’nü Kalkındıracağız”

Dünya Kadınlar Günü’nde Balıkçı Kenan Balcı, Beylikdüzü’ndeki restoranında kadınlara gün boyu ücretsiz balık ekmek dağıtarak, kadınların keyifli bir gün geçirmesini sağladı.

İSTANBUL 8.03.2019 19:07:11 4376 0
Işık, “Beylikdüzü’nü Kalkındıracağız”

Dünya Kadınlar Günü’nde Balıkçı Kenan Balcı, Beylikdüzü’ndeki restoranında kadınlara gün boyu ücretsiz balık ekmek dağıtarak, kadınların keyifli bir gün geçirmesini sağladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ünlü Balıkçı Kenan Balcı, Beylikdüzü’nde bulunan restoranında kadınlara ücretsiz balık ikramında bulundu. Balcı’nın düzenlediği etkinliğe Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Beylikdüzü’nü Kalkındıracağız”

Necati Işık, “Tüm kadınlarımız bu anlamlı günde, ülkemizin kalkınması adına nerede emekleri varsa, nerede elleri değmiş ise, ülkemiz her zaman o noktada kalkınmıştır. İstanbul’un en genç belediye başkan adayı olarak, bu kardeşiniz çalışacak, koşacak, Beylikdüzü’nü kalkındıracak” şeklinde konuştu

“Size Hizmet Etmek Boynumuzun Borcudur”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle organizasyona katılan Mustafa Necati Işık yemek davetine katılan kadınlara vaatlerini açıkladı. Işık,  “Çok önemli projelerimizden biri olan Kadın Yaşam Merkezini sizler için yapacağız. Sanat atölyeleri kuracağız oraya gidip her türlü sosyal aktiviteye katılabilirsiniz. Evde yapmış olduğunuz el emeğinizi götürüp ev ekonominiz için ticaretle değerlendirebileceksiniz. Siz değerli büyüklerim, annelerim ve ablalarım Beylikdüzü’nde size hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

“Devir Bilim Devri”

Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Işık, “Beylikdüzü’nde hayatı kolaylaştırmak için eğitimde de sporda da ciddi işler yapacağız. Bugün nüfusumuz yüzde yüz artmış durumda, okul sınıfları 5 sene önce 25 kişiyken şu an 50 kişi bunun tek nedeni var o da belediye yönetimiyle alakalı. 5 tane yeni okul projesiyle okullarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Devir bilim devri bunun için çocuklarımızı anasınıfından itibaren bilimle tanıştırıp yetiştireceğiz” dedi.

 

 


TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.