Cilde Hava!

Yağmur, kar, rüzgâr, soğuk derken kış mevsiminde vaktimizin çoğu kapalı alanlarda geçiyor. Bu nedenle cildimiz gün ışığından uzak kaldığı gibi, ihtiyaç duyduğu oksijene de kavuşamıyor. Kapalı alanların bize bıraktığı; matlaşm

VİDEO GALERİ 16.12.2019 13:53:09 4646 0
Cilde Hava!

Cildimizin Açık Havaya İhtiyacı Var

Yağmur, kar, rüzgâr, soğuk derken kış mevsiminde vaktimizin çoğu kapalı alanlarda geçiyor. Bu nedenle cildimiz gün ışığından uzak kaldığı gibi, ihtiyaç duyduğu oksijene de kavuşamıyor. Kapalı alanların bize bıraktığı; matlaşmış, tazeliğini yitirmiş, sorun yumağı bir cilt! İsveçli güzellik teknolojisi, günün büyük kısmını kapalı alanlarda geçirenlerin ihtiyaç duyduğu cilt bakımının ipuçlarını paylaşıyor.

Yaz, kış, bahar, güz; hepsinin ayrı bir güzelliği var. Kışın karla beyaza bürünen caddelerin, yağmurun sesini dinlemenin, dışarısı buz gibiyken camın önünde oturup bir fincan kahveyi yudumlamanın, şöminede yanan odunların sıcaklığını hmenin, kestane, boza, salep gibi benzersiz lezzetlerin verdiği keyif hiçbir şeye değişilmiyor. O en sevdiğiniz kazağı, size çok yakışan berenizi gönlünüzce kullanabiliyor; mandalinayı, portakalı, kabak tatlısını doya doya yiyorsunuz. Diyetinizi bozup küçük kaçamaklar yapabiliyorsunuz. Kısacası kışın keyfini ve güzelliğini dilediğinizce yaşıyorsunuz.

Kışın soğuktan, yağmurdan, kardan kaçıp dışarı çıkmak yerine vaktimizin büyük kısmını kapalı alanlarda geçiriyoruz. Saatlerimizi ofiste, evde, alışveriş merkezlerinde, kafelerde harcıyoruz. Bu alanlardaki klima, havalandırma, kalorifer gibi etmenler cildimizi olumsuz etkileyebiliyor. Ortamdaki havanın kuruması cildin nem dengesini bozarak ciltte pullanma, çatlak gibi problemler ortaya çıkarıyor. Bu durum ise çeşitli egzama türlerini tetikleyebiliyor. Güneş ışığından ve oksijenden uzak kalan cildimizde birçok probleme, alerjilere neden olabiliyor.

Havanın kuruması, güneş ışığının azlığı, stres ve enfeksiyonlardaki artış nedeniyle kaşıntı ve buna bağlı görülen tahriş de kışın kapalı alanlarda geçirilen zamanın bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bu nedenler yüzünden cildimize daha fazla özen göstermemiz, bol su içmenin yanı sıra cilt bakımı rutinimizi ihmal etmememiz gerekiyor. Kişisel bakım rutinine zaman ayırmakta güçlük çekenlerin imdadına İsveçli güzellik teknolojisi yetişiyor. En yeni ürünü olan cilt temizleme ve sıkılaştırıcı masaj size ihtiyaç duyduğunuz bakımı sadece iki dakikada sunuyor.

akıllı telefonlara indirilebilen FOREO For You uygulamasıyla senkronize edildiğinde adeta kişiye özel bir güzellik koçu gibi çalışıyor. Böylece cildinizin ihtiyaçlarını ve gelişimini takip ederek en doğru bakımı sunuyor. Dakikada 8.000 T-Sonic™ titreşim yaparak temas noktaları sayesinde cildin gözenekleri içine işlemiş kir, yağ, makyaj kalıntıları ve ölü deriden arındırarak derinlemesine temizlik sağlıyor. Cihazın arka yüzeyinde ağız, boyun, göz ve kontur için 4 farklı kategorideki anti-aging etkili sıkılaştırıcı masaj terapileri ise ince çizgi ve kırışıkların görünümünü yumuşatarak daha taze ve genç bir cilt sunuyor, kullandığınız bakım ürünlerinin cildin daha derinine güçlü bir şekilde nüfuz etmesini sağlıyor.

 Bir önceki LUNA versiyonundan yüzde 25 daha geniş temizleme yüzeyine ve 30 daha uzun temas noktalarına sahip FOREO , bu sayede cilt yüzeyinde daha rahat hareket ederken, eşsiz bir yumuşaklık hissiyle sizi şımartıyor. Normal, karma ve hassas ciltler için üç farklı renkte modeli olan cihaz, medikal silikon yüzeyi sayesinde ultra hijyenik ve hipoalerjenik olması yanında, tamamen su geçirmez yüzeye sahip olduğu için duşta, banyoda ve hamamda rahatlıkla kullanılabiliyor.


Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Özcan, Keşan’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.