Esenyurt’a 2020 yılı için 802 milyon liralık bütçe

Esenyurt Belediyesi 2020 yılı bütçesi , Esenyurt Belediyesi Meclisi’nin oy birliğiyle aldığı kararla 802 milyon 250 bin lira olarak belirlendi. Bütçe görüşmeleri sırasında konuşma yapan Esenyurt belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ??

24.10.2019 18:43:11 0
Esenyurt’a 2020 yılı için 802 milyon liralık bütçe

Esenyurt’a 2020 yılı için 802 milyon liralık bütçe

 

Esenyurt Belediyesi 2020 yılı bütçesi , Esenyurt Belediyesi Meclisi’nin oy birliğiyle aldığı kararla  802 milyon 250 bin lira olarak belirlendi. Bütçe görüşmeleri sırasında konuşma yapan Esenyurt belediye Başkanı Kemal  Deniz  Bozkurt, “2020 yılı bütçemiz son beş yıl içerişinde ayakları yere basan tek bütçe” dedi.

 

Esenyurt Belediyesi Meclis Salonu’nda Ekim ayı meclis toplantılarının 3’üncü oturumunda bütçe görüşmeleri yapıldı. Yapılan görüşmeler sonrası gerçekleştirilen oylamayla Esenyurt Belediyesi 2020 yılı bütçesi oy birliği ile 802 milyon 250 bin lira olarak belirlendi. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, oylama öncesi meclis üyelerine 2020-2024 dönemi Stratejik Planı ve 2020 Mali Yılı Bütçe ve Performans Programı sunumunu yaparak, projeler için öngörülen miktarları paylaştı. 2020 mali yılı bütçesinde yatırım planları için 224 milyon ayrılırken, Fen İşleri Müdürlüğü’ne 187 milyon 348 bin lira, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne 28 milyon 327 bin lira, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne 12 milyon lira, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne 21 milyon 181 bin lira, Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne 107 milyon 104 bin lira, Kültür İşleri Müdürlüğü’ne 11 milyon 590 bin lira, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne 53 milyon 123 bin lira, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne 57 milyon 343 bin lira, Zabıta Müdürlüğü’ne 12 milyon 205 bin lira, Destek Hizmetler Müdürlüğü’ne 245 milyon 558 bin lira, Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne 25 milyon 941 bin lira, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bütçesi ise 643 milyon lira olarak belirlendi.

‘Ayakları yere basan bir bütçe hazırladık’

Bütçenin son 5 yıl içerisinde hazırlanan bütçelere oranla gerçekleşmesi en mümkün olan bir bütçe olduğunu söyleyen Başkan Bozkurt, “802 milyon TL'lik bütçemiz ayakları yere basan hesaplarla elde edilen bir bütçedir. Biz her 3 aylık süreçte yaptığımız çalışmaların ve harcamaların bilgisini Belediye Meclisi'nde paylaşacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana gerçekleştirdiğimiz yeni ihalelerde büyük oranda tasarruf yaptık. Önümüzdeki dönemde de yapılan yatırım ve  ihalelerin maliyetleri düşürülerek tasarruf edilmeye devam edilecektir. Hayırlı olsun şimdiden. Çünkü hepimiz beş yıl boyunca emek vereceğiz. Birlik beraberlik içerisinde, varsa aksaklıklarımız gidererek devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Bozkurt, 2021 mali yılı bütçesini 842 milyon 362 bin lira, 2022 mali yılı bütçesini 901 milyon 327 bin lira, 2023 mali yılı bütçesini 964 milyon 420 bin lira, 2024 mali yılı bütçesini ise 1 milyar 031 milyon 930 bin lira olarak planladıklarını söyledi.

 

Nöbetçi Kitaphaneye Hayran Kaldılar

İspanya’nın Vigo şehrinden yola çıkıp medeniyetlerin buluşma noktası olan güzel İnegöl’ümüze misafir gelen eğitimci ve öğrenci dostlarımızı ağırlamanın büyük sevincini yaşıyoruz.

Çocuk İstismarı Davasında Karar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Hatayda on dört yaşındaki bir evladımızın yaşadığı zorlu süreci ilk günden bu yana büyük bir titizlikle takip ediyor.

Karadeniz’de Saldırı İddiası

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karadeniz’de saldırıya uğradığı bildirilen yabancı bayraklı, Türk işletmeli gemiyle ilgili son durumu paylaştı.

Kaçak Tütüne Geçit Yok

Bursa’da jandarma ekiplerinin yürüttüğü kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında önemli bir operasyona imza atıldı.

Sınırda Sıkı Denetim…

Milli Savunma Bakanlığı tarafından düzenlenen haftalık bilgilendirme toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü operasyonlar ve hudut güvenliği çalışmaları kamuoyuyla paylaşıldı.

Çocuklar İçin Tarihle Gelecek Buluştu

NEZİR KARAYÜN /HABER / Yıldırım Belediyesi, çocukların eğitimine ve gelişimine katkı sağlayan projelerine bir yenisini daha ekleyerek Bursa’ya önemli bir eğitim merkezi kazandırdı

Orta Doğu`da Gerilim Tırmanıyor

NEZİR KARAYÜN /HABER / Milli Savunma Bakanlığı, haftalık bilgilendirme toplantısında Orta Doğu’da artan çatışmalara ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu

Okul Önünde Tehlike Büyüyor

HABER /YİĞİT EYHAN / Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Sami Bekar İlkokulu önündeki derin çukur, hem öğrenciler hem de sürücüler için ciddi bir risk oluşturmaya devam ediyor

Damlataş Çamura Teslim Oldu

HABER/YİĞİT EYHAN Alanya’nın en yoğun ve turizmin kalbi sayılan noktalarından biri olan Damlataş, günlerdir süren altyapı çalışmaları sonrası çamurla kaplandı

Yol İhmali Vatandaşı Çileden Çıkardı!

HABER / YİĞİT EYHAN / ALANYA - Mahallede altyapı sonrası bozulan yol, sürücüler ve esnafı mağdur etti. Vatandaşlar, yetki karmaşasına son verilmesini ve sorumluların derhal göreve çağrılmasını istiyor.

Skandal İddia! RUHSAT YOK, İNŞAAT TAM GAZ!

HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Turizm yatırımı olarak tanıtılan projeyle ilgili ciddi iddialar konuşuluyor. Vatandaşlar, ruhsat ve imar süreciyle ilgili yetkililerden net açıklama bekliyor.

Dağ’dan Katılımcı Yönetim İçin Güçlü Mesaj

HABER / NEZİR KARAYÜN - Kent konseyleri buluşmasında konuşan Tuncer Dağ, katılımcı demokrasinin güçlendirilmesi ve yerel yönetimlerle daha etkin iş birliği çağrısında bulundu.

Eğitimde Başarıyı Şekillendiren Güçlü Vizyon

HABER / TUĞBA KOCATEPE / EĞİTİMDEN HABERLER – Eğitim vizyonuyla dikkat çeken okulda akademik başarı ile değerler eğitimi birlikte yükseliyor. Okul yönetimi, güçlü iş birliğiyle örnek bir model ortaya koyuyor.

Karayün’den Yıldız’a Anlamlı Ziyaret

HABER MERKEZİ - Eğitimden Haberler olarak Nezir Karayün, taziye ziyaretinde bulunduğu okul müdürü Bilcan Yıldız’ın başarılı çalışmalarını da takdir ederek eğitim camiasına birlik ve motivasyon mesajı verdi.

Hayvan Merkezine Saldırıya Sert Tepki

HABER /NEZİE KARAYÜN / Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, ilçede yapımı tamamlanan Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ne yönelik gerçekleştirilen kundaklama saldırısına sert sözlerle tepki gösterdİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.