“Cumhur İttifakı Herhangi Bir İttifak Değildir”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı.

İSTANBUL 11.02.2019 10:42:31 3042 0
“Cumhur İttifakı Herhangi Bir İttifak Değildir”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı. Programda konuşan Başkan Uysal, “Cumhur İttifakı ile Ak Parti ve MHP’de olmayan bir belediye kazanılmış olacak. Cumhur İttifakı’nın adayı kazanmış olacak. Cumhur İttifakı ile 31 Mart’ta Büyükçekmece’nin geleceği kazanılacak.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mevlüt Uysal bugün de Milliyetçi Hareket Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katıldı. MHP Büyükçekmece ilçe teşkilatının ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın ile birlikte AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı.

“Cumhur İttifakı Herhangi Bir İttifak Değildir”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 50.kuruluş yılını kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Mevlüt Uysal, Cumhur İttifakı’nın sadece genel ve yerel seçimler için yapılmadığının altını çizdi. Başkan Uysal konuşmasına şöyle devam etti: “Cumhur İttifakı herhangi bir ittifak değildir. Cumhur İttifakı her şeye rağmen devletin bekası adına, ülkenin geleceği adına, neslimizin geleceği adına fedakârlıklarla bir araya gelinen, omuz verilen ve bundan sonra da devletin ayakta kalması adına ayakta kalacak bir ittifaktır.”

“Cumhur İttifakı’nın Anadoluy’a Yansıması Olacak”

Büyükçekmece’de Cumhur İttifakı’nın yapacağı çalışmaların Anadolu’ya örnek olacağını vurgulayan Başkan Uysal, “Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ta seçime giriyoruz. Önümüzdeki 50 gün süre içerisinde yapacağımız çalışmalar ülkemizin geleceğini etkileyecektir. Eğer İstanbul’da Büyükçekmece’de Cumhur İttifakı’nın uygulamasını en iyi şekilde ortaya koyabilirsek inanıyoruz ki bunun Anadolu’ya yansıması olacaktır. İstanbul her siyasi parti için önemli. İstanbul’da yapılan çalışmalar her zaman Anadolu’ya örnek teşkil etmiştir. Yapılan uygulamalar ölçü kabul edilmiştir. Cumhur İttifakı’nın bu dönemde yapacağı çalışmalar da başka il ve ilçelere yapılan çalışmalara örnek olacaktır. Bu çalışmaların ülkemizin geleceğine ve ittifakın geleceğine etkisi olacaktır. Bekamız adına da çok şeyi değiştireceğini inanıyorum” diye konuştu.

“Cumhur İttifakı’nın En İyi Neticesi Büyükçekmece’de Çıkmış Olacak”

Başkan Uysal, Cumhur İttifakı’nı Büyükçekmece’de en iyi şekilde uygulamak için uygun zemin olduğunu belirterek şöyle devam etti: “Büyükçekmece ne Ak Parti’de ne de MHP’de. Büyükçekmece’yi kazanırsak bilin ki Cumhur İttifakı’nın en iyi neticesi Büyükçekmece’de çıkmış olacak. Türkiye’nin birçok yerinde MHP’den veya Ak Parti’den olmayan belediyeler Cumhur İttifakı’na geçmiş olacak.

Başkan Uysal, “İnşallah önce ilçemiz adına sonra İstanbul’umuz adına sonra ülkemiz adına ve aynı zamanda dünya mazlumları adına hayırlı olur. İnşallah birlikte yapacağımız çalışmanın, neticeyi değiştireceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“Cumhur İttifakı Ayakta Kalacak Bir İttifaktır”

 

Cumhur İttifakı’nın devletin bekası ile ilgili olarak endişe duyanlara heyecan kaynağı olduğunu anlatan Uysal, “Türkiye’de her insanın ruhunda muhakkak Milliyetçilik duygusu vardır, vatan sevgisi vardır. Bu ittifak eğer Büyükçekmece’de bizim şuanda MHP ve AK Parti’ye oy vermeyen insanlarda da bu duyguları açığa çıkarabiliyorsa, bu duyguları harekete geçirebiliyorsa inanıyoruz ki Türkiye’deki ittifakın kökleşmesinde, sağlamlaşmasında ülkenin geleceği adına, devam etmesine çok ciddi katkı sağlayacaktır. Cumhur İttifakı ülkede herkese moral kaynağı, ümit kaynağı olacak. Bunu başarabiliriz” şeklinde konuştu.

Programda konuşan MHP İstanbul Mehmet Bülent Karataş’ta, “Bir 15 Temmuz yaşanmış. Ardından 7 Ağustos ruhu ile devam etmiş. 16 Nisan’da taçlanmış. 24 Haziran’daki sonuçla zafere ulaşmış ve inşallah 31 Mart’ta da aynı zaferle de sonuçlanacaktır” ifadelerini kullandı.


Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.