Beylikdüzü Smart Gençler İçin Hazır

Beylikdüzü Belediyesi tarafından girişimcilik, deneyim, inovasyon ve ortak çalışma merkezi olarak hayata geçirilen Beylikdüzü SMART’ta hazırlıklar tamamlandı. Fikirlerin desteklenmesi ve girişimciliği geliştirmek için hizmet verecek mer

İSTANBUL 25.05.2021 18:47:26 1804 0
Beylikdüzü Smart Gençler İçin Hazır

Beylikdüzü Smart Gençler İçin Hazır

 

Beylikdüzü Belediyesi tarafından girişimcilik, deneyim, inovasyon ve ortak çalışma merkezi olarak hayata geçirilen Beylikdüzü SMART’ta hazırlıklar tamamlandı. Fikirlerin desteklenmesi ve girişimciliği geliştirmek için hizmet verecek merkez, ortak ve paylaşımlı çalışma alanları, toplantı salonları, bilgisayar atölyesi, etkinlik alanı ve kütüphane gibi imkânlar sunacak. Gençlerin geleceğe ışık tutan projeler üretmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Gençler, Beylikdüzü SMART’ta birlikte çalışıp, birlikte üretecek. Burada geliştirdikleri fikirler ülkemizin ilerlemesine katkı sağlayacak. Gençlerimize inancım ve güvenim tam” dedi.  

 

Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye’deki girişimcilik ekosistemine katkı sunma, genç girişimcilere yeni bakış açısı kazandırma ve toplumsal gelişimi desteklemeyi amaçlayan Beylikdüzü SMART projesinin hazırlıklarını tamamladı. Girişimcilik, deneyim, inovasyon ve ortak çalışma merkezi olan Beylikdüzü SMART; genç girişimcilerin, öğrencilerin ve yenilikçi fikirlerin bir araya gelerek tecrübelerini paylaşacağı ve fikirlerin geliştirileceği bir alan olarak tasarlandı. Barış Mahallesi’nde yer alan merkez içerisinde; çalışma ortamları, toplantı salonları, etkinlik alanları, bilgisayar atölyesi, kütüphane ve çok amaçlı bir bahçe yer alıyor. Gençleri destekleyen projeler üretmeye devam edeceklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Gençler, Beylikdüzü SMART’ta birlikte çalışıp, birlikte üretecek. Burada geliştirdikleri fikirler ülkemizin ilerlemesine katkı sağlayacak. Gençlerimize inancım ve güvenim tam” ifadelerini kullandı.  

 

Etkinlik Takvimi Haziran Ayı İçerisinde Duyurulacak

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda ziyaretçilerine kapılarını açan merkezde ortak çalışma alanlarında yürütülecek faaliyetler pandemi kısıtlamaları doğrultusunda Haziran ayı içerisinde planlanacak. Bu kapsamda gençlere; ekosistemin önde gelen isimleri, girişimciler ve belediye proje yöneticilerinden mentorluk imkânının yanı sıra ihtiyaç duyulan alanlara yönelik eğitim ve etkinliklere katılma, konuşmacılar, yatırımcılar ve iş dünyası ile bağlantı kurma fırsatı sağlanacak. Aynı zamanda belirlenen ve duyurusu yapılacak etkinlik takvimi kapsamında, Girişimcilik Destek Programları, SMART Gençlik Programları, Kadın Girişimcileri Destekleme Programı, Engelsiz Girişimcilik Programları ve SMART Stage ile söyleşiler, dinletiler ve etkinlikler düzenlenecek.


TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.