“Ak Parti Bu Listeyle Kazanamaz!”

Eski ANAP’lı, Ak Parti Büyükçekmece kurucularından İbrahim Baloğlu, Ak Partinin Büyükçekmece Belediye Meclis Adaylarını sert bir dille eleştirdi.

İSTANBUL 27.02.2019 17:37:41 3241 0
“Ak Parti Bu Listeyle Kazanamaz!”

Eski ANAP’lı, Ak Parti Büyükçekmece kurucularından İbrahim Baloğlu, Ak Partinin Büyükçekmece Belediye Meclis Adaylarını sert bir dille eleştirdi.

Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte Meclis Üyesi Adaylarının belli olmasıyla beraber Ak Parti’nin listeleri eleştiri konusu oldu.Start Tv’ye açıklamalarda bulunan Baloğlu, Ak Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için hazırlanan Belediye Meclis Üyeleri listesini yetersiz görüp partiyi sert bir şekilde eleştirdi.

“Kişilikler Bizi İlgilendirmez”

Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyelerini değerlendiren İbrahim Baloğlu, “Siyasette biz kişilerin siyasetini konuşuruz. Kişilikleri hiçbir zaman bizi ilgilendirmez. Büyükçekmece listesindeki yüzde 95’i torpilli bir şekilde seçilmiştir. Bu listeyi hazırlayanlar ya daha halkın arasına inmemiş ya da Büyükçekmece siyasetini tam anlamıyla algılayamamış kişilerdir. Liste açık bir şekilde bunu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

“Teknik Direktör İyi Kadrosu İyi Değil”

Baloğlu, “Meclis belediye seçimlerinin ham maddesidir, birinci basamağıdır. Biz birinci basamağı çok sakat bir biçimde kurduk. Örneğin deprem olduğunda bile ilk yıkılan iki yer var biri merdivenler diğeri balkon. Biz merdivenleri sağlam kuramadık. Elimize güzel bir şans geçmişti her ne kadar kendi içimizden biri belediye başkan adayı olsun diye istesek de olmadı, sağ olsunlar Belediye başkan adayımız baş göz üstüne reis gönderdi ona diyecek lafımız yok. Teknik direktör iyi ama oyuncu kadrosu iyi değil, takım yok. Ben de hayatımda sahaya çıkıp da oynayan bir teknik direktör görmedim. O yüzden işimiz çok zor” dedi.

“Aleyhimizde Propaganda Yapıyordu”

Şuanki mevcut listede 2009’da listeye giremediği için seçimi kaybettiren isimler var diyen İbrahim Baloğlu,“2009 yılında bizim rakiplerimizden finansal destek sağlayarak gazetelerden aleyhimize yazılar yazıp seçimi kaybetmemize vesile olan isimler şuan listede 11. sırada yer alıyor. Hürbakış diye bir gazetesi vardı şahsın fersah fersah yazılar yazdı şimdi bunları unutmamız mümkün değil” şeklinde konuştu.

“Şansımız Zor”

Şu bir gerçek ki insanoğlunun nefesi her yere yetmez ifadelerini kullanan Baloğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:“Celal beyin zamanında Cumhurbaşkanına kadar gelmeyen bakan kalmadı bu Trakya toprağına her ne kadar İstanbul’a bağlı da olsa. Buranın siyaseti biraz farklı, nazik bir siyaseti var. Peygamber efendimizin de nefesi herkesi Müslüman etmeye yetmedi. Öyle olsaydı herkes Müslüman olurdu demek ki kendi bölgesindeki değerleri de dikkate almak lazım. Bu listeyi ters çevirelim bölgede iktidar oluruz. Bu listeyle, sıralamayla kazanma şansımız yok. Bu kadar da net söylüyorum. Mevlüt Uysal bey başarılı bir siyasetçi Başakşehir’den önceki siyasi hayatını, mücadelesini biliyoruz ancak tek başına sahada ne kadar başarılı olabilir orası tartışılır. Kadrosu yetersiz kalıyor bölgede herkes bunu görebiliyor.

 

 

“CHP Bizi Ters Köşe Yaptı”

CHP’ninBüyükçekmece listesine bakacak olursak, CHP bizi ters köşe yaptı. Ülkücüsü, muhafazakarı, milliyetçisi, sosyal demokratı, alevisi, sünnisi, Trakyalısı var. Her kesimden inanları listeye aldılar. Ak Parti ve CHP’nin listesini karşılaştırdığımız zaman bizim takımın şansı zor. Zaman varken kanaat önderleriyle bir araya gelip bölge için fayda sağlayacak bir liste hazırlanmalı ve bu hatadan dönülmesini söylüyorum hem de bir an önce.”

 


Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Özcan, Keşan’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.