Başkan'dan Kaymakam'a Veda Yemeği
Beylikdüzü Belediyesi, Denizli Vali Yardımcılığı görevine atanan Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur onuruna, Cemil Hoca Restaurant’ta bir veda yemeği düzenledi. Beylikdüzü ilçe protokolünü bir araya getiren yemekte konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü kenti sizi hiçbir zaman unutmayacak.” derken Kaymakam Mehmet Okur ise “Aranızdan fiziken ayrılsam da gönlüm sizlerle.” dedi.
İstanbul’un Beylikdüzü İlçe Kaymakamlığı görevinden, Denizli Vali Yardımcılığı’na atanan Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği vefa yemeğiyle ilçeye veda etti. Masaları tek tek dolaşarak tüm davetlilere katılımları için teşekkür eden ve tokalaşarak veda eden Kaymakam Mehmet Okur, yaptığı konuşmada ise Beylikdüzü’nü çok sevdiğini ve unutmayacağını söyledi. Kaymakam Mehmet Okur’a görev süresi boyunca Beylikdüzü’ne yaptığı hizmetler için teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kaymakam Okur’a günün anısına plaket takdim etti. Gürpınar’daki Cemil Hoca Restaurant’ta düzenlenen yemeğe, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın yanı sıra; Beylikdüzü Belediye Meclisi Üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş dünyasından temsilciler ve çok sayıda davetli katıldı.
Çalık: Beylikdüzü Sizi Hep Hatırlayacak
Açılış konuşmasında, Kaymakam Mehmet Okur’a görev süresi boyunca Beylikdüzü’ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "Beylikdüzü sizi çok sevdi. Sizin de Beylikdüzü’nü çok sevdiğinizi biliyoruz. Herkesi duyan, herkesin sorununa eğilen, herkesi dinleyen ve dikkate alan bir yönetim anlayışıyla hizmet ettiniz. Devletin hep sıcak yüzünü vatandaşa gösterdiniz. Vefa, aldıklarını geri vermektir. Aynı zamanda kadir kıymet bilmektir. Beylikdüzü kenti, sizin kadrinizi, kıymetinizi biliyor. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Bu kent sizi, her daim, bu kente kattıklarınızla iyi hatırlayacaktır.” dedi.
Okur: Gönlüm Sizlerle
İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesiyle Denizli Vali Yardımcılığı’na atanan Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ise yaptığı veda konuşmasında “Otuz üç yıl bu memlekete, bu mesleğe gönül verdim, ter döktüm. Şu anda bunun onur ve gururunu yaşıyorum. Tayinim çıktığından beri çok güzel dilekler iletildi, bana. Beylikdüzü’nden gönül rahatlığıyla ayrılıyorum. Allah, burada görev yapan diğer arkadaşlara da benim gibi gönül rahatlığı içerisinde, alnı açık, başı dik, huzurlu, görevini yapmış olmanın mutluluğunu duyarak görevden ayrılmayı ve sizlere veda etmeyi nasip etsin. Belki fiziki olarak aranızdan ayrılacağım ama gönlüm sizlerden yana. Sizlere huzur dolu, mutlu, ailenizle beraber sağlık sıhhat içerisinde nice yıllar diliyorum.” dedi. Konuşmaların ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kaymakam Mehmet Okur’a plaket; ilçe protokolü üyeleri de çeşitli anılar takdim etti.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Maarif Modeli Destekleme Projesi” kapsamında Çocuk Edebiyatı Fuarı’nda güçlerini birleştiriyor.
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci dönemine güven ve huzur içinde başlanması için önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, ateşkes söylemlerine rağmen Gazze’de hayatın en ağır şartlarda devam ettiğini söyledi.
Çocuklarımızın sporla büyümesini, özgüven kazanmasını ve hayata daha güçlü hazırlanmasını istiyoruz.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Adalet Bakanlığı olarak icra ve iflas işlemlerinde şeffaflığı ve erişilebilirliği artırmak için satış ilanlarına ilişkin parasal limitleri güncelledik.
HABER MERAL ÇETİN/ ANTALYA - Alanya’da tapu işlemleriyle ilgili yürütülen bir soruşturma kapsamında önemli bir gelişme yaşandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS- Sağlık Bakanlığı tarafından alınan kararla Aydın Başoğlu, Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevlendirildi.
Yüksek Mimar ve Şehir Plancısı, siyasetçi ve iş insanı Mustafa Erken, gazetemize yaptığı kapsamlı açıklamada İstanbul’un çeper mahallelerinde büyüyen krizin artık görmezden gelinemeyecek bir noktaya geldiğini söyledi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçedeki tüm çocukları ve aileleri kucaklayan büyük bir sevgiyle seslenerek yarıyıl tatilini adeta bir bayram havasına çevirdiklerini dile getirdi.
Sömestir tatiline giren çocuklarımız için adeta bir bayram havası estiriyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Sivaslılar Derneği’nin olağan genel kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.