BEYLİKDÜZÜ 6. BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KORTEJİYLE BAŞLIYOR
6. BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI, 30 AĞUSTOS KORTEJİ VE AYDIN KURTOĞLU KONSERİ İLE BAŞLIYOR
Bu yıl 6.’sı düzenlenen Beylikdüzü Belediyesi Barış ve Sevgi Buluşmaları 30 Ağustos Zafer Bayramı Korteji ve Aydın Kurtoğlu konseriyle başlıyor. Zafer Bayramı Korteji, Beylik Pazar Alanı’ndan başlayacak ve Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda son bulacak. Saat 19:00’da hareket edecek kortej, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşku dolu ve renkli anlara sahne olacak. Binlerce kişinin katılacağı kortej yürüyüşünde, birlik, beraberlik, barış ve sevgi mesajları verilecek.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın şükran duyguları içinde kutlanacağı festivalin ilk gününde saatler 21:15’i gösterdiğinde, genç müzisyen Aydın Kurtoğlu sahneye çıkacak ve en güzel şarkılarını Beylikdüzü halkı için seslendirecek.
TARİH: 30 Ağustos Cuma, 2019
SAAT: 19:00
YER: Adnan Kahveci Mahallesi - Beylik Pazar Alanı
Milletimizin dayanışma ruhunu temsil eden STK’larımızla birlikte, mağfiret müjdecisi Berat Gecesi’ne kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz.
Türkiye’de bir ilk Esenyurt’ta hayata geçiyor. İlçe bazında kurulacak olan ilk yüz on iki Komuta Merkezi, Esenyurt’un Battalgazi Mahallesi’nde hizmete hazırlanıyor.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı, Euro Moda ve Prenses Bijuteri Yönetim Kurulu Başkanı, siyasetçi iş insanı Halil İbrahim Türkgenç, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve 3. Bölge Başkanı Ahmet Ali Aydın, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İstanbul Erzurumlular Federasyonu Başkanı Ahmet Yanık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, berat kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek zamanların toplumsal sorumluluk, gönül birliği ve dayanışma bilincini güçlendirdiğini vurguladı.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin affa yönelme, gönülleri arındırma ve kardeşliği pekiştirme vesilesi olduğunu vurguladı.
Siyasetçi ve iş insanı Gürbüz Süleymanoğlu, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin milletçe arınma, affa yönelme ve kardeşliği güçlendirme vesilesi olduğunu ifade etti.
Siyasetçi ve iş insanı Muharrem Yıldız, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik, kardeşlik ve manevi arınmanın önemine dikkat çekti.
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin affın ve arınmanın kapısı olduğunu vurguladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.