Gazeteciler deneme uçuşuna katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Burulaş'ın deniz uçağı seferlerinin tanıtımı kapsamında gazeteciler, Gemlik'teki iskeleden kalkan uçakla, deneme uçuşuna katıldı.

YAŞAM 26.03.2013 16:19:49 0
Gazeteciler deneme uçuşuna katıldı.

Sabah saatlerinde İstanbul'daki Haliç İskelesi'nde yapılan tanıtım toplantısının ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve beraberindekiler, ''Seabird'' adı verilen uçakla Gemlik'e geldi. Altepe, burada yaptığı açıklamada, uçuşların başlamasıyla İstanbul ile Bursa'nın daha da yakınlaşacağını söyledi.

''Bu proje Bursa ile İstanbul'u birbirine yaklaştıracak. Bursa, Türk ekonomisinin kalbi İstanbul'a daha da yakınlaşacak'' diyen Altepe, ''Daha önce deniz yolu ile İstanbul'a bağlantı kurmuştuk. Şimdi de hava bağlantısı kuruyoruz. Buradan kalkan uçak, yaklaşık 20 dakika sonra İstanbul'a inecek. İstanbul bizim için önemli bir pazar. Bursa ekonomisinin gelişmesi için önemli bir proje bu. Özellikle mesafe nedeniyle İstanbul'dan Bursa'ya gelmekten kaçınanlar, bu imkanla rahatlıkla buraya gelebilecekler'' ifadelerini kullandı.

Daha sonra basın mensupları, Gemlik deniz terminalinden yapılan deneme uçuşuna katıldı.

27 İlde FETÖ'ye 71 gözaltı!

27 ilde FETÖ'ye 71 gözaltı!

SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk...

SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde kaç arttı..

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi

Veledromu’nda Torku rüzgarı! Madalyalar peş peşe

Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe

Trabzon’da Balkan Harbi şehitleri anılacak

Trabzon’da Balkan Harbi şehitleri anılacak

Bilgi ve iletişim sektörü revaçta

Hizmet üretiminde bilgi ve iletişim sektörü revaçta

Dijital çağın kalbi Kocaeli’de atacak

Dijital çağın kalbi Kocaeli’de atacak

Kandilli’den Marmara için kritik adım!

Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi

MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu buluştu

MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu

Meram’da çocuklar doğa için yarışacak

Konya Meram’da çocuklar doğa için yarışacak

Raket şampiyonluk kürsüsüne oturdu

Bursa Osmangazili raket şampiyonluk kürsüsüne oturdu

Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı!

Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı! Tek yıllık bitkisel ürünlerde sert fiyat artışı

Gecikme Zammı Oranı, Yeni Düzenleme Yürürlüğe Girdi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 13 Kasım 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile gecikme zammı oranında önemli bir değişiklik yapıldı.

Kış Lastiği Zorunluluğu Yoğunluğu Artırdı

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - ​Kış lastiği zorunluluğu ve artan cezalar, lastikçilerde büyük bir yoğunluk yaşanmasına sebep oluyor.

23 ilde dolandırıcılık operasyonu! 64 şüpheli yakalandı

23 ilde dolandırıcılık operasyonu! 64 şüpheli yakalandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.