“Büyükçekmece’yi Kadınların Gücü Değiştirecek”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, 2 bin 500’ün üzerinde kadın seçmenle bir araya geldi. Coşkulu kalabalığa hitap eden Uysal, “İnşallah bu seçimde Büyükçekmece’d

İSTANBUL 12.03.2019 14:56:47 3455 0
 “Büyükçekmece’yi Kadınların Gücü Değiştirecek”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, 2 bin 500’ün üzerinde kadın seçmenle bir araya geldi. Coşkulu kalabalığa hitap eden Uysal, “İnşallah bu seçimde Büyükçekmece’de bir değişim olacak. Bu değişimin mimarı inşallah sizler olacaksınız. Eğer dünyada güzel bir şey olacaksa yapılacaksa kadın eli değmeden olmuyor” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdürüyor. Uysal ve Hatice Uysal Hanımefendi Ak Parti Büyükçekmece Kadın Kolları tarafından düzenlenen akşam yemeğine katıldı. 2 bin 500’ün üzerinde kadın seçmenin katıldığı yemeğe ayrıca, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ve Ak Parti Büyükçekmece Kadın Kolları Başkanı Yıldız Akbalık Polat katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükçekmece’ye Geliyor


Coşkulu kalabalığa hitap eden Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Büyükçekmece’de düzenleyeceği mitinge herkesi davet ederek, “Cumhurbaşkanımızla Halkalı-Gebze Banliyö Hattı’nın açılışını birlikte yapacağız. Sonrasında Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü’nde mitinglere katılacağız. Ardından da Büyükçekmece’ye geleceğiz. Belediyenin önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda inşallah öyle bir toplanalım ki görenler 31 Mart olmadan Büyükçekmece’nin kazanıldığını anlasın. Bunu ancak siz kadınlarımız başarır” dedi.

 

Kadın Eli Değmeden Olmuyor


Mevlüt Uysal 31 Mart Yerel Seçimleri ile Büyükçekmece’de bir değişim yaşanacağını ve bu değişimin mimarlarının kadınlar olacağını belirterek, “Eğer dünyada güzel bir şey olacaksa, yapılacaksa kadın eli değmeden olmuyor. Büyükçekmece’de yeni bir dönem başlayacaksa sizlerin eliyle, sizlerin çalışmasıyla olacak. Bu salonda 2 bin 500’ün üzerinde kadın var. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü üzerinden birkaç gün geçmiş olsa da ben sizlerin bu özel gününü yeniden kutluyorum. Büyükçekmece’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 31 Mart’taki değişimin habercisi olsun. Bugün buradaki bu kalabalık, değişimin haberini şimdiden veriyor. Bu konuda ilçe başkanımıza, kadın kolları teşkilatımıza, kadın meclis üyesi adaylarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanımıza En Çok Kadınlarımız Oy Verdi


Büyükçekmece’nin kahrını çekenlerin kadınlar olduğunu ve değişimi de en çok kadınların istediğini vurgulayan Uysal şöyle devam etti: “Türkiye’de değişim, belediyecilik anlayışının değişimi Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla başladı. O tarihten itibaren İstanbul’da kadınlarımız şehirde yaşadıklarını anladı. O tarihten sonra İstanbul’un şekli şemaili değişti. O tarihleri hatırlayanlar vardır. O tarihte de İstanbul’un kaderini değiştiren kadınlardı. O tarihte de Sayın Cumhurbaşkanımızı Büyükşehir belediye Başkanı yapan kadınlardı. O yıllardaki gazete haberlerine bakarsanız, Cumhurbaşkanımıza en çok oy verenlerin kadınlar olduğunu görürsünüz. O günden bugüne İstanbul’da çok şey değişti ama maalesef Büyükçekmece’de bir şey değişmedi. 30-40 yıl öncesine kadar İstanbul’un en güzel 5 ilçesi arasında sayılan Büyükçekmece artık bu ilk 5 ilçenin arasında sayılmaz. İlk 5’i bırak ilk 10 güzel ilçesi arasında bile sayılmaz. Bir tarafında göl, bir tarafında deniz. Coğrafi olarak bu kadar güzelliğe sahip Büyükçekmece maalesef belediyecilik hizmetleriyle buluşmadıkça, şehircilik hizmetleriyle buluşmadıkça güzelleşemez. Bunun için artık Büyükçekmece’de bir değişim gerekiyor. Bu değişimi inşallah 31 Mart Yerel Seçimleri ile sizler yapacaksınız. Bu değişimi inşallah Cumhur İttifakı yapacak.”

 

Büyükçekmecelilere Mahçup Olmayacağız

 

Büyükçekmeceli kadınların yıllardır değişim için mücadele verdiğini ve kadınların bu mücadelesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haberdar olduğunu belirten Uysal, “Sesinizi duyan Sayın Cumhurbaşkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanını Büyükçekmece’ye gönderdi. Büyükçekmece’den aday gösterilmeme sevinen ben ve sizler inşallah Cumhurbaşkanımıza mahcup olmayacağız. Seçimlere 20 günden az bir süre kaldı. O güne kadar çok çalışıp hem Cumhurbaşkanımızı hem de Büyükçekmecelileri inşallah hayal kırıklığına uğratmayacağız ve Büyükçekmece’de değişimi başlatacağız” ifadelerini kullandı.

Büyükçekmece’de değişimin başlamasıyla hiç kimsenin çamurlu yollardan eve yürümek zorunda kalmayacağını vurgulayan Uysal, “Herkes evine giderken düzgün bir yoldan evine gidecek. Herkes çocuğunu yürüme mesafesindeki parka götürebilecek, her genç spor faaliyetlerini gerçekleştirebileceği spor salonlarına kavuşacak. Sizler alışverişlerinizi artık modern kapalı pazarlardan yapacaksınız. Büyükçekmece’de 25 yıldır yapılmayanları bizler inşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde yapacağız. Çünkü çok geç kalındı. Normal hızla yaparsak yetişemeyiz. Büyükçekmece’de hızlı bir şekilde yapacaklarımız adına şimdiden çok çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

 

Çiçekleri Hatice Uysal Hanımefendiye Verdi


Konuşmalarından ardından Başkan Uysal’a Ak Parti Büyükçekmece Kadın Kolları Başkanı Yıldız Akbalık Polat çiçek taktim etti. Uysal da “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Ben de bu çiçekleri eşime hediye ediyorum” diyerek çiçekleri Hatice Uysal Hanımefendi’ye verdi.
 


 


Büyüktankaya’dan Alerji Farkındalığı..!

Seminerin amacı çocukların erken yaşta hastalıkları farketmesi ve konuyla ilgili nasıl erken tedavi olabilecekleri nasıl davranmaları gerektiği sağlık konusunda da bilinçli gençler yetiştirmek. Üsküdar ilçe genelinde başlayan semi

Üner’den Bir Günde İki Açılış…

Başkan Mesut Üner ile birlikte Çatalca ilçesi adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu. Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu.

BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Beylikdüzü Belediye Zabıtası Balıkçı Kenan Tesislerini ablukaya aldı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı, “Gece geliyorlar, gündüz geliyorlar. Arsamızı elimizden alıp işletmemizi mühürlemek istiyorlar” dedi.

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.