Bakırcı, “Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz!”

Esenyurt’ta toprak sahipleriyle ve imar problemleriyle karşı karşıya kalınca mağdur olup, mağdur ettiğimiz insanlar oldu diyen Müteahhit Muhammet Lütfü Bakırcı, “Şu anda bunu çözebilmek adına elimizden gelen çabayı yapıyoruz” ded

İSTANBUL 23.02.2019 15:42:15 8900 0
Bakırcı, “Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz!”

Esenyurt’ta toprak sahipleriyle ve imar problemleriyle karşı karşıya kalınca mağdur olup, mağdur ettiğimiz insanlar oldu diyen Müteahhit Muhammet Lütfü Bakırcı, “Şu anda bunu çözebilmek adına elimizden gelen çabayı yapıyoruz” dedi.

Lütfü Bakırcı, “Devletimizin uygulamaya sokmuş olduğu bir imar barışı var. İmar barışıyla birçok sıkıntılar giderilmeye başlandı. Haziran’a kadar imar barışıyla alakalı tüm çalışmalarımızı tamamlayıp mağdur ettiğimiz ve mağdur olduğumuz noktaları tamamıyla kapatacağız. Aynı zamanda toprak sahipleriyle de yaşamış olduğumuz bir takım mahkemeler vardı bu mahkemelerde lehimize sonuçlanınca bu işi çözmemiz daha basit bir hal aldı. Önümüzdeki dönemlerde imar barışıyla işlemlerimizi yürütüp Haziran ayından sonra kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 “Kaybettiğimiz İtibarımızı Geri Kazanmanın Peşindeyiz”

Şu anda imar çalışmalarıyla beraber yeni projeler peşindeyiz diyen Bakırcı şöyle devam etti: “Mağduriyetlerimizin, mağdur olan insanlarımızın sıkıntılarını nasıl giderebiliriz diye bununla alakalı gerek bakanlığın yürütmüş olduğu çalışmalar, gerek bizim yürütmüş olduğumuz projeler tamamıyla mağdur olmuş vatandaşlarımızın bir an önce mağduriyetlerinden kurtulmasıyla alakalı çalışıyoruz. Biz bir kazanç hedeflemiyoruz, kaybettiğimiz itibarımızı geri kazanmanın peşindeyiz. Diğer firmalar da bir takım sıkıntılar yaşadılar şu an hiç biri piyasada yok ama biz hala ilk günkü gibi bu işin arkasında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu işin içerinden çıkıp hem kendimiz hem de bize inanmış olan insanları feraha kavuşturabilmek adına her türlü hizmete uygun adımlar atarak Esenyurt sayfasında ki olan kapatmak istiyoruz.”

 

“Mağduriyetleri Gidereceğiz”

Biz kazanç peşinde değiliz mağduriyetleri giderme peşindeyiz ifadelerini kullanan Bakırcı, “Biz gitmedik hep aynı yerdeydik gitmediğimiz için de yeniden gelme gibi bir durumumuz söz konusu değil. Kaçacağımızdan, gideceğimizden söz ettiler gitmemizi gerektirecek bir sebep yok.  Biz hep Esenyurt’taydık, en zorlu koşullarda da buradaydık yine buradayız bunun tek bir açıklaması var, inanç.
İnanç başarmanın yarısı, biz bu işi başaracağımıza inandık. Tüm olumsuzluk ve tehditlere rağmen bu bölgeden ayrılmadık” şeklinde konuştu.  

“İnandık, Kandık, Yanıldık…”

433 tane mağdur var, en iyi şekilde bunların gönüllerini alarak haklarını verip helalleştikten sonra geleceğe yönelme niyetindeyiz diyen Müteahhit Muhammet Lütfü Bakırcı, sözlerine şöyle devam etti: “Biz şu an kaybettiğimiz itibarımızın peşindeyiz. Kaybedilen bir itibarın kazanılması çok zor, hakkımızda birçok olumlu olumsuz haber çıktı 5 gün öncesine kadar iyi bir iş adamı olarak gösterilirken, 5 gün sonra ‘dolandırıcı’ diye itham edenler oldu. Özeleştiri de bulunduğumuzda tabii ki hatalarımız var bunun nedeni de; inandık, kandık, yanıldık ama artık akıllandık. Bundan sonra atacağımız her adımda geçmişimize bakıp geleceğe yön vereceğiz çünkü geçmişimizden ders aldık.

“Sağlam Adımlarla İlerleyeceğiz”

Allah’ın izniyle yaşanan bu mağduriyetler en kısa sürede giderilecektir. İmar affıyla beraber ilk projemiz 383 daire artı toprak sahiplerinden mahkemeyle kazanmış olduğumuz 376 daire ile 432 kişinin tüm haklarını verip ondan sonra geçmişten beri bizimle beraber yola çıkmış insanlarla sağlam adımlar eşliğinde geleceğe doğru ilerleyeceğiz.”

Beylikdüzü Haber Merkezi(BHM)


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.