16-22 Eylül Ahilik haftası için Esenler Esnaf odaları başkanlığı kolları sıvayarak esnafların camlarını afişlerle donatıyor.
Esenler Esnaf ve Sanatkarlar odası Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığı 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Ahilik Haftası için sokaklara inerek afiş çalışmasıyla kamuoyunu Ahilik Haftasına davet ediyor.
ESENLER’DE AFİŞ ASMADIK ESNAF KALMAYACAK
Ahilik Haftası münasebetiyle de Esenler esnaflarının katılacağı özel bir programla Ahilik Haftası kutlanacak Esenler Esnaf ve Sanatkarlar odası kefalet Kooperatifi başkanı Şükrü Şahin’in yaptığı açıklamada” 16-22 Eylül tarihleri arasında Tüm ülke genelinde kutlanacak olan ”AHİ EVRAN” etkinliklerinin bir ayağı da Esenler’de yapılacak bu noktada Esenler Dörtyol Meydanında kaybolmaya yüz tutmuş meslekler için kurulacak AHİ Çarşısı’nda yukarıda adından bahsettiğimiz mesleklerin icrası yapılacak işte bu programın duyurusu için Esenler’i afişliyoruz. Esenler’de işyerinin camına afiş asmadık esnaf bırakmayacağız” dedi.
Başkan Şükrü Şahin konuşmasında 17 Eylül saat saat 11:00 da Davutpaşa Zabıta noktasında” AHİ EVRAN” etkinliklerinin açılış programı kortej yürüyüşü programına herkesi davet ediyor.
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanının görevden alınmasının ardından ilçede yeni ilçe başkanının kim olacağı merak konusu haline geldi. Parti kulislerinde ise dikkat çeken bir isim öne çıkıyor.
Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı İlhan Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Son günlerde balık tezgahlarında hareketlilik arttı. Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsinin kilosu 89 liraya, 4 kilosu ise 300 liraya kadar düştü.
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in Türk milletinin en büyük ortak değeri ve bağımsızlığın sembolü olduğunu vurguladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükçekmece İlçe Başkanı Nesri Hacı, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Marmara Nakliyecileri Derneği Başkanı Halil Kanat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet’in milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en büyük eseri olduğunu belirtti.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi iş insanlarından Engin Doğru, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in geleceğe yön veren en önemli kazanım olduğunu belirtti.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in milletimizin en büyük ortak değeri olduğunu vurguladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.