Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başlayan etkinliklere Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı Albay Gökhan Mayil, Çatalca Belediye Başkan Vekili Ayhan Tutun, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Üyeleri, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Çatalca Muharip Gaziler Derneği Başkan ve Üyeleri, Şehitlerimizin Aileleri, Muhtarlar ve öğrenciler katıldı.
İlk Tören Cumhuriyet Meydanında Yapıldı
Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel’in Şehit İlhan Sonkaya’nın Babası ve Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker’in eşi ile birlikte çelenk sunumu ile başlayan törende, Çatalca Garnizon Komutanlığı, Çatalca Belediye Başkanlığı ve Çatalca Muharip Gaziler Derneği’nin çelenkleri de Atatürk Anıtına sunuldu. Tören, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti.
Öğrencilerin şiir okuması sonrası günün anlam ve önemini belirten konuşma, İkmal Üsteğmen Hakan Acar tarafından yapıldı. Çelenk sunma programı Çatalca Müftülüğü tarafından okunan Kuran’ı Kerim Tilaveti ve yapılan dua ile son buldu.
Kutlama Programı Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Devam Etti
Çanakkale Zaferi’nin 104. yılı kutlama etkinlikleri saat 14.00’da Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programla devam etti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda Çatalca Müftülüğü Hocalarından Suayıp Çolak tarafından Kuran’ı Kerim Tilaveti ve dua okundu.
Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Günün anlam ve önemini belirten konuşma Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Veli Kozak tarafından yapıldı. Program Çanakkale Zaferi ile ilgili şiir, deneme ve resim yarışmalarında derece alan öğrencilere İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel, Garnizon Komutanı Albay Gökhan Mayil ve Çatalca Belediye Başkan Vekili Ayhan Tutun tarafından ödüllerinin verilmesi ile devam etti.
Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Çanakkale Destanı” isimli tiyatro oyununun izlenilmesi ardından Çanakkale Zaferi’mizin 104. Yılı kutlama etkinlikleri sona erdi.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Beylikdüzü Ahmet Beyaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatma Kanmaz’ı makamında ziyaret etti.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Beylikdüzü Ahmet Beyaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatma Kanmaz’ı makamında ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Dergisi’nin şubat sayısı bağımlılıkla mücadele konusuna ayrıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlediği etkinliklerle vatandaşlara sevgi dolu anlar yaşattı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valisi Yunus Sezer, Selimiye Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nın Ramazan boyunca kültürel ve manevi etkinliklere ev sahipliği yapacağını açıkladı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de sağanak ve fırtına etkili oldu. Selimiye Camii yakınlarında devrilen ağaç, park halindeki bir aracın üzerine düştü. Olayda yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER- Kartal’da sporun ve aile bağlarının güçlendiği anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.
Beylikdüzü Belediyesi, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak için afet farkındalık eğitimlerini ilçe genelinde yaygınlaştırarak sürdürüyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Esenyurt Belediyesi, iş arayan engelli vatandaşları işverenlerle buluşturmak için önemli bir adım attı.
HABER/ M. MUSTAFA KARAYÜN / ESENLER - Esenler Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Sabri Ugan Esenler Sokak Ligi finali büyük bir coşkuya sahne oldu.
HABER / AHMET KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - İstanbul’da balık tezgahları bu sezon adeta bereketle doldu.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya’da turizm tesislerine yönelik yangın güvenliği uygulamaları, sektör temsilcileri ve kamuoyunda geniş tartışmalara yol açtı.
ABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya’nın Oba Mahallesi’nde bulunan bir ortaokulda yaşandığı iddia edilen olay ilçede geniş yankı uyandırdı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.