Bakım-Onarım Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor..!

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne Bağlı Ekipler, Belirlenen Program Dâhilinde İlçenin Dört Bir Yanında Bakım-Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor.

GÜNCEL 16.03.2019 08:30:23 4598 0
 Bakım-Onarım Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor..!

 

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın “Daha yaşanabilir bir Çatalca” hedefleri doğrultusunda çalışmalarını yürüten Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşlarımızın isteklerini dedikkate alarak ilçe sınırları içerisinde sokak, cadde, kaldırım, meydan, çeşme gibi bütün kamusal alanlarının yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

 

Yağmur Suyu Boru Hatları Yapılıyor, Kanallar Açılıyor

Kış aylarında yağmur suyunun sorun olduğu bölgelerde çalışmalarına ağırlık veren ekipler, vatandaşlarımızın çamur ve su birikintilerinden etkilenmemesi için yağmur suyu boru hatları yerleştirerek gerekli olan bölgelerde, bakım ve tamiratlarını gerçekleştiriyor.Ekipler son olarak; Çakıl Mahallesi Erdal Sokakta yağmur suyu hattı döşediler.Bahşayiş Mahallesi Atabey Caddesi’nde, Kaleiçi Mahallesi Nadir Ağacı Sokak ve Karaman Sokak'ta kanal çalışması ve büz döşemesi yapan ekipler, Çiftlikköy MahallesiSıcak SuMevkiinde bulunan su hattının borularını döşediler.

 

Ekipler Anında Yönlendiriliyor

Müdürlük tarafından tespiti yapılan sorunlar da, ekiplerin yönlendirilmesi ile en kısa zamanda gerekli onarım faaliyetleri gideriliyor. Ekipler, Çakıl Mahallesi Erol Çıkmazı Sokakta, Çanakça Mahallesi İbrahim Çavuş Sokakta ve Hallaçlı Mahallesi’nde yol bakım-onarım ve malzeme serimi yaparken eş zamanlı yürütülen çalışmalarla Ferhatpaşa Mahallesi Göçmenler Sokakta ve Öğretmen Mehmet Cavit Talay Sokakta parke taşı tadilatları ileFerhatpaşa Mahallesi Bülbül Sokakta, Oğuzcan Sokakta ve Celal Yücel Sokakta çöken yolun tamiratını, Çarşı Ulus Caddesi önünde yol tamirat çalışmalarınıgerçekleştirdiler.

Ferhatpaşa Mahallesi Ulus Caddesinde, Atatürk Caddesi ve Göçmenler Sokaktakaldırım çalışmaları ekiplerce tamamlanırken, Öğretmen Şehabettin Akalın Sokakta İSKİ'nin çalışmaları sonucu bozulan yolda asfalt yama çalışması ve kaldırımda bulunan baca etrafının tamiri ile Bahtinur Sokakta bulunan rögar ve etrafının tamiratı yapıldı.

 

Vatandaşlarımızın Hizmetine Sunuldu

Çakıl Mahallesi Berhudar Sokakta greyderle reglaj çalışması yapan ekipler, Ovayenice Mahallesi Duygu Sokakta (Çakıl Gölet yolu), Bayraktar Sokakta, Damlıca Sokakta, Düzyol Sokakta reglaj çalışması ve bozulan yola stabilize malzeme serimi gerçekleştirdiler.Yalıköy Mahallesi Kapalı Pazar Yeri alanı etrafında bulunan yollara asfalt kırığı serimi yapılırken,Ovayenice Mahallesi Tepeçayırı Sokakta da greyderle reglaj yapılıp malzeme serildi. Ev girişlerine büz konularak vatandaşların evlerine giriş çıkışları sağlandı.Fotaki Çeşmesinin tamirini yapan ekipler ayrıca meydanda parke taşı tamiratları ve döşenmesi işini tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sundu.

 


Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Özcan, Keşan’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.