31 Mart yerel seçimlerinden sonra AK Parti, Büyükçekmece ilçesinde "usulsüz seçmen kaydı yapıldığı" iddiasıyla seçimin iptalini istiyor. Mazbatasını alıp resmi olarak Büyükçekmece Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Hasan Akgün, "usulsüz seçmen kaydı” iddialarına dair Büyükçekmece halkına duyuruda bulundu.
CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Seçimlerde hiçbir usulsüzlük yaşanmamıştır. Mazbatalarımızı aldık, Meclisimiz ile birlikte görevimizin başındayız. İradenize sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.
Dr. Hasan Akgün’ün açıklaması şöyle:
“Önemli Bilgilendirme.
Değerli Büyükçekmece ailem;
Belediye Seçimlerinde iradeniz sandığa yansımış ve sizin oylarınızla tekrar Belediye Başkanı seçilmiş bulunmaktayım.
Seçimlerde hiçbir usulsüzlük yaşanmamıştır. Mazbatalarımızı aldık, Meclisimiz ile birlikte görevimizin başındayız. İradenize sonuna kadar sahip çıkacağız. Son 3 gündür binlerce eve polisin gittiğine dair ihbarlar gelmektedir. Polislerin tutanak tutması halinde bir suretini almanız yasal hakkınızdır. Gerçeğe uygun olmayan tutanakları imzalamayınız.
İlçemizin her mahallesinde Milletvekillerimiz süreç sonuçlanıncaya kadar, olayları takip etmekte ve halkımızı bilgilendirmektedir. Şikayet ve hukuki destek için 444 0 340 - 0212 883 29 90 - 0533 724 94 49 numaralı telefonları arayınız.
Saygılarımla
Dr. Hasan Akgün
Belediye Başkan”
HABER: NEZİR KARAYÜN/ BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü’nde yeni yıl öncesi yürekleri ısıtan anlamlı bir buluşma yaşandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS -Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde saat 14.00’te çalan alarm sonrası kırmızı kod tatbikatı yapıldı. Habersiz gerçekleştirilen tatbikatta, personelin acil duruma müdahale süresi ölçüldü.
Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Orhan Tıraşoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tıraşoğlu, 2026 yılının Beylikdüzü’ne, İstanbul’a ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi ve iş insanı Engin Doğru, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Doğru, 2026 yılının demokrasi, adalet ve sosyal dayanışmanın güçlendiği bir yıl olması temennisinde bulundu.
Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Dağ, 2026 yılının Esenyurt’a, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
BİAD Büyükçekmece İşadamları Derneği ve İKAP İktisadi ve Kültürel Kalkınma Platformu Genel Başkanı Muhammed Mustafa Karayün, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Türkiye Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Karayün, 2026 yılının milletimiz, basın camiamız ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü’nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi, yüreklere dokunan özel bir buluşmaya sahne oldu.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS - Meteoroloji ve AKOM’un İstanbul için yaptığı kar yağışı uyarılarının ardından Küçükçekmece Belediyesi sahaya indi.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ADOMA AJANS- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova’da DEAŞ terör örgütüne yönelik yapılan operasyonun ardından sosyal medyada gerçeği yansıtmayan ve toplumu kışkırtmaya yönelik paylaşımlara duruşumuz net dedi.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olarak halkımızın sağlığını ve huzurunu korumak için sahadayız,
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü’nde mahalle parklarına yönelik saldırılar son dönemde art arda yaşanıyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.