İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Beylikdüzü’ndeki modern spor kompleksinde spor faaliyetlerinin başladığını açıkladı.
İstanbul'un sporda yeni yüzü olan ve ülke sporuna büyük katkı sağlayacak Beylikdüzü Spor Kompleksi’nin hem İstanbul'un hem de Türkiye'nin önemli bir spor merkezi konumunda olduğunu ifade eden İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, “Çağın ihtiyaçlarına cevap verecek donanımda ve modern spor tesislerini yapmak ve sporumuza kazandırmak ne kadar önemliyse onların içini bilinçli şekilde doldurmak ve en faydalı ölçülerde kullanmak da o kadar önem arzediyor.
"Yarının Şampiyonları Yetişecek"
Tesislerimizin bir saatinin bile boş geçmesine gönlümüz razı değil. Onun için, planlamayı doğru yaparak tesislerimizi tam kapasite kullanmak ve insanımızın istifadesine sunmak durumundayız. İnanıyorum ki, Beylikdüzü’ndeki bu muhteşem tesiste hem binlerce kişi spor yapacak hem de yarının şampiyonları yetişecek” dedi.
Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.
NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.
Bornova Belediyesi, ilçenin parklarını, refüjlerini ve yeşil alanlarını daha canlı ve daha estetik hale getirmek için önemli bir çalışmayı kendi imkanlarıyla sürdürüyor.
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin geleceği olan çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek evlatlarımızın doğayı koruma bilinciyle büyümesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.
Beylikdüzü Belediyesi olarak toplum sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz.
Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM’li kadınların ve milletvekillerinin örgülü saç üzerinden yaptığı eyleme çok net sözlerle tepki gösterdi.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Maarif Modeli Destekleme Projesi” kapsamında Çocuk Edebiyatı Fuarı’nda güçlerini birleştiriyor.
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci dönemine güven ve huzur içinde başlanması için önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, ateşkes söylemlerine rağmen Gazze’de hayatın en ağır şartlarda devam ettiğini söyledi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.