Beylikdüzü'nde film sahnelerini aratmayan korku dolu anlar yaşandı. Sinir krizi geçirerek etrafa ateş açan spor salonu sahibi, 5 saatlik operasyon sonunda omzundan vurularak etkisiz hale getirildi.
Olay, İstanbul Beylikdüzü Barış Mahallesi’nde gece saat 23:00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Necip Fazıl Kısakürek Sokak’taki lüks bir sitenin girişinde bulunan spor merkezinin sahibi olduğu belirtilen bir kişi, sinir krizi geçirerek elindeki silahla etrafa ateş açmaya başladı. Silah seslerini duyan vatandaşlar polise haber verdi. Bu sırada spor merkezinde bulunan şüpheli ise etrafa ateş etmeye devam etti.
Bacağından Vurarak Etkisiz Hale Getirildi
Şüpheliyi polisler ikna edemeyince olay yerine müzakereci polisler çağrıldı. Ayrıca olay yerine Özel Harekat polisleri de gelerek sokak başlarında önlem aldığı görüldü. Müzakereci polis ekiplerinin ikna çabalarını karşılıksız bırakan kişi, zaman zaman etrafa rastgele ateş etmeye devam etti. Etrafa ateş açan şüphelinin yakınları da olay yerine gelerek ikna etmeye çalıştı, fakat başarısız oldu.
Yaklaşık 5 saatin sonunda elindeki silahla kapının önüne çıkan şüpheli polislerle konuşmaya başladı. Bu sırada şüphelinin dalgınlığını fırsat bilen Özel Harekat polisi şahsı omzundan vurarak etkisiz hale getirdi.
Hastaneye Kaldırıldı
Polis ekipleri şüphelinin silahını alırken, olay yerinde bulunan 112 Sağlık görevlileri de yaralanan şüpheliye ilk müdahaleyi burada yaparak özel bir hastaneye kaldırdı. Spor merkezinin sahibi olduğu öğrenilen kişinin maddi sıkıntılar yaşadığından dolayı sinir krizi geçirdiği ve etrafa bu yüzden ateş ettiği öğrenildi.
Beylikdüzü Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Yonca Yaman’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Eczacı Şennur Erçeri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
HEBER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt’ta siyaset üstü bir buluşma gerçekleşti. Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ’ın öncülüğünde hayata geçirilen “Ortak Masa – Ortak Akıl” projesi,
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de 2025 yılında yapılan yatırımların büyük kısmı ulaştırma ve tarım sektörlerinde yoğunlaştı.
AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Seyithan İzsiz, basın mensuplarıyla kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türkiye’nin en büyük özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olan Pera Kampüs, bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir seminere ev sahipliği yaptı.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Avukat Temel Başalan’dan, sert eleştiri
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Sağlık alanında dünyanın dikkatini çeken önemli bir etkinlik olan “3. Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi”, İstanbul’da Yapıldı.
Artvin’de İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplandı
İletişim: CHP'nin hakaret içeren açıklamaları demokrasiye zarar veriyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.