Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek Galatasaray, galibiyet hasretine son vermek istiyor.
Ligdeki son 3 maçında galibiyet yüzü göremeyen ve 34 puanla 6. sıraya kadar gerileyen sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor karşısında bu kötü serisini sonlandırabilmek için sahaya çıkacak.
Galatasaray, 18. haftada Medicana Sivasspor'u (3-1) yendikten sonra, sırasıyla Osmanlıspor (2-3), Torku Konyaspor (0-0) ve Mersin İdmanyurdu'na (1-2) karşı oynadığı müsabakalardan sadece 1 puan çıkarabildi.
Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’nin Keşan ilçesinde bir kişi nehir yatağında ölü bulundu. Kimlik tespiti ve olayın meydana gelişine ilişkin soruşturma sürüyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim-Sen İstanbul 11 Nolu Şube Başkanlığı, sendikal çalışmaların gücünü artırmak ve bölgesel iş birliğini pekiştirmek amacıyla Silivri İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.
SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi
Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe
Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi
MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.