“Atatürk’ün yolundan, bilimin ışından ayrılmayın”

Büyük çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mesajında şu ifadelere yer verdi:

6.09.2019 09:17:53 0
“Atatürk’ün yolundan, bilimin ışından ayrılmayın”


Atatürk’ün yolundan, bilimin ışından ayrılmayın”  
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz; uzun bir yaz tatilinin ardından 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlayacak olmasının mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceği, yarınlarıdır. Eğitim ve öğretim olgusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çıkmamız gereken merdivenin en önemli basamağıdır. Eğitim ve öğretim; bireyin tüm yaşamı boyunca gereksinim duyduğu bilgi, beceri, tutum ve davranışların kazandırıldığı, zeka ve yeteneklerinin ortaya çıkarılarak geliştirildiği önemli bir süreçtir. Bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanabilen başarılı bir nesil yetiştirmek, eğitim ve öğretime verilen önemle doğru orantılıdır. Çağdaş bir geleceğe açılan kapının anahtarı eğitimdir. Sevgili öğrenciler işte bu bilinçle, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması, ülkemizin çağdaş medeniyetler düzeyine ulaşabilmesi için Atatürk’ün yolundan, bilimin ışından ayrılmayın. Bizler de, Büyükçekmece genelinde eğitim ve öğretimde arzu ettiğimiz hedefe ulaşabilmek için yaptığımız titiz çalışmaları kararlılıkla sürdüreceğimizi ifade ediyor, yeni eğitim öğretim döneminde sonsuz başarı dileklerimle tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum.”

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tuzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız hukuka aykırı ve yasaktır, eğer bu mesajı yanlışlıkla aldıysanız lütfen göndereni ile temasa geçiniz ve bu elektronik postayı siliniz. Büyükçekmece Belediye Başkanlığı bu mesajin içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriginden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Büyükçekmece Belediye Başkanlığı’nın görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşi taranmıştır. The information transmitted is intended only for the person or entity to which it is addressed and may contain confidential and/or privileged material. Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities other than the intended recipient is prohibited may be unlawful. If you receive this in error, please contact the sender and delete the material from any computer. Please note that any opinions expressed in this e-mail are those of the author personally and not Municipality of Buyukcekmece who do not accept responsibility for the contents of the message. This e-mail has been scanned for all known computer viruses.
...
 

Çanakkale’de Gündemi Sarsan Sözler: Özgür Özel Neye Tepki Gösterdi?

HABER/ NEZİR KARAYÜN /Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çanakkale’de düzenlediği mitingde hem siyasi mesajlar hem de sert eleştiriler öne çıktı. Özgür Özel’in açıklamaları ve Ekrem İmamoğlu’nun mektubu gündeme damga vurdu.

MHP’de Kritik Ayrılık!!

HABER/ NEZİR KARAYÜN /Milliyetçi Hareket Partisi’nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in görevinden istifa ettiği açıklandı.

Eğitim Sendikasından Güçlü Başlangıç: İlk Genel Kurulda Dikkat Çeken Mesajlar

HABER/ NEZİR KARAYÜN/Devlet Memurları Eğitim Sendikası, kuruluş sürecinin ardından ilk genel kurulunu yoğun katılımla gerçekleştirdi. Toplantıda birlik, bağımsızlık ve hak mücadelesi mesajları öne çıktı.

Bilimle Yükselen Nesil Mimar Sinan’da Hayat Buluyor

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İstanbul’un eğitimde öne çıkan okullarından Büyükçekmece Mimar Sinan Ortaokulu, kabul edilen 18 proje ile bilimsel üretimde örnek bir başarıya imza atttı.

Engelli Vatandaşlar İçin Hayatı Kolaylaştıran Gizli Harita

HABER / NEZİR KARAYÜN Engelli bireylerin günlük yaşamını kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen Engelsiz Şarj uygulaması, en yakın şarj noktalarını harita üzerinden göstererek önemli bir ihtiyaca çözüm sunuyor.

Adalet Hizmetleri Yerinde İnceleniyor

HABER / NEZİR KARAYÜN Adalet Bakanı Akın Gürlek, Düzce’de gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında adalet hizmetlerini yerinde inceleyerek yetkililerle bir araya geldi.

Başalan ve Eroğlu’ndan Nezaket Ziyareti

BER / NEZİR KARAYÜN - AK Parti MKYK Üyesi Av. Temel Başalan ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Eyüp Eroğlu, Adalet Bakan Yardımcıları Sedat Ayyıldız ve Burak Ceyhan’ı ziyaret ederek iş birliği mesajı verdi.

Nevide Çiçek avukat oldu!

Nevide Çiçek, Zerhun dizisinde Avukat Nermin karakteriyle ekranlarda boy gösterdi

Bölgesel İş Birliğinde Güçlü Adımlar

HABER / NEZİR KARAYÜN Vali Dr. Önder Bozkurt, gerçekleştirdiği ziyaretlerle yeni görevlerine başlayan isimlere başarı dileyerek bölgesel kalkınma ve iş birliği mesajı verdi.

Gram Altın Nereye Gidiyor? Yıl Sonu Hedefi Ne Olacak?

HABER/ NEZİR KARAYÜN /Gram altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar vatandaşın dikkatini yeniden bu güvenli limana çevirdi.

Gece Transferlerine Yeni Güvenlik Kalkanı

HABER / NEZİR KARAYÜN /Dijital bankacılıkta artan dolandırıcılık vakalarına karşı önemli bir adım atıldı.

Hürmüz Boğazı Gerilimi Tırmanıyor

HABER / NEZİR KARAYÜN /İran’ın aldığı son karar, dünya ticaretinin kalbinde yeni bir krizi gündeme taşıdı. Hürmüz Boğazı’nda gemi geçişlerine getirilen kısıtlamalar, küresel enerji piyasalarını da yakından ilgilendiriyor.

Başarıyı Taçlandıran Makam Ziyareti

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER – Resim yarışmasında ilçe birincisi olan ilkokul öğrencisi Miray Özfırat, okul idarecileri ve öğretmenleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar’ı makamında ziyaret etti.

Cimerde Asılsız İhbar Dönemi Kapandı

HABER/ NEZİR KARAYÜN /Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı yeni kararla birlikte CİMER üzerinden yapılan asılsız şikayetlerin önüne geçildi.

Kiracıya Nakit Yardım İddialarına Net Yanıt

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, son günlerde sosyal medyada hızla yayılan kiracılara nakit yardım verildiği yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.