Amaç, Vatandaşların Rahat Etmesi
Beylikdüzü’nde, sabah saatlerinde ana erterlerde yaşanan trafik yoğunluğuna Beylikdüzü Belediyesi zabıta trafik ekipleri çözüm oluyor. Trafiğin en yoğun olduğu 08:15-09.00 ve 17:00-19:00 saatleri arasında, Anadolu Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda oluşan trafik sıkışıklığına anında müdahale eden ve trafik akışını rahatlatan zabıta trafik ekipleri, vatandaşların güne stressiz başlamaları ve günü huzurlu bitirmeleri için çalışıyor.
Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı zabıtalar, özellikle sabah saatlerinde Beylikdüzü’nün ana arterlerinde yaşanan trafik yoğunluğuna bağlı oluşan trafik sıkışıklığını gidererek vatandaşların Beylikdüzü’ne giriş ve çıkışlarını rahat ve sakin bir şekilde yapmalarına yardımcı oluyor. Altı senedir sürdürülen uygulama, sürücüler tarafından da beğeni ile karşılanıyor.
Trafik Sıkışıklığına Anında Müdahale
Ana arterlerde oluşan trafik yoğunluğunu gidermek için görev yapan zabıta ekiplerinin ilçedeki trafik sorununu en aza indirmek için yoğun bir mesai harcadıklarını söyleyen Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürü Atila Uysal “Hafta içi Anadolu Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nın kesiştiği Park Teras’ın önünde, hafta sonu da trafiğin yoğun olduğu yerlerde ve Beylik Pazarı’nın içinde ve çıkışlarda, dört motorize, beş trafik, bir komiser, bir amir arkadaşımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan Mahmutköy’deki orman yangını bölgesine giderek ekiplerden bilgi aldı. Yaralıları ziyaret etti.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, okul öncesi öğrencilerini ağırlayarak teşkilatın tanıtımını yaptı; minikler araçları ve köpek timlerini ilgiyle izledi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Edirne'de düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. LGS sonuçlarının yarın açıklanacağını duyurdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan’da bir çocuk, ailesi tarafından evden kovulduğunu ifade ederek yurda yerleşme talebinde bulundu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valiliği, kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada kademeli kesinti uygulanacağını ve Meriç Nehri’ne santralden su salındığını açıkladı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'nin Karaağaç Mahallesi’nde, bir kafeye girmek isterken köpek saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Orhan Okulu, finalde Feyzullah Aktürk'ü yenerek başpehlivan oldu ve altın kemeri kazandı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Ufuk Özünlü, 665. Kırkpınar ağalık ihalesini 40 milyon 664 bin 665 TL ile kazandı. 122 koçu ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını duyurdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırkpınar'ı 664 yıllık kültürel köprü ve Türk kimliğinin önemli bir değeri olarak vurguladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen suç örgütü soruşturması kapsamında üç büyükşehir belediye başkanı gözaltına alındı.
RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Sınav merkezli eğitim sistemine eleştirel bakış: Prof. Dr. Osman Çakmak ile yaptığımız bu özel söyleşide, Türkiye'nin eğitim vizyonuna dair çarpıcı tespitler ve çözüm önerileri yer alıyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Avcılar’da AK Parti İlçe Başkanı Av. Gürkan Aksoy, ilçe teşkilatıyla birlikte yerel basın mensuplarını kahvaltılı toplantıda ağırladı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan'da, üst komşusunun tıkanan balkon giderini açmak için döktüğü lavabo açıcı, alt katta balkonda oynayan bir çocuğun üzerine sıçrayarak yaralanmasına neden oldu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.