Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla başlatılan çalışma çerçevesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü-ASKİ ekipleri, Didim’de Akbük yolu Cumhuriyet Caddesi’nde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.
Bir süre önce ASKİ Genel Müdür Vekili Cemalettin Küçükerol, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve ASKİ heyetinin inceleme yaptığı Cumhuriyet Caddesi’nde çalışmalar üçüncü haftasına girdi. Didim-Akbük yolu üzerinde kanalizasyon ev yağmur suyu çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Aşırı yağışlardan en çok etkilenen bölgelerin başında gelen Cumhuriyet Caddesi’nde ASKİ 828 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı çalışmasının yanı sıra 718 metresinde 800’lük, 110 metresinde 600’lük ve 312 metresinde 500’lük boru kullanılarak toplam 1140 metrelik yağmursuyu hattı yapacak.
Bölgedeki çalışmanın toplam uzunluğu ise 1968 metre olacağı öğrenilirken çalışmaların 1 ayda tamamlanması bekleniyor.Öte yandan ise İnönü Bulvarı, 75. Yıl Sanayi Sitesi ve Avcılar Çukuru için de önincelemelerin tamamlandığı, malzeme tedarik edildiği ve çalışmaların kısa süre sonra başlayacağı da öğrenildi.
Milletimizin dayanışma ruhunu temsil eden STK’larımızla birlikte, mağfiret müjdecisi Berat Gecesi’ne kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz.
Türkiye’de bir ilk Esenyurt’ta hayata geçiyor. İlçe bazında kurulacak olan ilk yüz on iki Komuta Merkezi, Esenyurt’un Battalgazi Mahallesi’nde hizmete hazırlanıyor.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı, Euro Moda ve Prenses Bijuteri Yönetim Kurulu Başkanı, siyasetçi iş insanı Halil İbrahim Türkgenç, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve 3. Bölge Başkanı Ahmet Ali Aydın, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İstanbul Erzurumlular Federasyonu Başkanı Ahmet Yanık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, berat kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek zamanların toplumsal sorumluluk, gönül birliği ve dayanışma bilincini güçlendirdiğini vurguladı.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin affa yönelme, gönülleri arındırma ve kardeşliği pekiştirme vesilesi olduğunu vurguladı.
Siyasetçi ve iş insanı Gürbüz Süleymanoğlu, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin milletçe arınma, affa yönelme ve kardeşliği güçlendirme vesilesi olduğunu ifade etti.
Siyasetçi ve iş insanı Muharrem Yıldız, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik, kardeşlik ve manevi arınmanın önemine dikkat çekti.
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin affın ve arınmanın kapısı olduğunu vurguladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.