Başkan Çalık Trabzon’da Çeşitli Temaslarda Bulundu.

“Trabzon’da doğmuş, Trabzon’da yaşamış, ilk ofisini Trabzon’da açmış birisi olarak Trabzon’un zorluklarını biliyorum. Trabzonlu hakkına sahip çıkar, asla yedirmez. Trabzon’un değerlerine fayda sağlayan  her anlayışa hizmet et

GÜNCEL 23.10.2020 13:05:28 1751 0
Başkan Çalık Trabzon’da Çeşitli Temaslarda Bulundu.

Başkan Çalık Trabzon’da Çeşitli Temaslarda Bulundu.

 

ÇALIK: TRABZONLU HAKKINA SAHİP ÇIKAR, ASLA YEDİRMEZ

 

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı  Mehmet  Murat  Çalık,  Doğu Karadeniz bölgesinin önemli şehirlerinden Trabzon’da çeşitli temaslarda bulundu. Dört  günlük  seyahatinin ilk gününde bir dizi önemli ziyaretler gerçekleştiren Başkan Çalık, “Trabzon’da doğmuş, Trabzon’da yaşamış, ilk ofisini Trabzon’da açmış birisi olarak Trabzon’un zorluklarını biliyorum. Trabzonlu hakkına sahip çıkar, asla yedirmez. Trabzon’un değerlerine fayda sağlayan  her anlayışa hizmet etmek lazım. Bize ne zaman ihtiyaç duyulursa biz buraya koşa koşa gelmeye hazırız” dedi.   

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Trabzon seyahatine ilk olarak Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ederek başladı. Vali Ustaoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarete Başkan Çalık’ın yanı sıra; CHP İstanbul Milletvekilleri Gökhan Zeybek ve Turan Aydoğan, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ile Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri Ebru Çevik ve Müslüm Akülker katıldı. Başkan Çalık ve beraberindeki heyetin ikinci durağı ise Trabzonspor Kulübü oldu. Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Sağıroğlu Çalık’a 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti. Başkan Çalık ise bu sürpriz hediyeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sağıroğlu’na sıcak karşılaması ve içtenliği için teşekkür etti.

 

Başkan Çalık Trabzon’da Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

 

Aslen Trabzon Maçka doğumlu olan Başkan Çalık, gün içerisinde gerçekleştirdiği bir dizi ziyarete kısa bir ara vererek Trabzon esnafıyla da bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan Çalık, ‘Hayırlı İşler’ dileklerinde bulunarak esnafın pandemi döneminde yaşadığı sıkıntıları paylaştı. Trabzon gezisi sırasında mevkidaşları Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Çalık daha sonra TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ile görüştü.

 

Çalık, “Trabzon çok kadim bir şehir”

 

Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez ve yönetimi ile de görüşmelerde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık burada yaptığı konuşmada, “Adalet arayışında en ön saflarda yer aralan, adalet savunucularının odasında bulunmaktan mutluluk duydum” dedi. Tüm ziyaretlerinin oldukça faydalı olduğunu ve sıcak bir ortamda gerçekleştiğini belirterek Trabzon’un çok kadim bir şehir olduğunu ifade eden Çalık, “Trabzon'da doğmuş, Trabzon'da yaşamış, ilk ofisini Trabzon’da açmış birisi olarak Trabzon'un zorluklarını biliyorum. Trabzonlu hakkına sahip çıkar, asla yedirmez. Trabzon'un değerlerine fayda sağlayan her anlayışa hizmet etmek lazım. Bize ne zaman ihtiyaç duyulursa biz buraya koşa koşa gelmeye hazırız” dedi.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.