Muğla'nın Bodrum ilçesinde sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahilde yürüyüş yaptı, denize girdi.
Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede günün en yüksek hava sıcaklığı 23, deniz suyu sıcaklığı ise 16 derece ölçüldü.
Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, Kale, Cumhuriyet, Neyzen Tevfik caddeleri ile mendirek sahilinde yürüyüş yaptı, kafe ve restoranlarda oturarak zaman geçirdi. Bazı vatandaşlar ise Bodrum Kalesi önlerinde denize girerek sıcak havanın keyfini çıkardı.
Sıcak havada denize giren Efekan Koşmaz, serinlemek için denize girdiğini söyledi. Kendisine arkadaşlarının da katıldığını anlatan Koşmaz, "Çok güzel bir hava. Deniz biraz soğuk ama gayet keyifli" dedi.
Arkadaşlarıyla tatil için İzmir'den ilçeye geldiklerini anlatan Nil Budak da Bodrum'un bu kadar sıcak olduğunu tahmin etmediklerini belirterek, "Bilseydik kısa kollu kıyafetlerle gelirdik. Hava çok güzelmiş. Böyle olduğunu tahmin etmiyorduk. Hava mis gibi" diye konuştu.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı, Euro Moda ve Prenses Bijuteri Yönetim Kurulu Başkanı, siyasetçi iş insanı Halil İbrahim Türkgenç, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve 3. Bölge Başkanı Ahmet Ali Aydın, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İstanbul Erzurumlular Federasyonu Başkanı Ahmet Yanık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, berat kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek zamanların toplumsal sorumluluk, gönül birliği ve dayanışma bilincini güçlendirdiğini vurguladı.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin affa yönelme, gönülleri arındırma ve kardeşliği pekiştirme vesilesi olduğunu vurguladı.
Siyasetçi ve iş insanı Gürbüz Süleymanoğlu, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin milletçe arınma, affa yönelme ve kardeşliği güçlendirme vesilesi olduğunu ifade etti.
Siyasetçi ve iş insanı Muharrem Yıldız, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik, kardeşlik ve manevi arınmanın önemine dikkat çekti.
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin affın ve arınmanın kapısı olduğunu vurguladı.
Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanı Eyüp Günay, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin kandilini kutladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Biz piyasalar olarak son günlerde alışık olmadığımız bir dalgalanma yaşıyoruz.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.