“Avcıları Yaşadım, Avcılarda Yaşadım”

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Çatıkkaş, Kahvaltıda Basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Ak Parti Avcılar Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu açıkladı.

SİYASET 29.11.2018 17:28:00 5308 0
“Avcıları Yaşadım, Avcılarda Yaşadım”

“Avcıları Yaşadım, Avcılarda Yaşadım”

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Çatıkkaş, Kahvaltıda Basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Ak Parti Avcılar Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu açıkladı.

“Yöneticilik Donanımına Sahibim”

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Çatıkkaş, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek Avcılar Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.  Avcılarda Doktor olarak 18 yıldan fazladır hizmet ettiğini söyleyen Bülent Çatıkkaş, yöneticilik de yapabileceğini belirtti. Çatıkkaş, “uzun yıllar Avcılarda ikamet ediyorum. 18 yıldan fazladır burada doktorluk vazifemi yapıyorum. Doktorluk kariyerim dışında Yerel Yönetimler bölümünü okudum. Yüksek Lisansım Hastane Yöneticiliği üzerine yaptım. Hem Avcıları iyi bilen biriyim hem de yerel yönetimler konusunda eğitimim var. Bu yüzden Avcılara Belediyecilik anlamında da hizmet edebileceğime inanıyorum” dedi.

“Avcılar Da Bir Çok Eksik Var”

Avcılar,  Belediyecilik anlamında sorunlar yaşadığını belirten Çatıkkaş, “ 5 yıl önce Avcılarda ‘Önce İnsan’ sloganıyla yola çıktılar ama Avcılar esnafı ve vatandaşını hep mağdur ettiler. Avcılarda hizmet anlamında eksiklikler var. Otopark yetersiz. Her mahalleye mutlaka ücretsiz otopark yapılmalı. Spor alanında faaliyetlerimiz yok. Ben Başkan olduğumda ilk çalışmalarım bu yönde olacak. Avcılar için birçok hayalim var. Benim hayalim, Avcıların altından göl ile denizi birleştirmek. Bunu söylediğimde herkes şaşırıyor tabi ama bütün planlar önce hayalle başlar. Neden olmasın? Avcılar İstanbul’un önemli bir ilçesi bu yüzden tüm güzel planları hak ediyor. Avcıların her caddesini, sokağını, insanını bilen biriyim. Avcıları yaşadım, Avcılarda yaşadım” dedi.

Avcılar için Çalışan Doktor

Uzun yıllar Avcılar da acil hekim, acil sorumlu hekimliği yapan Dr. Bülent Çatıkkaş, 2014 yılında Avcılar Murat Kölük Devlet hastanesine Başhekim olarak atandı. 100 yataklı mütevazı bir hastane de, 5 yıldızlı otel konseptinde 10 yataklı Palyatif bakım merkezi kurarak İstanbul da bir ilke imza attı. Bülent Çatıkkaş, “ Belediye Yöneticiliği için yola çıkıyorsak her insana şeffaf ve eşit davranmak gerekir.  Adaylık kısmet işidir. Ak partide ilgili kişiler doğru adayı seçeceklerine inanıyorum. Kimi aday seçerlerse de bundan sonraki süreçte aday arkadaşımızı destekleyeceğiz” dedi.

 

 


Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.