Askıda İyilik!

Boyner’in, 2016 yılından bu yana Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile birlikte yürüttüğü “Askıda İyilik” projesi, özellikle bayram dönemlerinde duyarlı müşterilerden yoğun destek görüyor.

GÜNCEL 31.07.2019 11:51:36 3356 0
Askıda İyilik!

Boyner, son yıllarda her bayramda olduğu bu Kurban Bayramı’nda da “Şimdi iyilik yapma zamanı” diyor. Boyner, hediye vermenin, paylaşmanın arttığı bayram dönemlerinde müşterilerine bir sosyal sorumluluk projesine katkı sağlama fırsatı sunuyor. Tüketicilerin bayram alışverişlerine ekledikleri “Askıda İyilik” paketleri, Boyner ve Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Alışveriş yapsın yapmasın herkes Boyner mağazalarındaki kasalardan “Askıda İyilik paketlerinden satın alabiliyor. Alt ve üst giyimi kapsayan iyilik paketleri 30 TL olarak satışa sunuluyor. Boyner de her bir paket için müşterileri ile aynı oranda katkı yapıyor.

Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bal: “Perakende sektöründe “İyilik hareketinin”öncüsü olmayı hedefledik”

Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bal, şunları söyledi: “Boyner olarak ‘İyiliğin Modası Geçmez’ çatısı altında sosyal sorumluluk çalışmaları yürütüyoruz. Bu çalışmalardan biri olan ‘Askıda İyilik’ ile ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalışırken müşterilerimizin de iyilik yapmasına aracı oluyoruz. Bilinen bir sosyal sorumluluk katılımı olan ‘Askıda’ projesinin farklı örneklerini ülkemizde ve dünyada görüyoruz. Boyner olarak müşterilerimiz için ‘Askıda iyilik’ paketleri hazırlayarak bu hareketin perakende sektöründeki öncüsü olmayı hedefledik. ‘Askıda İyilik’ projesi ile bugüne kadar 92 bin ürünün yer aldığı 40 bini aşkın iyilik paketinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağladık. Bayram dönemlerinde ‘Askıda İyilik’ paket satışları yaklaşık yüzde 70 artış gösteriyor. Bu Kurban Bayramı’nda da Türkiye'nin 37 ilinde toplam 110 mağazamızda tüm gücümüzle iyilik hareketini büyüteceğiz. Müşterilerimizin de iyilik yolunda yanımızda olacağına inancımız tam.”

Boyner, bu bayramda daha çok ihtiyaç sahibine destek olabilmek için tüm müşterilerini “Askıda İyilik” sosyal sorumluluk çalışmasının bir parçası olmaya davet ediyor.


Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Özcan, Keşan’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.