Alatepe; Basın Bayramını Kutladı

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan yerel gazetecileri ağırladı.

İSTANBUL 24.07.2018 19:44:43 8028 0
Alatepe; Basın Bayramını Kutladı

Alatepe; Basın Bayramını Kutladı

 

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan yerel gazetecileri ağırladı.

 

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla verdiği yemekli davete, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Abdullahoğlu, ilçede görev yapan yerel gazetelerin ve televizyonların temsilcileri katıldı. Başkan Alatepe, Esenyurt’ta yapılan proje ve hizmetler hakkında bilgi verirken gazetecilerin sorularını da cevaplayarak,  gazetecilere görevlerinde başarılar diledi.

 

“Yerel Basını Önemsiyorum”

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, gazetecilerin yaptığı görevin zor olduğunu belirterek, ”Sizleri önemsiyorum. Sizler bizim haber kaynağımızsınız. Hepinizin Gazeteciler Günü kutlu olsun. Basın özgür ama dikkatli olmalı. Yapılan bir yanlış haberin geri dönüşü olmaz. Biz basına destek oluyoruz ve onlarla iyi ilişkiler içindeyiz. Bizim ilçemizin de içinde olduğu 3. Bölge’de ciddi olarak etkinliğiniz var“ diye konuştu.

 

“Okul Önceliğimizdir”

Başkan Alatepe, Esenyurt’un iki deniz, iki göl ve iki otoban arasında sanayinin yoğun bulunduğu bir ilçe olduğunu vurgulayarak yapılan projeler hakkında da bilgi verdi. Başkan Ali Murat Alatepe, ilçede okul konusunun öncelikli olduğunun altını çizerek "20’ye yakın okul projemiz var. Bunların 3 tanesinin temeli atıldı. Önümüzdeki iki ay içinde de 9 civarında temel atacağız. Bu okullar en kısa sürede hizmete girerek ilçedeki okul sayısı arttırılmış olacak. Ayrıca Esenyurt’un biraz kenarında geniş bir arsada ilçede bulunan 8 liseyi bir araya getirerek bir kompleks oluşturacağız. Dersliklerin yanı sıra spor kompleksleri, yüzme havuzu, kütüphanesi ile tam bir üniversite kampusu gibi olacak. Bu okulların yerini de ilk ve ortaokullar alacak” dedi.

 

“3 Bine Yakın Suriyeli Memleketlerine Döndü”

Başkan Alatepe, Suriyeliler konusunda yapılan uygulamalar hakkında da bilgi verirken, “3 bine yakın Suriyeli bizim vasıtamızla memleketlerine döndü. Biz bu konuda öncü olarak isteyenlere her türlü desteği veriyoruz. Ayrıca Türk Standartları Enstitüsü'nün belirlediği yüzde 75 Türkçe oranında olmak üzere tabelaları düzenliyoruz. Burada hiçbir dil ayrımı yapmadan kanunu uyguluyoruz. Ayrıca yaptığımız hijyen denetimiyle de kurallara uymayanların işyerlerini mühürledik, kimi işyerlerine de süre verdik. Halkın sağlığı bizim için önemlidir“ diye konuştu.

 

“Seyyar Satıcıları Tamamen Kaldırıldı”

Belediye Başkanı Alatepe, ilçede uygulanan tek yön uygulamalarına da değinirken bu projeyle hem trafiğin rahatladığını hem de otopark sıkıntısının hafiflediğini bildirdi. Başkan Alatepe, ilçede ayrıca seyyar satıcıların tamamen kaldırıldığını, seyyar satıcı esnaflarına da kapalı pazarda yer tahsis edildiği açıkladı. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, gazetecilerin çeşitli konulardaki sorularını cevaplandırırken toplantı sonrasında da birlikte resim çektirdiler. 

 


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.