En Yaygın Girişim Ağı..!

En Yaygın Girişim Ağı 2020 Hedefleri neler?

İSTANBUL 27.07.2018 18:44:57 4615 0
En Yaygın Girişim Ağı..!

Küresel Ağ 2020 Hedefi

 

"Girişim Hareketi Türkiye, strateji ve vizyon toplantısını gerçekleştirdi."

 

 Dönem kapanış çalışmalarının değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda gelecek vizyonu tartışıldı.

5 ilde girişimcilik alanında farkındalık oluşturmak, katma değerli projeleri başlatmak üzere adaylar geliştirmek, cesaretlendirmek üzere çalışmalar yürüten Girişim Hareketi, 2017-2018 dönemini 21 Temmuz’da gerçekleştirdiği Strateji Vizyon Toplantısı ile değerlendirdi. Dönem içerisinde, 105 etkinlik gerçekleştiren topluluk, 1.750 katılımcının iştirak ettiği etkinlikler gerçekleştirdi, 50 iş fikrini değerlendirdi ve 7 girişimin başlamasına ortam hazırladı.

 

"Girişim Hareketi Hakkında"

 

Girişim Hareketi girişimcilerin gelişimi için ortam oluşturan bir platform olarak çalışmalarını sürdürüyor. Deneyim sahibi kişiler ile bu yönde deneyim kazanmak isteyen ve kendi işlerini kurmak isteyen adayları buluşturuyor. Girişim Hareketi, eğitmen, mentor, yatırımcı ve tecrübeli üyeleri ile faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Direktörler ile şehirlerde etkinliklerini organize ediyor ve yeni şehirlerde programı başlatmak isteyen ilgililerden başvurular alıyor.

 

Girişim Hareketi Türkiye Ülke Direktörü İsmail Haznedar; “Dönemi hedeflerimizi gerçekleştirmiş olarak tamamladık. 2020 vizyonumuza bir adım daha yaklaştık. Anadolu’da bu alanda faaliyetleri yaygınlaştırmak üzere yeni dönemde hızlı yol alacağız. Aynı zamanda, İstanbul bölgenin bir girişim merkezi olacak. Bizler de bunun gerçekleştirilmesine katkı sunacağız. Ekibimiz ile bu yönde projeleri hayata geçiriyor olmaktan heyecan duyuyoruz.” olarak dönem çalışması ve hedeflerini paylaştı

"Bölgenin En Yaygın Girişim Ağı"

 

 Girişim Hareketi’nin 2020’de İstanbul merkezli 20 ülkede, 200 şube ve 20.000 üye ile çalışmalarını yürüten bir oluşum olması hedefi, çalışmanın raporunda yer aldı. Girişim Hareketi İstanbul merkez olacak şekilde bölgede büyümesini sürdürüyor ve 2020’de 20 ülke, 200 şube ve 20.000 üyeye ulaşarak bölgenin en yaygın girişim ağı olmayı hedefliyor.

 


Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Özcan, Keşan’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.