Beylikdüzü 19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutladı

Beylikdüzü Belediyesi 100. Yılında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı dopdolu etkinliklerle kutladı.

İSTANBUL 20.05.2019 17:57:36 3010 0
Beylikdüzü 19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutladı

Çeşitli etkinlikler gün boyu Yaşam Vadisi’nde sürerken akşam saatlerinde ellerinde meşale ve bayraklarla metrelerce uzunlukta bir kortej oluşturan vatandaşlar, günü Yaşam Vadisi Sahnesi’nde Eda Baba konseriyle noktaladı.

 

Yaşam Vadisi’nin 2.yaşını da Beylikdüzü gençleriyle pasta keserek kutlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, gençlerin Türkiye’yi daha iyi bir noktaya taşıyacağına dair olan inancını belirterek 19 Mayıs’ı en içten dilekleriyle kutladı.

 

Beylikdüzü Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tüm coşkusuyla kutladı.  Sabah saatlerinde Yaşam Vadisi Çanakkale Zafer Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ve Beylikdüzü Kaymakamlığı’nın resmi kutlama töreniyle başlayan 19 Mayıs kutlamaları, Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği çeşitli etkinliklerle geç saatlere kadar devam etti. KÜLTÜRSEM kursiyerlerinin Kep Atma Töreni ile başlayan etkinlikler, Yaşam Vadisi Çanakkale Zafer Meydanı Atatürk Anıtı önünde, 100. Yıl Atabarı gösterisiyle renkli görüntülere sahne olurken Yaşam Vadisi Çanakkale Zafer Meydanı’ndan start alan 100.Yıl Gençlik Yürüyüşü, Yaşam Vadisi Sahnesi’nde Eda Baba Konseri ile son buldu.

 

Coşkulu Kalabalık Metrelerce Uzunluktaki Bayrakla Yürüdü

 

Kutlamaların gün boyu sürdüğü Beylikdüzü’nde, akşam Yaşam Vadisi 1. Etap Zafer Meydanı’nda binlerce vatandaş 100. Yıl Gençlik Yürüyüşü için bir araya geldi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık; eşi Zehra Çalık ve oğlu Murathan Çalık ile kortejin en başında yer alırken beraberindeki coşkulu kalabalık Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası eşliğinde bayrak ve meşalelerle bir ağızdan şarkılar söyleyerek yürüyüşü Yaşam Vadisi Sahnesi’nde noktaladı. Yürüyüşün ardından Yaşam Vadisi’nin 2. Yaşı pasta kesilerek kutlanırken genç şarkıcı Eda Baba şarkılarıyla Vadiye renk kattı. Sanatçıya çiçek ve plaket takdimini yapan Başkan Çalık, katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

 

“19 Mayıs 1919 Ruhunu Bu İlçede Her Daim Htireceğiz”

 

Konuşmasında milli mücadele ile kazanılan bağımsızlığın herkes tarafından iyi bilinmesi ve daima hatırlanmasının hayati önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Çalık, “Atatürk en büyük eserim dediği tam bağımsız, demokratik, laik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni Türk gençliğine emanet etmiştir. Türk gençliği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Atatürk’ün emaneti sahip çıkacaktır. Onun gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Daima birlik ve beraberlik içerisinde vatanına, milletine bağlı, iyi eğitim almış, dünyayla yarışan Türk genci ülkemizi en iyi noktaya çıkaracaktır. 100 yıl önce bu ülke için çok büyük adımlar atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Bu topraklarda demokrasi mücadelesi hiçbir zaman bitmeyecek” dedi. Gençlere güveninin tam olduğunu kaydeden Çalık, “Gençlerimizin bizden alacakları emaneti daha iyi bir noktaya taşıyacaklarını biliyorum. Her şeyin daha güzel olacağı günler çok yakındır. Beylikdüzü’nde yakmış olduğumuz ateş İstanbul’u aydınlatacak. Herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutluyorum” şeklinde konuştu.


Koç; İman, İnanç ve Azim Varsa İmkân Da Vardır…

Koç, Kahramanlarımız Adalet, Merhamet ve Sevgi Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar. Bizde okuyan, merak eden ve üzerine düşünerek hayata yeni kapılar açan nesiller yetiştiriyoruz.

Merhamet Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar

Tepeli, Tarihe olan bağlılık, bir milletin güç kaynağıdır ve biz bu gücü gelecek nesillerimize taşımak için çaba gösteriyoruz.

SANA EMANET BİLGİ YARIŞMASI…

Ensar Vakfı Sana Emanet Yarışması Türkiye’nin 81 ilinde yapılacak olan bir yarışmadır.

BÜYÜKÇEKMECE'NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK! ( Görüntülü Haber)

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol bölgedeki gazetecilerle iftar programında bir araya geldi. Erol projelerini gazetecilere anlattı.

Çalık, Yeni Dönem Projelerini Tanıttı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “İstanbul’da Kazanacağımız Zaferin İşaret Fişeğini Beylikdüzü’nden Atacağız”

Akşener; Meydan Okudu… Yıldız, Gümbür Gümbür Sahaya İndik, Birilerini Korku Sardı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Esenyurt İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’ın düzenlediği iftar programına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okudu.

Sahuru Atlamayın!

Özellikle besin ve enerji ihtiyacının dengeli bir şekilde karşılanmasının Ramazan ayının sağlıklı bir şekilde geçirilmesine katkı sağlayacağını belirtiyor.

Minikler Başkanını Çok Seviyor!

Bağcılar Belediyesi'nin Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda düzenlediği etkinlikler her gün farklı konuklara ve binlerce Bağcılar sakinine ev sahipliği yapıyor.

Üner’den Türkiye Çapında Çözüm..!

Çözülen sorun sadece Çatalca’da tüm Türkiye’de şoför esnafında büyük sevinç yaşattı.

“Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!.. (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Başkan İlhan Ocaklı: 5 Yılda 220 Adet Ruhsatı İptal Ettirdik “Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!..

UNESCO’dan Büyükçekmece’ye “Tsunami Hazır Kent” Sertifikası

Türkiye’de bir ilke imza atan Büyükçekmece Belediyesi, IOC/UNESCO “Tsunami Hazır Kent” sertifikasını almaya hak kazanan ilk kent oldu.

Liyakatsizliğin, Denetimsizliğin Adı KADER Olmuştur!

Türkiye genelinde yayımlanan basın bildirisini Tüketiciyi Koruma Derneği Beylikdüzü şube başkanı Tülin Özgür okudu.

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Salı 14.2 ° / 8.6 °
Çarşamba 8.5 ° / 7.6 °
Perşembe 12.2 ° / 6.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.