Buraktepe; “Avcılar satılıyor, buna göz yummayacağız”

Tepe; “ Avcılar satılıyor, buna göz yummamızı beklemesinler” dedi.

SİYASET 13.11.2017 14:36:39 6048 0
Buraktepe; “Avcılar satılıyor, buna göz yummayacağız”

Buraktepe; “Avcılar satılıyor, buna göz yummayacağız”

Avcılar’da çivi çakmayan fakat, “Önce İnsan” sloganıyla yola çıkan, ilçesini parsel parsel satışa çıkardığını iddaa ettikleri Avcılar belediye başkanı hakkında bilgiler vermek üzere basın mensuplarıyla bir araya gelen, Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, sert açıklamalarda bulundu. Tepe; “ Avcılar satılıyor, buna göz yummamızı beklemesinler” dedi.

      

Taş üstüne taş koyamadılar”                                                                                                                      

Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe; “30 Mart 2014 tarihinde 'Önce İnsan' sloganıyla daha yaşanabilir bir şehir, marka bir şehir anlayışı iddiası ile halktan oy alan Avcılar Belediye Başkanı, bırakın marka bir şehir olmayı, Belediyeyi her anlamda daha kötü bir duruma sürüklemiştir. Avcılarımıza 3,5 yıldır  taş üstüne taş koyamayan, tek bir çivi bile çakamamış,  var olan kaynakları da heba etmiştir” dedi. Açıklamalarıyla ilgili resmi belgelerin ellerinde olduğunu dile getiren Tepe, sert konuştu.  

 

“Deliller, belgeler yalan söylemiyor”

Ali Burak Tepe, “Elimizde belgelerimiz var, gerçekleri konuşuyor, Avcılar halkının hakkını arıyoruz. Adalet istiyoruz. Seçim çalışmalarında göz boyadıkları ve amaçlarının ne olduğu ortaya çıkmıştır. Şöyle ki; Yönetime geldiklerinde yaptıkları şaibeli çöp ihalesi ortadayken, şimdi de başka şaibelere yol açacak ihaleler için yetki istemektedirler”

“Eğitimi Engellemeye Devam Ediyorlar”

“Bizim bildiğimiz belediyeler eğitimi desteklemek için bedelsiz arsa tahsis edip kendi veya bulduğu bağışçılara okul yaptırıp anahtar teslimi Milli eğitime devrederken , bizim başkan milletten okul yeri olarak aldığı arsaları fahiş fiyata Hazineye satmaya çalışıyor. Daha sonrada çıkıp eğitimi destekliyoruz diye pazarlamaya çalışıyor. ( avcılar ilçesi firüzköy mah. 6198 parsel sayılı 9080,64 m2 yüz ölçümlü taşınmaz, Cihangir mh. 30 pafta 22398 parsel sayılı 4081,12m2 taşınmaz/ cihangir mh. 22493 parsel sayılı taşınmaz ile ilgili belgelerimiz elimizdedir. Üniversite mahallesinde bulunan 41'i 4 yıl önce bitirilmiş olan öğrenci yurt binasının inşaatı 10.03.2017 tarihinde Avcılar Belediyesi'nin CHP grubunun oyları ile 15 yıllığına kiraya verme yetkisi almasına rağmen tek çivi çakılmamış ve tek tuğla konulmamıştır. Şimdi de Huzurevinde olduğu gibi 29 yıllığına kiraya verme yoluna gitmektedir.”

 

“Huzur evi ve birçok projeden destek çekildi”

“Ambarlı mahallesinde bulunan 90'ı 4 yıl önce bitirilmiş olan huzurevi inşaatı 03.10.2016 tarihinde 10 yıllığına kiralamak için Meclisten yetki almasına rağmen bugüne kadar tek çivi dahi çakılmayan üstüne üstlük virane bina haline gelmesine göz yuman Başkan, şimdi de 29 yıllığına kiraya verme yoluna gitmektedir.  İstanbul Üniversite'sinin  karşısında  6.454 m2 alanlı taşınmaz üzerine kafeterya konulması ve aynı şekilde 10 yıllığına kiraya verilmesi Belediyenin öncelikli bir görevi asla olamaz. Yaklaşık 50.000 üniversite öğrencisinin öğrenim gördüğü ilçemizde, Bunun yerine sosyal belediyecilik adına öğrencilerin kullanabileceği sosyal tesis ve gençlik merkezi yapılabilirdi, buna müsaade etmediler.

 

“Mahalleler kaderine terk edildi”

“Tahtakale mahallesinde hiçbir projesi ve altyapısı olmadan hangi bedelle ve ne şekilde verileceği belli olmayan kapalı pazar yeri adı altında 25 yıllığına kiraya verilmesi (intifa)  yönünde AK PARTİ Meclis grubumuzun ısrarla karşı çıkmasına rağmen CHP grubu ile  alınan karar kamu yararı taşımamaktadır. Aynı zamanda Avcılar Belediyesi kamu tüzel kişiliğinin de aleyhine ve zararına bir karardır. Bu yanlış karara karşı AK PARTİ Avcılar Belediye Meclis Grubumuz tarafından yargı süreci başlatılmıştır. 

 

“Borç batağındalar, şaşırdılar”

“Avcılar Belediye sınırları içinde bulunan billboard ve reklam panoları konulması işinin   10 yıllığına kiraya verilmesi anlaşılır durum değildir.Avcılar Belediyesi'nde hiçbir yatırım olmamasına ve borç batağında olmasına rağmen sürekli borçlanma talebinde bulunması, bu Kurumun ne kadar kötü yönetildiğinin açık göstergesidir.  Düşünün ki! Belediye çalışanlarının birikmiş maaş borçlarını ödeyebilmek için Meclisten borçlanma yetkisi isteyen bir konuma düşmüştür. 2014'de yaklaşık 185 milyon TL ile devir aldığı Belediye borçları şu anda yaklaşık 450 milyon TL ye çıkmıştır. Buna rağmen hiçbir yatırım , çatısını kapattığı bir bina , çocuk parkı , spor salonları  ve bunun gibi halkın yararına hiçbir hizmet yapılmamıştır” Buraya kadar bilgi ve belgelerimiz bunlardır. Elbet elimizde ki yolsuzluk belgeleri bunlarla sınırlı değildir ve olmayacaktır. Vatandaşın refahı için bugün Türkiye’nin her yerinde çalışan partimiz ve partililerimiz gibi bizlerde işin ucunu bırakmayacak, takip devam edeceğiz” dedi.

Tepe; “Tüm bu anlattıklarımız tespit etmiş olduğumuz olumsuzlukların sadece bir kısmıdır. Avcılar Belediyesi sergilediği kötü yönetimden dolayı Avcılar Halkına hizmet edemez bir hale gelmiştir. Avcılar Halkı  Avcılar Belediyesi'nden memnun değildir” dedi.

 


Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.