Büyük Çekmece Belediyesinden Yeni Bir Fark!

Büyükçekmece’ye kazandırdığı tesislerle ilçenin sosyal hayatına önemli katkılar sunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün dikkat çeken projelerinden biri olan Kordonboyu Sosyal Tesisleri tamamlandı.

GÜNCEL 31.10.2018 11:14:24 5950 0
Büyük Çekmece Belediyesinden Yeni Bir Fark!

- Başkan Akgün’den Sosyal Belediyeciliğe Örnek Bir Adım Daha

Büyükçekmece’ye kazandırdığı tesislerle ilçenin sosyal hayatına önemli katkılar sunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün dikkat çeken projelerinden biri olan Kordonboyu Sosyal Tesisleri tamamlandı.

Türkiye’nin en uzun ve gözde sahil şeritlerinden olan Kordonboyu’nda yapımı tamamlanan Kordonboyu Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.

Sosyal yaşama renk katacak

Yıllardır Kordonboyu’nda bulunan binanın Büyükçekmece Belediyesi tarafından baştan sona yenilenmesi sonrasında tamamlanan bina, yenilenen modern mimarisi ve vatandaşlara sunacağı sayısız kaliteli hizmetle fark yaratacak. Büyükçekmecelilerin merak ve heyecanla beklediği tesis, her yaştan vatandaşın kaliteli ve huzurlu zaman geçirebileceği uğrak noktalardan biri olacak.

Vatandaşlar için her ayrıntı düşünüldü

Belediye başkanlığı görevi süresince Kordonboyu’nu Türkiye’de bir marka haline getirmek için gece gündüz çalışan Akgün, Kordonboyu Sosyal Tesisleri’ni inşa ederken tüm ayrıntıları da düşündü. Bir yaşam merkezi olarak planlanan tesis projesi her yaştan vatandaşa hitap ediyor. Kordonboyu Sosyal Tesisi içerisinde; çocuk oyun alanının da hizmet vereceği 372 metrekarelik modern bir restoran, 510 metrekare alana sahip ve içerisinde okuma alanının da bulunduğu bir kafe, 210 metrekareden oluşan bar, 190 metrekarelik Taksim Kıraathanesi, 200 metrekarelik bir fitness salonu, soyunma odaları, mescit, kadın ve erkek kuaförü ve ayrıca, farklı hizmetler verecek toplamda 662 metrekarelik dört dükkan da bulunuyor.

Tesiste park ve yeşil alan da mevcut

Kordonboyu Sosyal Tesisleri, çevresinde gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları sayesinde yeşil alan zengini. Bahçesinde süs havuzu, çocukların sağlığını gözeten bir çocuk oyun grubu ve pek çok düzenleme de mevcut. Deniz manzaralı tesis aynı zamanda yeşil alanıyla Büyükçekmecelilere huzuru vadediyor.

 

"Büyükçekmece’ye yakışan bir tesis oldu"

2018 yılında Büyükçekmece’de fark yaratan sosyal tesis projelerine imza atan Başkan Akgün, Kordonboyu Sosyal Tesisleri’nin Büyükçekmece için benzersiz ve heyecan yaratan bir proje olduğunu vurgulayan Akgün şu açıklamayı yaptı: "Markalaşan sahil şeridimizde bulunan eski ve yetersiz binayı yenileyerek Kordonboyu’nun çehresini değiştiren bir sosyal tesis inşa ettik. Her yaştan Büyükçekmecelinin kaliteli zaman geçireceği ve uygun fiyatlarıyla sosyal tesise yakışacak hizmet sağlayacak Kordonboyu Sosyal Tesisleri’nin açılış törenini önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz."

 

 


Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.