Muğla'nın Bodrum ilçesinde sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahilde yürüyüş yaptı, denize girdi.
Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede günün en yüksek hava sıcaklığı 23, deniz suyu sıcaklığı ise 16 derece ölçüldü.
Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, Kale, Cumhuriyet, Neyzen Tevfik caddeleri ile mendirek sahilinde yürüyüş yaptı, kafe ve restoranlarda oturarak zaman geçirdi. Bazı vatandaşlar ise Bodrum Kalesi önlerinde denize girerek sıcak havanın keyfini çıkardı.
Sıcak havada denize giren Efekan Koşmaz, serinlemek için denize girdiğini söyledi. Kendisine arkadaşlarının da katıldığını anlatan Koşmaz, "Çok güzel bir hava. Deniz biraz soğuk ama gayet keyifli" dedi.
Arkadaşlarıyla tatil için İzmir'den ilçeye geldiklerini anlatan Nil Budak da Bodrum'un bu kadar sıcak olduğunu tahmin etmediklerini belirterek, "Bilseydik kısa kollu kıyafetlerle gelirdik. Hava çok güzelmiş. Böyle olduğunu tahmin etmiyorduk. Hava mis gibi" diye konuştu.
Büyükçekmece’de düzenlenen geniş katılımlı programla “İyilik Kanımızda Var” sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı seferberliği başlatıldı.
Şehit Eren Bülbül Anaokulu Müdürü Fatih Mehmet Bardakçı, okulda uygulanan eğitim yaklaşımıyla ilgili Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e kapsamlı bilgiler verdi.
İstanbul genelindeki okullarda Nezaket Haftası etkinlikleri başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin zirvesindeki önemli değişikliği kamuoyuna duyurdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Gençliğin Ruhu' bilgi yarışması sonuçlandı.
İBB Mimar Turgut Cansever İlk ve Ortaokulu Müdürü Hakan Kavuzkoz, okulda yürütülen eğitim faaliyetlerini ve vizyonlarını Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e anlattı.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir ilkokulda çıkan yangın, öğrenci ve velilere korku dolu anlar yaşattı.
Cumhurbaşkanlığı olarak devlet üniversitelerimizin kadro ihdas ve izin süreçlerinde önemli bir değişikliğe gittik.
Esenler’de düzenlenen Hamsi ve Horon Festivali, soğuk havaya aldırmayan binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Karadeniz kültürünün simgesi hamsi ve horon, Esenler Dörtyol Meydanı’nda kardeşlik ve dayanışma havasında buluştu.
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’un öncülüğünde başlatılan çevre hareketi ilçenin dört bir yanına dalga dalga yayılıyor.
Beylikdüzü Belediyesi’nin kültür ve düşünceyi halkla buluşturduğu Sanat Buluşmaları Satır Arası Sohbetleri, bu kez toplumun ortak yarası olan sosyal çürüme konusunu ele aldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Bu yıl 57’ncisi düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Avrupa Bölge Yarışması’nda Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi büyük bir başarı elde etti.
HABER/ MERAL ÇETİNER / EĞİTİMDEN HABERLER / ANTALYA - Alanya’nın Oba Mahallesi’nde bir ortaokulda yaşandığı ileri sürülen öğretmen şiddeti meselesinde işler iyice sarpa sardı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.