Arıdan Gelen Doğal Şifa

Kış aylarında havaların soğumasıyla birlikte hastalıklar baş gösteriyor. Akmerkez, bağışıklık sistemini güçlendirmenin yollarını paylaşmak üzere Eczacı Adile Özdağ ve Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı’yı konuk

YAŞAM 5.12.2018 16:44:18 0
Arıdan Gelen Doğal Şifa

Arıdan gelen doğal şifa

Kış aylarında havaların soğumasıyla birlikte hastalıklar baş gösteriyor. Akmerkez, bağışıklık sistemini güçlendirmenin yollarını paylaşmak üzere Eczacı Adile Özdağ ve Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı’yı konuk ediyor. İkili, 6 Aralık 2018 Perşembe günü saat 15.00’da ‘Çocuklarda ve Yetişkinlerde Doğal Bağışıklık Kuvvetlendirici Ürünler; Propolis, Arı Sütü, Ham Bal ve Polen’ konulu söyleşisinde doğanın en büyük mucizelerinden birisi sayılan arılar ve onların faydalarını anlatacak.

İnsanlığın birçok yaşamsal ihtiyacını karşılayan arılardan gelen mucizevi doğal ürünler hastalıklara karşı çevresel faktörlerle başa çıkmanın yanısıra bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeyi de başarıyor. 6 Aralık Perşembe günü saat 15.00’da Akmerkez’deki King’s Club’da gerçekleşecek ‘Çocuklarda ve Yetişkinlerde Doğal Bağışıklık Kuvvetlendirici Ürünler; Propolis, Arı Sütü, Ham Bal ve Polen’ adlı söyleşi Eczacı Adile Özdağ ve Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı tarafından gerçekleştirilecek. İkili söyleşide yetişkinlerin ve özellikle çocukların üzerinde arılardan sağlanan doğal ürünlerin faydaları ve kullanım özelliklerini aktaracak.

Yaşamı boyunca arı sütü ile beslenen kraliçe arının ömrünü 6 yıla kadar artıran arı sütünden doğal mucize propolise, kovandan sofraya, ham baldan polenine kadar arıların tüm faydalarına değinilecek olan söyleşide merak edilen sorular da yanıtlanacak. Ücretsiz olacak olan etkinliğe tüm misafirler davetlidir.

 

Nezir Karayün’den 10 Kasım Mesajı

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Av. Temel Başalan’dan 10 Kasım Mesajı

AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Temel Başalan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Zekeriya Postacı’dan Anlamlı 10 Kasım Mesajı

Postacı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Muhammed Mustafa Karayün’den 10 Kasım Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Muharrem Yıldız’dan 10 Kasım Mesajı

Yıldız, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Konya ilçelerinde 'Kış Spor' heyecanı

Konya ilçelerinde 'Kış Spor' heyecanı

Bakan Uraloğlu Alanya’da gazetecilerle buluşacak, Gazipaşa Marina’yı açacak

Bakan Uraloğlu Alanya’da gazetecilerle buluşacak, Gazipaşa Marina’yı açacak

Hamsi Fiyatları Dibe İndi

Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsi fiyatları adeta dibe vurdu. Hamsinin kilogramı 60 liradan, 4 kilosu ise 200 liradan satılmaya başlandı.

Can Aksoy; 1 Yılın Hesabını Verdi… ( GÖRÜNTÜLÜ HABER)

HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, son bir yılda gerçekleştirdiği yatırımlarla ilçeye adeta yeni bir kimlik kazandırdı.

Ülkü Ocakları’ndan Terasında Safran Hasadı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin çatısında renkli görüntüler oluştu. Genel Merkez binasının terasında yetiştirilen safranlar hasat edildi.

Büyükçekmece’ye Gülkoku’mu Geliyor…

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanının görevden alınmasının ardından ilçede yeni ilçe başkanının kim olacağı merak konusu haline geldi. Parti kulislerinde ise dikkat çeken bir isim öne çıkıyor.

İlhan Yıldız’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı İlhan Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Hamsi Ucuzladı, Tezgahlar Şenlendi

HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Son günlerde balık tezgahlarında hareketlilik arttı. Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsinin kilosu 89 liraya, 4 kilosu ise 300 liraya kadar düştü.

Mustafa Şenol Saygılı’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,

Nezir Karayün’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in Türk milletinin en büyük ortak değeri ve bağımsızlığın sembolü olduğunu vurguladı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.