İmamoğlu Zulmü Devam Ediyor
Savaşa Gider Gibi Müzeyi Yıkmaya Geldiler
Beylikdüzü’nde Skandal Yıkım
Belediye Çocukların Müzesini Yıktı
Beylikdüzü’nde simge haline gelen ve yaklaşık 50 senedir vatandaşlara ücretsiz hizmet veren Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Beylikdüzü Belediyesi tarafından 'izinsiz belediye alanı işgali' iddiasıyla yıkıldı.
Her gün onlarca vatandaşı ağırlayan özellikle çocuk ve gençlerin uğrak yeri olan içerisinde tonlarca mumyalanmış balığın sergilendiği Türkiye Deniz Canlıları Müzesi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından belediye alanının izinsiz işgal edildiği iddiasıyla yıkıldı.
DEVLETİMİZİN VERDİĞİ BELGEYİ HİÇE SAYIYIRLAR

200 kişilik bir grubun müzeyi yıkmaya geldiğini söyleyen Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Kenan Balcı, "Ben belediyeyim diyerek usulsüz usullü hiçbir şeyi tanımam, her şeyi yaparım diyorlar. Devletimizin verdiği tapu tahsis belgesi ve kira kontratımız var. Tapu tahsis belgesi olan bir yeri yıkmaya gelmişler. Dünyada ilk ve Türkiye'de tek olan Türkiye Deniz Canlıları Müzesini yıkmaya gelmişler. Çocuklarımızın geleceğini yıkmaya gelmişler. 50 senedir ücretsiz olarak devam ediyor" dedi.
İMAMOĞLU 12 SENEDİR YERİMİZİ İŞGAL EDİYOR
Yapı kayıt belgesi olduklarını her şeyin yasal olduğunu vurgulayan Balcı, "Bu alanın tapu tahsis belgesini aldım. Burası benim tapulu malım. Ön tarafta ana caddede İmamoğlu 12 senedir yerimi işgal ediyor. Her gün beni tehdit ediyor. Anadolu Caddesi'nin tapusu da bizim üstümüze. Gönüller hoş olsun insanlar üzülmesin diye yolu bir gün kapatmadık" şeklinde konuştu.
KANUNSUZ ŞEKİLDE YIKIYORLAR
Bu PKK anarşisi değil bu İmamoğlu anarşisidir diyen Balcı: “Yapılan yıkımın kanunsuzdur. Bu yıkım Beylikdüzü'nden gelmiyor bu Beylikdüzü'nü uzaktan yönetenlerden geliyor. Çünkü İmamoğlu bizimle 15 senedir uğraşıyor. Bizim uğraşacak bir şeyimiz yok. İnsanlara hizmet etmekten başka hiçbir şeyimiz yok. Sanki bizde top tüfek varmış gibi 200 kişilik ekiple burayı işgal ediyorlar. Gördüğünüz gibi kötü bir şey yok burada. Allah yardım etsin böyle yöneticiler bu şekilde insanların başına bela oldukları için çok üzgünüm. Müze yıkılıp gider önemli değil ama evdeki çocuklarınızın ve hanımınızın yüzüne nasıl bakacaksınız. Dünyada ilk olan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ne giriş ücretsiz. 'Ben şampiyonum' siz şampiyon olun İmamoğlu şampiyon olsun. 2 sene öncede İmamoğlu dükkanımızın önündeki yeşil alana 7 katlı bina yapacak diye engellemiştik. Neden engelledik diye bizimle uğraşıyor. Mahkemeye başvuruldu her yere başvuruldu. Pandemi nedeniyle işlemler geç oluyor" diye konuştu
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nün kamera çalışmalarıyla Karaağaç Mahallesi’nde yol kenarına hafriyat döken sürücü suçüstü yakalandı. Toplam 63.592 TL idari para cezası uygulandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan Türkmen Köyü’nde 52 mahalle ve köy muhtarı ile vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden ve planlanan yatırımları değerlendirdi.
HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZ - Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Av. Önder Serkan Çebi, yılın son gününde ilçeyi adım adım dolaşarak kamu kurumları, belediye çalışanları ve esnafla bir araya geldi.
HABER: NEZİR KARAYÜN / ESENYURT- Esenyurt Belediye Tiyatrosu, 2025 tiyatro sezonunda sergilediği performansla büyük bir başarıya imza attı.
HABER: MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı İncekum Mahallesi’nde yapılan yol ve kavşak düzenlemesi, bölgedeki esnafı zor durumda bıraktı.
2025’in en çok aranan oyuncuları ve yapımları belli oldu
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Araştırmacı Yazar Ersin Şenerler, yılın son gününde Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek ilçede yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde değerlendirdi.
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Kariyer Günleri kapsamında Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan ile İlçe Millî Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı, 75. Yıl Cumhuriyet Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İlçe Millî Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı, Kavaklı Vadi İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER- Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek,
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, geride kalan iki bin yirmi beş yılını değerlendirirken söze net bir duruşla başladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.