“Bütün İnsanlığı İslamsızlaştıracaklar”

Ak Parti İstanbul Önceki Dönem Milletvekili, MYK Üyesi ve İstanbulluların abisi olarak bilinen Metin Külünk, işletmeciliğini Mustafa Albayrak’ın yaptığı Beylikdüzü Yakuplu mahallesinde bulunan Saltuk Erzurum Cağ Kebapçısında Ak Parti

GÜNCEL 30.11.2021 19:37:13 1554 0
“Bütün İnsanlığı İslamsızlaştıracaklar”

Külünk, Çapsız, Milletsiz Millet İttifakı

Ak Parti İstanbul Önceki Dönem Milletvekili, MYK Üyesi ve İstanbulluların abisi olarak bilinen Metin Külünk, işletmeciliğini Mustafa Albayrak’ın yaptığı Beylikdüzü Yakuplu mahallesinde bulunan Saltuk Erzurum Cağ Kebapçısında Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Ak Parti Önceki Dönem Büyükçekmece ve İBB Meclis Üyesi Recep Erol, Büyükçekmece ve Beylikdüzü kanaat önderleri, STK Başkanları ve vatandaşla bir araya gelerek gündeme dair sohbette bulundu. Bizde Adom Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start TV ve Start Türk ailesi olarak sizler için o sohbeti görüntüledik.

“Bütün İnsanlığı İslamsızlaştıracaklar”

Tüyler ürperten açıklamalarda bulunan Külünk; “Türkiye Cumhuriyetinin gelişmesini engellemek ve insanlığın sonunu getirmek için çalışan çapsız, milletsiz ittifak diye ifade ettiğim Millet İttifakı, Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Türk halkını itibarsızlaştırmak için elinden geleni yaparak bizi düşmanlarımıza şikâyet ediyorlar.” ifadelerini kullandı. Külünk; “Türkiye 200 milyon nüfusa bakacak toprağa sahip, hatırlayın bir firmanın doğum kontrol haplarıyla köy taramalarını. İnsanlık nüfusuna ve özellikle İslam âleminin nüfus yapısını darmadağın etmeye yönelik çalışmalara 50 yıl öncesinden başladılar. İnsanlığı tüketecekler ve bütün insanlığı paganlaştıracaklar. Yani bütün insanlığı İslamsızlaştıracaklar. Eğer bu ülkede tedbir alınmazsa torunlarınızın çocukları İspanya’da yaşananların aynısını yaşayacak. İspanya asırlarca İslam medeniyetine ev sahipliği yaptı, var mı bir iz? Yok. Anneliği ve babalığı bir üretim fabrikası gibi gören bir akıl var karşınızda. Yarın sizin evladınıza vereceğiniz terbiyeye müdahale edecek tehlikeli bir süreç var karşımızda.

“İstanbul Sözleşmesindeki Asıl Amaç İnsanın Cinsiyetsizleştirilmesi”

İstanbul sözleşmesine yönelik kıyameti koparmalarının nedeni bu, orada sakladıkları 2,3 tane kritik madde var. Hep kadına şiddet üzerinden İstanbul sözleşmesini konuşturuyorlar ki asıl arkadaki insanın cinsiyetsizleştirilmesini saklamak için çünkü insanın cinsiyetsizleştirilmesi tartışması başladığı an pulları dökülecek. LGBT’nin önünü açmak adına yırtındıkça yırtınıyorlar. Maalesef bu toplumda kadına şiddet olayı var, geçtiğimiz günlerde Ataşehir’de çıldırmış birisi kızımızı samuray kılıcıyla öldürmüş. Beylikdüzü belediyesindeki, Şişli belediyesindeki CHP’li belediyeler bunlar. İstanbul’un başındaki şahsa hemşerimizdir diyerek destek verenler, apaçık söylüyorum vebaliniz büyük. Son zamanlarda toplumu hazırlamak adına LGBT türü nişan ve evlilik töreni görüyorsunuz ortalıkta ve normal bir şeymiş gibi alıştırıyorlar. Bunun arkasındaki hedef insan neslinin üremesini tüketmek.

“Ülkeyi Suriyeleştirmek İstiyorlar”

Biz şuan savunma sanayide gittikçe güçlenen bir ülke olma yolunda ilerlerken Amerika ile iş birliği yapan milletsiz millet ittifakı ülkenin gelişimini çekemeyerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vurarak engel olmaya çalışıyorlar. Ülkeyi Suriyeleştirmek istiyorlar. Tezkereye hayır diyorlar bunun sebebi türk ordusu Suriye’nin kuzeyinden çekilsin, PKK gelsin o şeride yerleşsin ve yerleştiği yerden Türkiye’nin Konya, İzmir hattını sınır olarak çeksinler istiyorlar. Amerika’ya ve onların yandaşları olan milletsiz ittifaka izin vermeyeceğiz. Bu ülke üzerindeki kirli oyunları elimizdeki oy gücüyle bozacağız ve kazanan biz olacağız.” ifadelerini kullandı.


Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.