Akgün'den Uysal'a Ağır Eleştiri

CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, Ak Parti adayı Uysal’ı eleştirerek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yapay şehirleşmeden asla ödün verip, sizin gibi betonculara teslim olmadık. Kat yüksekliği iki katt

İSTANBUL 2.03.2019 18:21:46 4219 0
Akgün

CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, Ak Parti adayı Uysal’ı eleştirerek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yapay şehirleşmeden asla ödün verip, sizin gibi betonculara teslim olmadık. Kat yüksekliği iki katta tutuldu, her türlü yetkim vardı. Ne betonculara ne de müteahhitlere teslim olduk. Siz Bahçeşehir’i betonculara teslim ettiniz, aradaki fark budur” dedi.

 

 

CHP tarafından tekrar aday gösterilen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mimaroba Mahallesi Corner Life seçim bürosunda yüzlerce Büyükçekmeceli ile buluştu.

 

“Başakşehir Ve Esenyurt Beton Kente Dönüştü”

 

Büyükçekmece Ailesi’ne hitap eden Başkan Akgün, “Cumhuriyetimizin 100. Yılına 100 Proje” başlığı altında açıklanan projelerin yüzde 65’inin yeşil alanları arttırıcı ve İstanbul’un en yeşil yaşam merkezlerinin oluşturulacağı projeler olduğunu kaydetti. Yatay yapılaşmanın en güzel örneğinin Büyükçekmece olduğunu da belirten Başkan Akgün; “Sevgili Büyükçekmece Ailem, özellikle son 15 yılda İstanbul’daki dönüşümü görüyorsunuz. Bu muhteşem kent beton ormanlarına dönüştürüldü. Hemen yanı başımızdaki komşu ilçeler Esenyurt ve Başakşehir’i görüyorsunuz. Dere yatakları bile imara açıldı. İstanbul’un nasıl perişan edildiğini, betona teslim edildiğini görüyorsunuz. Ama biz sizlerle birlikte geçmişte olduğu gibi gelecekte de beton rantiyecilerine direneceğiz ve Büyükçekmece’yi beton kent yaptırmayacağız” dedi.

 

“Depreme Karşı Hiçbir Hazırlık Yok”

 

Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Belediye başkanı direnirse Esenyurt, Başakşehir gibi beton şehir olmaz. Deprem hazırlığı yerine bütün dere yatakları, yeşil alanlar betonla donatılmış. Depreme karşı hiçbir hazırlık yok. Sadece lüks binalar satılmış ve bu devam etmektedir. Bunun net ve doğru olduğunu anlamak için Sayın Cumhurbaşkanı’mızın İstanbul’u mahvettiniz, betona teslim ettiniz sözleri yeter de artar bile.”

 

“Mevlüt Uysal Kendisi İle Çelişiyor”

 

Ak Parti Büyükçekmece adayı Mevlüt Uysal’ın açıklamalarının çelişkilerle dolu olduğunu da savunan Dr. Hasan Akgün; “Seçimden seçime Büyükçekmece’ye Silivri’ye kadar metro, metrobüs getiriyoruz diyorlar. Sayın Uysal da çıkmış, Büyükçekmece’ye metro ve metrobüs getireceğim diyor. Bir, 25 yıldan beri sizin elinizi ayağınızı bağlayan mı vardı, neden getirmediniz? İki, ben unutmam hiçbir şeyi Sayın Uysal siz 28 Mart 2018 de şu demeci verdiniz mi: Silivri’ye kadar bu metrobüs hattı gitmez, olmaz bunu oraya götürmek yolculara kötülük olur, bu iş olmaz demediniz mi? Şimdi seçime bir ay kaldı diye mi olur diyorsunuz?” ifadesini kullandı.

 

“Vatandaş 31 Mart Akşamı Hesabı Görecektir”

 

Akgün şöyle konuştu: “Şimdi diyorsunuz ki 25 yılı Büyükçekmece’nin heba olmuş, sahiller kapalı, yürüyecek yer yok. Sevgili Uysal, 25 yıl boşa gidiyor diyorsunuz ya o 25 yıla bakın bu Büyükçekmece ailem neleri sığdırdı. Avrupa’nın 12 Yıldız Avrupa Kenti Ödülü’nü 7 kez aldı bu şehir. Dünyanın En İyi Festival Ödülü’nü 6 kez aldı bu şehir. Guinness Rekorlar Kitabı’na bu şehir girdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yapay şehirleşmeden asla ödün verip sizin gibi betonculara teslim olmadı. Kat yüksekliği iki katta tutuldu, her türlü yetkim vardı. Ne betonculara ne de müteahhitlere teslim olduk. Siz Bahçeşehir’i betonculara teslim ettiniz aradaki fark budur. Hesabını vatandaş görecektir. 31 Mart akşamı sizi güzelce evinize uğurlayacaktır.”


Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.