Bitiş, “Üreten Bir Toplum Olacağız”

Saadet Partisi Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Caner Bitiş, Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ü makamında ziyaret etti.

İSTANBUL 23.03.2019 19:00:05 5165 0
Bitiş, “Üreten Bir Toplum Olacağız”

Saadet Partisi Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Caner Bitiş, Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ü makamında ziyaret etti.

Saadet Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Can Karabulut, Saadet Partisi Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Caner Bitiş, Saadet Partisi Büyükçekmece Belediye meclis üyeleri Mehmet Can Güdelek ve Onur Güleç, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ü makamında ziyaret ederek çalışmalarını ve seçildiği taktirde yapacağı projeleri anlattı.

“Görev İstenmez Görev Verilir”

Başkan adayı Caner Bitiş, “Bizde görev istenmez görev verilir mantığı var.  Bize görev konusunda temayül yoklaması yapılması söylendi bizde araştırdık isimler verdik ama bizim ismimizi çıktı.  Bu şekilde bismillah dedik çalışmalara başladık.  Geçtiğimiz ay Belediye Başkan adayı olarak çalışmalarımıza başladık Büyükçekmece’mizin eksiği veya fazlalığının dışında belediyecilik de sıradanlaşmışlık var.  Hep aynı klasik belediyecilik anlayışı var biz bunun dışına çıkacağız. Belediyecilikte zihin ve mantık devrimi yapacağız. Mesela bir belediye başkanına vatandaşlarımız kolay kolay ulaşamıyor. Halkımız aradaki bütün engelleri kaldıracağız. Belediyecilikte en çok yaşanan sıkıntılardan birkaçı da; israf sorunu, yolsuzluk, rüşvet, adam kayırma vesaire. Öncelikle her şeyden önce bunları durduracağız. İsrafı olan bir işletme nasıl ayakta duramıyorsa belediyecilikte de israf engellemediği sürece sıkıntılar yaşanır” ifadelerini kullandı.

“Üreten Bir Toplum Olacağız”

Bitiş, “Büyükçekmece'de özellikle üreten bir toplum olacağız tüketim kültüründen kurtulacağız. Tarım ve hayvancılığı geliştireceğiz. Hayvancılık yapmak isteyip de durumu olmayan vatandaşlarımız için vatandaşlarımıza belli ölçülerde hayvan temin edeceğiz. Vatandaşlarımız bunları besleyecek süt sağacak. Örneğin biri 10 tane İnek aldı her gün 10 litre süt sağdı bu aylık ne kadara tekabül ediyorsa inekten 3'ün karını biz alacağız. Bizim hocamızın yaptığı et süt kombineleri vardı bu noktada biz de bunun daha küçüğünü Büyükçekmece'de yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

“Gözleri Arkada Kalmasın”

Büyükçekmece’de 2 değil de 8 tane adayımız var tabii ön plana 2 tane aday çıkartılıyor Bir nevi imkanlar ve güç dengesi doğrultusunda böyle bir durumla karşılaşabiliyoruz. Ben bu noktada şunu söylüyorum; artık gençliğin önünü açmaları gerekiyor diye düşünüyorum siyaseti gençlere bırakmalılar. Gidip torunlarını sevsinler artık biraz kendilerine zaman ayırsınlar. Gözleri arkada kalmasın biz onlardan daha iyi bir belediyecilik anlayışına sahip olacağız.

Caner Bitiş Kimdir?

1977 yılında Giresun'un Eynesil ilçesinde doğdu. ilköğretimini Malatya ve Adana'da tamamladı. İmam Hatip orta ve lise kısımlarını sırasıyla Afyon ve Sinop'ta bitirdi. ilahiyat ön lisans öğrencisi olan Bitiş, Arapça ve İngilizce bilmektedir. MGV teşkilatlarında görev alan Caner Bitiş 1999 yılında Fazilet Partisi’nde siyasete başladı. Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. Uzun bir dönem Büyükçekmece AGD İlçe Başkanlığı yapan Bitiş, sırasıyla Saadet Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, İstişare Kurulu Başkanlığı ve İstanbul il yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 2004 yılında Kumburgaz Belde Belediye Başkan adaylığı yaptı 2015 ve 2018 yılında İki dönem milletvekili adayı oldu. Uzun yıllar bilişim ve gıda sektöründe ticaret yapan Bitiş bir ara SRT yerel Televizyonda program yapımcılığı ve sunuculuk yaptı. Caner Bitiş evli ve 4 çocuk babasıdır.

İktidar Haber Merkezi (İHM)

 


Üner’den Bir Günde İki Açılış…

Başkan Mesut Üner ile birlikte Çatalca ilçesi adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu. Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu.

BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Beylikdüzü Belediye Zabıtası Balıkçı Kenan Tesislerini ablukaya aldı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı, “Gece geliyorlar, gündüz geliyorlar. Arsamızı elimizden alıp işletmemizi mühürlemek istiyorlar” dedi.

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.