Hayat Boumeddiene'in yakın zamanda Türkiye 'ye giriş yaptığı ve bu konuda MİT'in Fransız yetkilileri uyardığı yönündeki iddialara ilişkin Davutoğlu ise, "Türkiye hangi ülke olursa olsun, terör faaliyeti söz konusu ise yakın işbirliği içinde oldu. Fransa istihbaratı ile işbirliği köklü temellere dayanıyor. Fransa'dan gelen bilgilerle bizim elimizdeki bilgilerin karşılaştırması süreci devam ediyor. Sadece Fransa değil her ülke ile terör riski söz konusu olduğunda her türlü işbirliğini gösterdik. Türkiye, milyonlarca turistin geldiği bir ülke. Önceden bir ihbarın söz konusu olmaması halinde önceden engelleme çok zor oluyor.
SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi
Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe
Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi
MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu
Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı! Tek yıllık bitkisel ürünlerde sert fiyat artışı
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 13 Kasım 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile gecikme zammı oranında önemli bir değişiklik yapıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.