Balıkçılar En Büyük Turna Balığı İçin Olta Attı
Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Kıyı Balıkçıları Derneği işbirliğiyle ikincisi düzenlenen “Büyük Ödüllü Turna Avı Yarışması” yoğun bir katılımla Tepecik’te gerçekleştirildi.
Tepecik Çamlık’taki piknik alanında gerçekleştirilen yarışmaya katılan balıkçılar en büyük turna balığını yakalamak için oltalarını göle attı.
“Keyifli Bir Yarışma Oldu”
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen yarışmaya katılan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır, “Dereceye giren usta balıkçılarımızı tebrik ediyorum. Keyifli bir yarışma oldu. Büyükçekmece Kıyı Balıkçıları Derneği geçen sene de engelliler için oltalarını denize atmışlardı. Sosyal sorumluluk projesi olarak anlamlı bir çalışma olmuştu. En büyük turna balığını yakalayan Yusuf beyi tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.
Yarışmaya 150 Kişi Katıldı
150 kişinin katıldığı yarışmada iki balık avlayarak birinci Yusuf Aydın, ikinci Erdinç Dokuman, üçüncü ise Mustafa Ayar oldu. Yusuf Aydın’ın avladığı turna balıklardan bir tanesi 41 diğeri 54 cm, Erdinç Dokuman’ın 62 cm, Mustafa Ayar’ın ise 56 cm boyutlarında oldu. Dernek Başkanı Kansu Gülbardak sağladığı imkanlardan ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.
ANALİZ / ERCAN KUTLU - Gençler neden umutsuz? İşsizlik, eğitim, göç hayalleri ve kimlik bunalımı Türkiye’yi sessiz bir gelecek krizine mi sürüklüyor?
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, komşularımızın can güvenliğini her şeyin üzerinde tutarak ilçemizi gelecekteki afetlere karşı çelikten bir zırhla korumak için dev bir adım attı.
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi oldu
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, ilçenin sosyal dokusuna dokunan projelerine bir yenisini daha ekleyerek Zafer Mahallesi sakinlerini sevindirdi.
Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşımız Tuncay Menekşe, sergilediği dürüstlükle hepimizin göğsünü kabarttı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.
NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.
Bornova Belediyesi, ilçenin parklarını, refüjlerini ve yeşil alanlarını daha canlı ve daha estetik hale getirmek için önemli bir çalışmayı kendi imkanlarıyla sürdürüyor.
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin geleceği olan çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek evlatlarımızın doğayı koruma bilinciyle büyümesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.
Beylikdüzü Belediyesi olarak toplum sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz.
Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM’li kadınların ve milletvekillerinin örgülü saç üzerinden yaptığı eyleme çok net sözlerle tepki gösterdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.