Akdem’in ‘Engelsiz Koro’su, Performansıyla Hayran Bıraktı

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) ‘Müzik Korosu’ ve aralarında engelli vatandaşların da bulunduğu ‘ Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu’ “Dünya Engelliler Günü” nedeniyle Zeytinburnu Kültür v

KÜLTÜR-SANAT 11.12.2019 10:08:39 2785 0
Akdem’in ‘Engelsiz Koro’su, Performansıyla Hayran Bıraktı

 Akdem’in ‘Engelsiz Koro’su, Performansıyla Hayran Bıraktı  

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) ‘Müzik Korosu’ ve aralarında engelli vatandaşların da bulunduğu ‘ Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu’ “Dünya Engelliler Günü” nedeniyle Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne aldılar.

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) Müzik Grubu ve aralarında engelli vatandaşların da bulunduğu  Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu’nun Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde birlikte sergilediği sahne performansı görülmeye değerdi. Konseri Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy,  Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ile çok sayıda vatandaş izledi. ‘Notalar Engel Tanımaz’  mottosuyla 2016 yılında hayata geçen Engelsiz Müzik Korosu, 14’üncü konserini AKDEM Müzik Grubu ile verirken ekip, sevilen Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği ezgilerini seslendirdi.  Ümit Akkuş’un şefliğindeki ekibin performansı ise vatandaşlardan tam not aldı.

Başkan arısoy; “Engelleri Bir Bir Aştık”

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, konserde yaptığı konuşmada; Türkiye’nin son yıllarda engelli vatandaşlarına yönelik çalışmalarda büyük bir yol adlığını ifade etti. Engelli vatandaşların her daim yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Arısoy, “Her geçen gün hem kamu kurumlarının uyumları sağlandı, hem bütün devlet birimlerinin engelliye erişimi, hizmeti inanılmaz bir boyuta geçti. Yetti mi elbette yetmez, ama 15 yıl öncesine göre gerçekten kıyaslanamayacak bir yerdeyiz. Bunun için ne kadar şükretsek azdır. Bunun için destek veren Limak Enerji’ye ve değerli yönetim kurulu başkanı Ebru Özdemir hanımefendiye teşekkür ediyorum.” dedi.

Ebru Özdemir; “Engelliler Sosyal Hayatın Her Alanında Olabilir”

Engelli vatandaşları toplumsal alanlarda her zaman desteklediklerini ifade eden Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, topluma dokunan iyilik hareketlerinde yer almaktan gurur duyduklarını belirterek, “Her sene Türkiye’nin birçok yerinde belirli sayıda konser yapıyoruz. Zeytinburnu’nda bu ikinci konserimiz, aynı zamanda dünya Engelliler Günü ile bağdaştırdık. Heyecanlıyız, mutluyuz, biz bir konser yapıp bırakmıyoruz, hep devamını getiriyoruz.  Hepimizin öğrenmesi gereken çok şey var. Bizim amacımız burada farkındalık oluşturmak, bu konserin amacı da engeliniz olabilir ama dans edebilirsiniz, orkestranın bir parçası olabilirsiniz.” diye konuştu.


Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Özcan, Keşan’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.