Damat; Belediye Borç Batağında..!

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, Türkiye Yerel Basın Birliği (TYBB)'ne anlamlı bir ziyarette bulundu.

GÜNCEL 6.09.2017 14:50:47 3656 0
Damat; Belediye Borç Batağında..!

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.İsmail Damat, Türkiye Yerel Basın Birliği (TYBB)'ne anlamlı bir ziyarette bulundu.

Av.İsmail Damat, TYBB Genel Merkezi'ne, ardından Beylikdüzü Gazetesi ve İktidar Gazete'ye TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün'ün amcası Halil İbrahim Karayün'ün vefatı sebebiyle taziye ziyaretinde bulundu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Damat, bu vesileyle herkesin bayramını tebrik etti. Ziyarete gelenler arasında bölge gazetecilerinden Oğuz Cevher, Durbey Duran ve Ahmet Tekin de vardı.

"1071 Ruhu Coşkuyla Yaşandı"

Gündemi değerlendiren ve Kurban Bayramı münasebetiyle Beylikdüzü halkını ziyaret eden Damat; "Beylikdüzü mahallelerinde sıkça ziyaretler yaptım. İnsanlarımız çok güzel tepkiler verdi, güzel bir atmosfer yaşadık. Bu ziyarette 1071'in önemini vurguladım. Malazgirt'e ziyaretimizde, o ilçenin sokaklarında Türk bayrağının dalgalandığını görmek  ve Cumhurbaşkanımızın 1071 ruhunu orada yaşatıyor olması müthişti. Bu millet fethi 1071'de başlatmıştır.  Malazgirt tesiriyle 30 Ağustos, ardından Kurban Bayramı coşkusunu yaşadık. Bu vesileyle Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını 30 Ağustos zaferiyle tekrar minnet ve saygı ile anıyorum" dedi.

Emlak Vergisi Zammına Tepki

Ziyaret sırasında esnafın sıkıntılarını dinleyen Damat; "Ben esnaf ziyaretimde mevcut yerel belediyenin halktan ve esnaftan kopuk bir hal aldığını gözlemledim. Onun dışında güzel tepkilerle karşılaştık. Esnafımız, hükümetin yanlarında olduğunu htikleri için mutlu. Yerel anlamda ise Beylikdüzü Belediyesi'nin emlak vergisine yaptığı zamdan dolayı tepkilerini gördüm" dedi.

Beylikdüzü'ndeki işleyişi ve 2019 yerel seçimlerini de değerlendiren Av.İsmail Damat sözlerine şöyle devam etti;

"Yerel siyaset kendini 2019'a sağlam hazırlamalıdır. 2019'da entelektüel birikim çok daha fazla önem kazanacak. Biz metal yorgunluk kısmında Beylikdüzü'nde üstümüze düşeni alıp, bu yorgunluğu aşmak adına önlemler almalıyız. Belediye meclisi ile ilgili temennimiz ise şudur; Beylikdüzü'nün hakettiği hizmetlerin yapılması ve Belediye Başkanı'nın vatandaşa verdiği sözleri tutmasıdır.

Beylikdüzü üç köyden oluşmuş, kentleşme sürecini tamamlayamamış bir yerdir. Büyükçekmece ve Çatalca bize göre çok eski yerleşimler. Beylikdüzü'nde sosyolojik temel, okuyan, araştıran, soran, sorgulayan bir yapı. Dolayısıyla hareket dikey anlamda yaşanıyor.

"Borca Batık Bir Belediye..."

Ak Parti'nin Beylikdüzü'ne çok şey katacağını vurgulayan Damat; "Beylikdüzü Belediyesi borca batık bir belediyedir. Buna rağmen sabah akşam konserler veriliyor. Ak Parti'nin Beylikdüzü'nü almasıyla tüm bu sıkıntılar düzelecektir. Beylikdüzü insanını tahlil ettim ve şöyle bir değerlendirmeye vardım: İnsanlar çevreye, canlıya, doğaya ve siyasete duyarlı. Herkes çalışanı da görüyor çalışmayanı da. Ak Parti, Türkiye'de hükmetmenin vermiş olduğu tecrübeyi Beylikdüzü halkına sunacak ve Beylikdüzü halkı da 2019'da bu adıma olumlu bir cevap verecektir" dedi.

"Cumhurbaşkanımızın Verdiği Karara Saygı Duyarız"

Cumhurbaşkanının birçok programda yanında yer alan Damat, İlçe Başkanlığı görevine devam edip etmeyeceği konusunda ise şunları söyledi; "Mevcutta İlçe Başkanıyız. Bu görev bize emanet verilmiştir ve emanete sonuna kadar sarılmak zorundayız. Bu hususta genel başkanımızın verdiği karara sonuna kadar saygı duyacağız."

"Devlet Bahçeli'nin Duruşu Çok Değerli"

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ülkeye olan büyük katkısını dile getiren Av.İsmail Damat; " 2019 yeni ittifakları beraberinde getirecektir.  Sayın Bahçeli'nin duruşunu çok değerli buluyorum ve bu ittifakın 2019'a kadar taşınması gerektiğini, ve Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivri, Çatalca ilçelerinde de oluşan ittifakları da etkileyeceğini düşünüyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.