Beyoğlu'nda Tam 5 Bin Çocuk Sertifika Aldı

Beyoğlu Belediyesi Yaz Okulları’nın kapanış programında konuşan Başkan Demircan, “Beyoğlu Yaz Okullarına bu yıl 5 bin çocuğumuz katıldı. Bugün de onların final günündeydik. Güzel renkli görüntülere sahne oldu. Yavrularımız her

GÜNCEL 12.08.2017 16:07:12 2615 0
Beyoğlu

BEYOĞLU’NDA YAZ OKULLARINA KATILAN 5 BİN ÖĞRENCİ SERTİFİKALARINI ALDI

 

Beyoğlu Belediyesi Yaz Okulları’nın kapanış programında konuşan Başkan Demircan, “Beyoğlu Yaz Okullarına bu yıl 5 bin çocuğumuz katıldı. Bugün de onların final günündeydik. Güzel renkli görüntülere sahne oldu. Yavrularımız her şeyimiz, onları sürekli eğitime tabi tutmak; yaz aylarında ailelere destek olmak üzere bu organizasyonu yaptık.” dedi.

 

Beyoğlu Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçede yaşayan çocuklar için her yıl açtığı Yaz Okulu bu yıl da yoğun ilgi gördü. Gençlik Merkezleri ve Semt Konaklarında açılan yaz okulunda yaklaşık 5 bin öğrenciye değerler eğitimi derslerinin yanı sıra sportif ve sanatsal branşlarda da eğitimler verildi. Öğrenciler, sekiz hafta süren eğitimlerin ardından Hasköy Sahil’ de düzenlenen ‘Beyoğlu Belediyesi Yaz Okulları Kapanış Programı’ ile sertifikalarını aldı. Öğrencilerin sahne performanslarıyla büyük beğeni topladığı programa; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın yanı sıra binlerce öğrenci ve veli katıldı.

 

Öğrenciler Sahne Performanslarıyla Tam Not Aldı

Adeta bir şölen havasında gerçekleştirilen program, çocuk Mehteran Takımının gösterisiyle başladı. Daha sonra Kuran-ı Kerim Tilaveti, Tiyatro gösterileri, ilahi dinletileri ve Halk oyunları gösterisiyle devam eden programda, öğrencilerin sahne performansı katılımcıların büyük beğenisini topladı. Dereceye giren öğrencilere madalyalarının da takdim edildiği program, yaz okullarına katılan öğrencilere Katılım Sertifikalarının verilmesiyle son buldu.

 

Yaz Okullarımıza Bu Yıl 5 Bin Çocuğumuz Katıldı

Dereceye giren öğrencilere madalyalarını takdim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Yaz okulları aileler ve çocukları için çok önemli bir ihtiyaç. Çünkü yaz tatili bir hayli uzun oluyor. Haziran’dan Eylül’e kadar. Çocuklar tatil yaptıklarından arada bir boşlukta oluyorlar. İşte biz de o arayı doldurmak için spor, kültür, sanat, tiyatro, kuran okuması gibi birçok branşın bulunduğu güzel bir yaz programı paketi yaptık. Yaz Okullarımıza bu yıl 5 bin çocuğumuz katıldı. Bugün de onların final günündeydik. Güzel renkli görüntülere sahne oldu. Yavrularımız her şeyimiz, onları sürekli eğitime tabi tutmak; yaz aylarında ailelere destek olmak üzere bu organizasyonu yaptık. Ben bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.