Beylikdüzü’ne Yeni Otobüs Hatti
İstanbul’un hızla gelişip büyüyen ilçelerinden biri olan Beylikdüzü’nde yeni bir otobüs hattı hizmete girdi. Beylikdüzü Belediyesi ve İETT işbirliği ile hizmete açılan 76 GM Gürpınar-TÜYAP Metrobüs hattı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve mutlulukla karşılandı. İlçe halkından gelen yoğun talepler doğrultusunda bu hattın hizmete açıldığını belirten belediye yetkilileri, sefer sayılarının artarak ve yeni hatlar ekleneceğinin müjdesini verdi.
İlçe halkının hayatını kolaylaştıracak çözümler üreten Beylikdüzü Belediyesi, İETT işbirliğiyle yeni otobüs hattını hizmete açtı. Artan nüfus yoğunluğu ile meydana gelen kent içi ulaşım sorunlarının çözümüne yönelik seferlerine başlayan 76 GM Gürpınar-TÜYAP Metrobüs hattı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve mutlulukla karşılandı. Mahalle muhtarlıklarından toplanan talepler doğrultusunda mevcut sefer sayılarının artacağını belirten yetkililer, gerek ilçe içerisinde ring seferleri, gerekse ilçe dışına eklenecek yeni hatlar ile Beylikdüzü trafiğinin büyük ölçüde rahatlayacağı bilgisini paylaştı.
Yeni Hatlar Eklenerek, Sefer Sayıları Artırılacak
Su Ürünleri Hali, Hal Yolu, Yaşam Sk, Dereağzı Mah., Dede Korkut Cad., PTT, Siteler, Adnan Menderes Cad., Millet Cad., Hz. Hamza Camii, Günaydın, Cengiz Topel Cad., Belediye, Gürpınar Cad., Muhtarlık, Müminağa, Gürpınar, Yeşilkent, Çiçekbahçe, Yavuz Sultan Selim, Anadolu Cad., Mavikent, Parlamenterler Sit., Merhaba, Beylikdüzü Devlet Hastanesi, Beykent ve TÜYAP duraklarından geçen 76 GM hattının Gürpınar Su Ürünleri Hali’nden Hareket saatleri; 06:10, 07:00, 07:50, 08:40, 15:20, 16:20, 17:10 ve 18:10 olacak. TÜYAP Metrobüs durağından ise; 07:00, 07:50, 16:15, 17:15, 18:05 ve 19:05 saatlerinde hizmet verecek. Ayrıntılı bilgi için, www.beylikduzu.istanbul adresini ziyaret edebilirsiniz.
Büyükçekmece İş Adamları Derneği (BİAD) ve İktisadi ve Kültürel Kalkınma Platformu (İKAP) Genel Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Muhammed Mustafa Karayün, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Temel Başalan, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Esenyurt Siteler Ortaokulu Müdürü Ferdi Altın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.
Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni ve Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Nezir Karayün, 24 Kasım Öğretmenler Günü için anlamlı bir kutlama mesajı yayımladı.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya’nın iş ve siyaset kulislerini son günlerde hareketlendiren dikkat çekici bir dolandırıcılık iddiası gündemde.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya'da son günlerde siyaset ve iş dünyası kulislerini hareketlendiren çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddianın merkezinde, bir siyasetçinin oğlu olduğu öne sürülen bir kişi bulunuyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim-Sen İstanbul 11 No’lu Şube, Öğretmenler Günü’ne özel anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirerek her üye adına bir fidan dikti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.