Büyükçekmece Belediyesi tarafından 2000 yılında kurulan “Büyükçekmece Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu” türkü severlere nostalji dolu bir gece yaşattı
Konsere katılan sanatsever Büyükçekmeceliler koro şefi Neslinay Çınar yönetiminde gerçekleştirilen konserde adeta müzik ziyafeti yaşadı.
Türkülerle geçmişe yolculuk yapan vatandaşlar 19 yıldır şarkılarını Büyükçekmeceliler için seslendiren Büyükçekmece Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunu konser bitiminde dakikalarca ayakta alkışladı.
“Bu güzel türküleri dinlemek ruhumuzu dinlendirdi”
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen konsere katılan Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi – Yazar Sacide Bolcan, “Türkülerle bizlere nostalji dolu bir gece yaşatan koromuza teşekkür ediyorum. Yoğun iş temposunun ardından bu güzel türküleri dinlemek ruhumuzu dinlendirdi. Büyükçekmecelilerin sanata olan bu ilgisini görmek de gururlandırdı. Başta koro şefi Neslinay Çınar olmak üzere tüm koristlerimize ve saz ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Haber Merkezi
etiketler
büyükçekmece haberleri, büyükçekmece belediyesi, büyükçekmece’de nostalji yolculuğu, neslinay çınar, büyükçekmece belediyesi türk halk müziği korosu
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Avukat Temel Başalan’dan, sert eleştiri
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Sağlık alanında dünyanın dikkatini çeken önemli bir etkinlik olan “3. Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi”, İstanbul’da Yapıldı.
Artvin’de İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplandı
İletişim: CHP'nin hakaret içeren açıklamaları demokrasiye zarar veriyor
Takvim belli oldu... TBMM’de bütçe maratonu başlıyor!
Nilüfer Belediyespor, EHF Avrupa Kupası’nda tur atladı
CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Şimdi el ele mücadele zamanı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.