“Arzumuz Vatana Millete Hizmet”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İSTANBUL 15.02.2019 18:09:56 3570 0
“Arzumuz Vatana Millete Hizmet”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Uysal Sivil Toplum Kuruluşları (STK)  temsilcileri ve dernek başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi.

“STK’larımızın Yanında Olacağız”

Açılış konuşmasını yapan Büyükçekmece Ak Parti İlçe Başkanı Murat Çelik, “Bu soğuk kış gününde bu sıcak ortamda sizlerle beraber olmam büyük mutluluk. Sivil Toplum Kuruluşları olarak sosyal, kültürel ve birçok alanda yaptığınız çalışmalardan dolayı sizi tebrik ediyorum. En büyük arzumuz vatana millete hizmet etmektir. Türkiye’miz ve geleceğimiz için çok çalışmak zorundayız. Bizler Ak Parti ailesi olarak her zaman STK’larımızın yanında olacağız” şeklinde konuştu.

“Hep Beraber Katkımız Olsun”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “Bugün siz değerli STK temsilcileri ve Dernek Başkanlarıyla bir kahvaltı düzenleyip Büyükçekmece’nin geleceği ile ilgili sohbet etmek istedim.  Bundan sonraki süreçte Beylikdüzü’ne bir katkımız olacaksa bunu hep beraber istişare ile çözebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

“Estetikten Taviz Yok”                       

Büyükçekmece’nin coğrafi olarak İstanbul’un en güzel ilçesi olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Cumhurbaşkanımızın yatay mimari ile ilgili olarak talimatı var. Artık halk olarak içimize sinen, bizi rahatlatan ve bize güzel görünen bir şey. O da yatay mimari. Estetikten, yatay mimariden taviz yok diyoruz. İmar artışı nihayetinde mutluluk getirmiyor, sıkıntı getiriyor. Büyükçekmece coğrafi olarak İstanbul’un en güzel ilçesi. Yatay mimarisiyle estetik olarak da İstanbul’un en güzel ilçesi diyebilirsek o zaman başarmış oluruz ifadelerini kullandı.

“Ciddi Hizmet Eksikliği Var”

Başkan Uysal İstanbul’a 1983 yılında geldiğini ve o yıllarda Büyükçekmece ile ilgili bildiklerini şu şekilde anlattı: “Seksenli yıllarda Büyükçekmece herkesin gidip görmek istediği bir yerdi. Kumburgaz’da maddi durumu iyi olanların yazlıkları vardı. O yıllardaki Pendik, Tuzla ile kıyas kabul etmezdi. Ama şu anda oralara metronun gitmesi, planlamaların doğru yapılması oraları cazibe merkezi haline çevirdi. O bölge Gebze’ye kadar Kocaeli’nin bir kısmını da alacak şekilde oraların merkezi haline gelmiş. Büyükçekmece’den Trakya’ya kadar Çorlu dahil bir çekim merkezi olabilir. Ama burada ciddi hizmet eksiklikleri var. Büyükçekmece’de seçim çalışmalarına başlamadan önce buralarda bu kadar hizmet eksikliği olacağını düşünmüyordum. Büyükçekmece coğrafi olarak İstanbul’un en güzel ilçesi. Ortada bir göl ve geniş bir o kadar da uzun bir sahil. İstanbul’da bu kadar güzel sahili olan bir ilçe yok.”

 

Büyükçekmce’ye Metro Ve Metrobüs

“İBB Başkanı olarak Büyükçekmece’ye geldiysem, dünyanın coğrafi olarak en avantajlı ilçesini İstanbul’un en güzel ilçesine dönüştüreceğim”  diyen Uysal, Burada öyle şeyler yapacağız ki başka ilçelerden vatandaşlar araçlarına atlayıp Büyükçekmece’ye gelecekler. Kendi araçları ile gelemeyenler de Metrobüs ve metro ile gelecekler. İşte burada ulaşımın önemi ortaya çıkıyor. Biz burayı cazibe merkezi yaptığımızda her şey düzelmiş olacak” ifadelerini kullandı.

Festivaller Daha Da Güzellleşerek Sürecek

Başkan Uysal Büyükçekmece Festivali ile ilgili olarak bazı dedikoduların kendisine ulaştığını kaydederek şöyle konuştu: “Büyükçekmece’de herkesin beğenip takdir ettiği Büyükçekmece Festivali var. ‘Gelir gelmez ilk işi festivali kaldıracak’ demişler. Ben de diyorum ki Büyükçekmece’de iyi yapılan her şeyin yanındayız, yanlış yapılan her şeyin de karşısındayız. Festival de iyi yapılan bir şey. Onu daha da nasıl güzelleştireceğimize bakacağız.”

“Yapılabilir Değil, Yapılması Zorunlu”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal,” Yeşil alan olarak imarda ayırmışsın ama dağ başı, hiç yatırım olmamış o yer yeşil alan değildir. Vatandaşların gidip aileleriyle oturup çay içebileceği, piknik yapacağı bir yere dönüşmemişse bunun bir manası yoktur. Büyükçekmece’nin sahili tamamen kullanılabilecek bir sahil. Buna rağmen Büyükçekmeceliler buradan kalkıp başka ilçelerdeki sahillere, piknik alanlarına gidiyorsa burada da bir terslik var. Peki, Büyükçekmece sahilinde böyle alanlar yapılabilir mi? Yapılabilir değil, yapılması zorunlu” dedi.

 


Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.