ASKİ Çalışmaya devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla başlatılan çalışma çerçevesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü-ASKİ ekipleri, Didim’de Akbük yolu Cumhuriyet Caddesi’nde a

TURİZM 14.10.2015 17:20:12 0
ASKİ Çalışmaya devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla başlatılan çalışma çerçevesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü-ASKİ ekipleri, Didim’de Akbük yolu Cumhuriyet Caddesi’nde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Bir süre önce ASKİ Genel Müdür Vekili Cemalettin Küçükerol, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve ASKİ heyetinin inceleme yaptığı Cumhuriyet Caddesi’nde çalışmalar üçüncü haftasına girdi. Didim-Akbük yolu üzerinde kanalizasyon ev yağmur suyu çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Aşırı yağışlardan en çok etkilenen bölgelerin başında gelen Cumhuriyet Caddesi’nde ASKİ 828 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı çalışmasının yanı sıra 718 metresinde 800’lük, 110 metresinde 600’lük ve 312 metresinde 500’lük boru kullanılarak toplam 1140 metrelik yağmursuyu hattı yapacak.

Bölgedeki çalışmanın toplam uzunluğu ise 1968 metre olacağı öğrenilirken çalışmaların 1 ayda tamamlanması bekleniyor.Öte yandan ise İnönü Bulvarı, 75. Yıl Sanayi Sitesi ve Avcılar Çukuru için de önincelemelerin tamamlandığı, malzeme tedarik edildiği ve çalışmaların kısa süre sonra başlayacağı da öğrenildi.

Bakan Yusuf Tekin'den Müjde

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Edirne'de düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. LGS sonuçlarının yarın açıklanacağını duyurdu.

Mağdur Çocuk Yurda Yerleşmek İstiyor

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan’da bir çocuk, ailesi tarafından evden kovulduğunu ifade ederek yurda yerleşme talebinde bulundu.

Kuraklığa Karşı Sulama Planı

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valiliği, kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada kademeli kesinti uygulanacağını ve Meriç Nehri’ne santralden su salındığını açıkladı.

Köpek Saldırısında Bir Kişi Yaralandı

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'nin Karaağaç Mahallesi’nde, bir kafeye girmek isterken köpek saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı.

Başpehlivan Orhan Okulu Oldu

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Orhan Okulu, finalde Feyzullah Aktürk'ü yenerek başpehlivan oldu ve altın kemeri kazandı.

Ufuk Özünlü Yeniden Kırkpınar Ağası Oldu

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Ufuk Özünlü, 665. Kırkpınar ağalık ihalesini 40 milyon 664 bin 665 TL ile kazandı. 122 koçu ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını duyurdu.

Vali Sezer'den Kırkpınar Mesajı: 664 Yıllık Miras Vurgusu

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırkpınar'ı 664 yıllık kültürel köprü ve Türk kimliğinin önemli bir değeri olarak vurguladı.

Üç Büyükşehir Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen suç örgütü soruşturması kapsamında üç büyükşehir belediye başkanı gözaltına alındı.

Prof. Dr. Osman Çakmak ile Röportaj

RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Sınav merkezli eğitim sistemine eleştirel bakış: Prof. Dr. Osman Çakmak ile yaptığımız bu özel söyleşide, Türkiye'nin eğitim vizyonuna dair çarpıcı tespitler ve çözüm önerileri yer alıyor.

Aksoy; Bizim Görevimiz Yönetmek Değil, Çözüm Üretmek (GÖRÜNTÜLÜ HABER )

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Avcılar’da AK Parti İlçe Başkanı Av. Gürkan Aksoy, ilçe teşkilatıyla birlikte yerel basın mensuplarını kahvaltılı toplantıda ağırladı.

Üst Kattan Çocuğa Kimyasal Sıçradı

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan'da, üst komşusunun tıkanan balkon giderini açmak için döktüğü lavabo açıcı, alt katta balkonda oynayan bir çocuğun üzerine sıçrayarak yaralanmasına neden oldu.

İmam-Hatip Adem Demirtaş’tan Duygu Yüklü Başsağlığı Mesajı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İmam-Hatip ve aynı zamanda Beylikdüzü Özkan Acar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Demirtaş'ın taziye mesajı.

Yaşar Acar; Geriye Dolu Dolu Bir Hayat ve Eserler Bıraktı

NEZİR KARAYÜN / ÖZEL HABER / ADOM AJANS – Türkiye’nin dört bir yanında eğitim, ibadet ve kültür alanında sayısız hayır eserine imza atan, sadece iş dünyasında değil gönüllerde de taht kuran Hayırsever İş İnsanı Yaşar Acar,

Sahipli Köpekten Küçük Kıza Saldırı!

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Küçük kız, oyun oynarken sahipli bir köpeğin saldırısına uğradı. Ailesi polise başvurdu. Olay, “taksirle yaralama” suçu kapsamında değerlendirildi.

Çalık’a Lenfoma Şüphesiyle Operasyon Kararı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, tutukluluğunun 102. gününde acil ameliyata alınacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.