Büyükçekmece’nin Büyükleri 3. Kez Ölümsüzleştiriliyor
Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Büyükçekmece’nin Büyükleri 3” saygı projesi bu yıl son kez Büyükçekmecelilerle buluşuyor.
Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) fotoğrafçıları ilçede yaşayan 70 yaş ve üzeri çınarların yaşanmışlıklarını objektife alarak fotoğraf severlere duygu dolu bir sergi sunuyor. Sergi sonunda hazırlanacak katalog ile Büyükçekmece’nin büyükleri ölümsüzleştirilecek.
Büyükçekmece Belediyesi’nin tüm Türkiye’de ses getiren “Büyükçekmece’nin Büyükleri” projesi bu kez “Biz en büyük aşkları Büyükçekmece’nin büyüklerinin gözlerinde gördük” sloganı ile sergileniyor.
“Bizim Başımızın Tacısınız”
Tüm Büyükçekmecelileri sergi açılışına davet eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece’nin büyükleri bizim başımızın tacıdır. Onlar yaşayan çınarlarımızdır. Fotoğrafı anlamlı bir konuda kullanarak düşünmemize neden olan Büyükçekmece Fotoğraf Derneği’ne teşekkür ediyorum. Mutluluk şehrinin koca çınarlarının mutluluklarını, hüzünlerini ve yaşanmışlıklarını fotoğraf kareleriyle görebiliyoruz. Büyükçekmece Belediyesi ile BÜFOD işbirliğiyle düzenlenen projenin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Fotoğraflanan tüm büyüklerimizin önünde saygı ile eğiliyor, projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinliğin sonuncusu bu yıl 14 Şubat Perşembe günü saat 15.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de genç avukat, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığında mesai saatleri içinde 2. kattan düşerek yaşamını yitirdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Son günlerde sosyal medyada yayılan kimlik kartı, ehliyet ve pasaport ücretlerine yüzde yüz zam yapılacağı,
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Türkiye Deniz Canlıları Müzesi, özel çocukları ağırladı.
Alanya Servis Esnafları Kooperatifi Başkanı Hasan Lök, Mega TV aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olma kararı aldı. Lök, Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan dönemde iki öğrenciye servis bursu sağlanacağını duyurdu.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - CHP 39. Büyük Kurultayı sonrası ortaya çıkan bilgilere göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Antalya için hazırladığı anahtar listede dikkat çeken üç isim öne çıktı:
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İzmir’in Kınık ilçesinde, Kınık Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen anlamlı bir ziyaretle şehit Halil Balye’nin ailesi, Cumalı Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret edildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi ( RAM) Müdürü Hayrullah Can, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece Önder İmam Hatipliler Derneği öncülüğünde yürütülen “Türkiye Yeşeriyor Gazze Güçleniyor” projesi kapsamında Aşiret Dalcı İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde gerçekleşti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim Sen İstanbul 11 Nolu Şube, 1. Olağan Genel Kurulunu 30 Kasım 2025 tarihinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENLER - Genç iletişimciler ile medya sektörünün deneyimli isimlerini buluşturan 6. Medya Akademisi, bu hafta gazeteci Ersin Çelik’i konuk etti.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN / BAĞCILAR - Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig’in ilk haftasında taraftarlarına büyük bir mutluluk yaşattı.
HABER: NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, ilçe sakinlerinden gelen talepleri dikkate alarak belediyeye bağlı spor salonlarında kapsamlı bir yenileme çalışması yaptı.
HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl çok daha anlamlı bir etkinlikle kutlandı. Beylikdüzü Belediyesi, ilçede görev yapan tüm öğretmenler adına 4 bini aşkın fidan bağışında bulundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.