Gebelik Şansını Artıran 8 Mucize Gıda

Düşük Sperm Sayısı Sıklıkla Çinko Ve Bazı Vitaminlerin Eksik Alınmasıyla Bağlantılıdır. Yani, Menüdeki Bazı Gıdaları Değiştirerek, Eşinizin Sperm Sayısını Artırabilirsiniz.

VİDEO GALERİ 6.08.2019 14:07:00 2304 0
Gebelik Şansını Artıran 8 Mucize Gıda

Gebelik Şansını Artıran 8 Mucize Gıda

Düşük Sperm Sayısı Sıklıkla Çinko Ve Bazı Vitaminlerin Eksik Alınmasıyla Bağlantılıdır. Yani, Menüdeki Bazı Gıdaları Değiştirerek, Eşinizin Sperm Sayısını Artırabilirsiniz.

Kadın Hastalıkları Doğum Ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Betül Görgen, Sperm Sayısını Artırdığı Kanıtlanan Bu Mucize Gıdalar Hakkında Şu Bilgileri Verdi:

Sperm Üretimi İçin Midye

Midye En Zengin Çinko Kaynaklarındandır. Çinko Sperm Üretiminde Önemli Bir Yere Sahiptir. Günde 15 Mg Çinko Yeterli Olmaktadır. Ayrıca Kabak Çekirdeği Ve Ahtapot Da Zengin Çinko Kaynağıdır.

Antioksidan Siyah Çikolata

Siyah Çikolata Sperm Ve Semen Hacmini İki Katına Çıkartabilen Bir Amino Asit İçerir. Aynı Zamanda Antioksidandır. Antioksidanlar Toksin Ve Hava Kirliliğiyle Bağlantılı Erkek Kısırlığından Sorumlu Serbest Radikallere Karşı Güçlü Bir Silahtır.

Sperm Hareketi İçin Sarımsak

Sarımsak  Mükemmel Şekilde Bebek Şansınızı Artırır. İki Sihirli Element İçerir; Allicin Ve Selenyum.

Bunlar Cinsel Organa Gelen Kan Akımını Artırarak Sperm Hasarını Önlerler Ve Antioksidan Özellikleri Dolayısıyla Sperm Hareketini Artırırlar. Günde 1 Ya Da 2 Diş Tüketilmesi Yeterli Olacaktır.

Libido Artırıcı Muz

Muz, Libidoyu Artırır Ve İçerdiği Bromelain Adı Verilen Enzim Sayesinde Seks Hormonlarını Düzenler. Ayrıca Vücudun Sperm Üretme Kabiliyetini Artıracak C, A Ve B1 Vitamini İçerir.

Brokoli

A Vitamini Eksikliği Düşük Üreme Kapasitesiyle Bağlantılıdır. A Vitamini Eksikliği Spermleri Ağır Kanlı Ve Miskin Yapar. Kırmızı Biber, Ispanak Ve Kayısı Da A Vitamini İçerir.

Hacim İçim Kuşkonmaz

Serbest Radikallere Karşı Diğer Bir Silahımız Kuşkonmazdır. Bol Miktarda C Vitamini İçerir, Semen Volümünü Ve Sperm Hareketlerini Artırır.

Sperm Sayısı İçin Ceviz

Omega 3 Yağ Asitleri Hem Sperm Sayısını Hem De Genital Bölgeye Gelen Kan Akımını Artırır. Ceviz Mükemmel Bir Omega 3 Kaynağıdır. Hem Ara Öğün Hem De Gıdalarla Alınabilir.

Testosteron İçin Ginseng

Ginseng Hem Afrodizyaktır Hem De Genital Bölgeye Gelen Kan Akımını Artırır. Erektil (Sertleşme) Sorunlarını Da Gidermekte Faydalıdır. Çayla Ya Da Kurutulmuş Olarak Tüketilebilir.

Op. Dr. Betül Görgen, Öncelikle Eşinizin Yeterince Egzersiz Yaptığından Emin Olmanızı İstiyor. Çünkü Araştırmalar, Aşırı Kilolu Ya Da Obez Erkeklerin Kilo Verdikten Sonra Sperm Sayılarının Artığını Gösteriyor.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.