Geleceğin sinemacılarından bir uluslararası başarı daha

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı iş birliği ve Bahçeşehir Üniversitesi, 1000 Volt ve ART Reklam’ın destekleriyle bu sene 16.’sı gerçekleştirilen Geleceğin Sine

GÜNCEL 3.09.2019 15:29:26 1857 0
Geleceğin sinemacılarından bir uluslararası başarı daha

GELECEĞİN SİNEMACILARINDAN BİR ULUSLARARASI BAŞARI DAHA

 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı iş birliği ve Bahçeşehir Üniversitesi, 1000 Volt ve ART Reklam’ın destekleriyle bu sene 16.’sı gerçekleştirilen Geleceğin Sineması’ndan yapım ve yapım sonrası desteği alan bir proje daha katıldığı yarışmadan ödülle döndü.

 

 

Bu sene düzenlenen 16. Geleceğin Sineması: Sinema Öğrencilerinin Kısa Film Projelerini Destekleme Yarışması’nda senaryosuyla hem yapım desteğine hem de ilk dörde girerek yapım sonrası desteğine hak kazanan Buğra Mert Alkayalar’ın “Neden Olmasın?” isimli kısa filmi IMDB’nin resmi film festivallerinden olan “Top Shorts Film Festivali”nde En İyi Gerilim Filmi dalında birinci oldu.

 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı’nın yarışma kapsamında verdiği yapım ve 1000 Volt’un verdiği yapım sonrası desteği ile hayata geçirilen film, teknolojinin sunduğu imkanlar sayesinde insanların birbirini hiç tanımadan iletişim kurup buluşabildikleri günümüz dünyasında, internet üzerinden tanışan bir adam ile bir kadının sıradan bir günün sıradan bir akşamında gerçekleşen buluşmalarını anlatıyor.

 

9 Temmuz 2019’da Bahçeşehir Üniversitesi’nde düzenlenen ödül töreniyle sona eren 16. Geleceğin Sineması Yarışması kapsamında verilen desteklerle çekilen filmlerden, yarışmanın bitişinin üzerinden daha iki ay geçmeden gelen bu sevindirici haber, bu tür desteklerin taşıdığı önemi bir kez daha göstermiş oldu.

 

Türkiye çapında sinema öğrencilerinin kısa film projelerinin filme dönüşmesini sağlamak için 16 yıldır kesintisiz olarak yapım ve yapım sonrası desteği sunan Geleceğin Sineması maddi ve ayni desteğini arttırarak Türk Sineması’na Geleceğin Sinemacılarını kazandırmaya devam ediyor.


Büyüktankaya’dan Alerji Farkındalığı..!

Seminerin amacı çocukların erken yaşta hastalıkları farketmesi ve konuyla ilgili nasıl erken tedavi olabilecekleri nasıl davranmaları gerektiği sağlık konusunda da bilinçli gençler yetiştirmek. Üsküdar ilçe genelinde başlayan semi

Üner’den Bir Günde İki Açılış…

Başkan Mesut Üner ile birlikte Çatalca ilçesi adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu. Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu.

BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Beylikdüzü Belediye Zabıtası Balıkçı Kenan Tesislerini ablukaya aldı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı, “Gece geliyorlar, gündüz geliyorlar. Arsamızı elimizden alıp işletmemizi mühürlemek istiyorlar” dedi.

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.