Genç Yeteneklerimiz Sayın Cumhurbaşkanı’ndan Ödül Aldı

Esenler Belediyesi’nin büyük bir özen ve yoğun bir emekle hayata geçirdiği Genç Yetenek programı, Ankara’da düzenlenen Genç Dostu Şehirler organizasyonunda ödüle layık görüldü.

GÜNCEL 25.08.2021 14:26:23 2550 0
Genç Yeteneklerimiz Sayın Cumhurbaşkanı’ndan Ödül Aldı

Genç Yeteneklerimiz Sayın Cumhurbaşkanı’ndan Ödül Aldı

Esenler Belediyesi’nin büyük bir özen ve yoğun bir emekle hayata geçirdiği Genç Yetenek programı, Ankara’da düzenlenen Genç Dostu Şehirler organizasyonunda ödüle layık görüldü.

    Esenler Belediyesi olarak, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tevfik Göksu’nun vizyonu ve girişimleriyle hayata geçirdiğimiz pek çok sosyal proje ile tüm Türkiye’ye örnek olmaya ve hem ilçemizde, hem şehrimizde, hem de tüm ülkemizde vatandaşlarımızın hayat kalitesine olumlu katkı yapmaya büyük önem veriyoruz.

Bu projelerimizden biri olan Genç Yetenek programımız ile ilçemizdeki gençlerin, bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında kendilerini geliştirmeleri için çok önemli faaliyetler düzenliyoruz.

1100 GENCİMİZLE ANKARA’DAYDIK

       Şimdi, Genç Yetenek programımızda eğitim alan 1100 gencimizle birlikte, Ankara’da düzenlenen ve tüm Türkiye’den belediyelerin de dahil olduğu Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergi organizasyonuna katıldık.

Çalışmalarla büyük beğeni toplayan Esenler’in gençleri ve Esenler Genç Yetenek programımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen ödül töreninde, ödül almaya layık görüldü.

Bu ödül aynı zamanda Esenler’deki değişimin, gelişimin, halkın yaşam kalitesine olumlu katkı yapma bilincini taşıyan belediyecilik anlayışının sonucudur. Esenler halkımızla birlikte ilçemizde daha güzel bir yaşam inşa etme çabamızın meyvelerinden biri olan Genç Yetenek projemize katılmak isteyen tüm gençlerimiz, programımızın web sayfasını inceleyerek ilgi duydukları alanlarda eğitimlerimizden ücretsiz şekilde faydalanabilirler.

 “GENÇ DOSTU ŞEHİRLER” NEDİR?

     Gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyici politikaların uygulamaya geçirilmesi, gençlerin kendi potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlanması , gençlerin karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına etkin katılımı, yerel kurum ve kuruluşların gençlik hizmetlerinde koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi, genç girişimcilerin ve yenilikçi fikirlerin desteklenmesi ve benzeri konularda projelerin teşvik edilmesi hedefiyle oluşturulan bir şehircilik anlayışıdır.

Ankara’da 24-25 Ağustos 2021 tarihlerinde düzenlenen kongre ve sergi organizasyonda, Türkiye’nin her yerinden belediyeler, Genç Dostu Şehir bilinciyle geliştirdikleri uygulamaları ve etkinliklerini sergileyerek bu konuda bilinç oluşturulmasına katkıda bulundular.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.