Geri Dönüşüm Defilesi..!

Esenyurt Belediyesi kreşlerinde eğitim alan minikler yılsonu mezuniyet töreninde yaptıkları defileyle geri dönüşümün önemine dikkat çekti.

İSTANBUL 24.06.2019 09:53:23 3479 0
Geri Dönüşüm Defilesi..!

Gösterileri büyük beğeniyle izleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, her mahalleye bir kreş yapılacağını söyledi.

Esenyurt Belediyesi Kreş Müdürlüğü bünyesindeki kreşlerde eğitim alan Esenyurtlu minikler, ilk karne heyecanını yaşadı. Erol Olçok Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, kreşlerde eğitim gören 600 öğrenciden mezun olan 120’si hünerlerini sergiledi. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve çok sayıda velinin katıldığı karne töreni öncesinde miniklerin hazırladığı birbirinden renkli gösteriler ilgiyle izlendi. Kreş Müdürlüğü’ne bağlı 11 ayrı kreşin düzenlediği gösterilerde en çok dikkat çeken gösteri minik öğrencilerin yapmış olduğu geri dönüşüm defilesi oldu. Çeşitli geri dönüşüm ürünlerini kıyafet olarak giyen minikler, gösteride hangi ürünlerin nasıl ayrıştırılması gerektiği konusunda izleyicileri bilgilendirdi. Törende ayrıca öğrenciler, dans, halk oyunları gösterileri yaparken, işaret diliyle de İstiklal Marşı okudular. Gösteri sonrası karnelerini alarak Başkan Bozkurt ile birlikte keplerini atan alan minik öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Her Mahalleye Çocuk Kreşleri Yapılacak

Miniklerin karne heyecanına ortak olan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, yaptığı konuşmada mevcut kreş sayısının arttırılarak her mahalleye bir kreş yapılacağı söyledi. Çocukların nitelikli eğitim almaları için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Kemal Deniz Bozkurt, “Ülkemiz için, ülkedeki barışın kalıcılığı ve refah seviyesinin yükseltilmesi için çocuklarımıza yapılan yatırım çok önemli. Bizim de önümüzdeki 5 yıl içinde en çok zaman ayıracağımız, kaynak ayıracağımız konu eğitim olacak. Bunun yanında kreş sayımızı arttıracağız. 43 mahallemiz ama 11 kreşimiz var. Hedefimiz her mahallede bire kreş açmak” diye konuştu.

Belediye Başkanı Bozkurt okul öncesi eğitimle kadınların iş hayatına katılmasını kolaylaştırdıklarını ifade ederek, “Ayrıca çocuklarımızın kendi ayakları üzerinde daha sağlam durabilmesini sağlıyoruz. Beraberce daha çağdaş ülkelerin yaşadığı seviyede çocuklarımızı yaşatmak için mücadele edeceğiz. Bununla ilgili hiçbir endişeniz olmasın. Bu iş bizim için çok önemli, o yüzden bu hizmeti olabildiğince maliyetine veriyoruz. Çevre ilçelerde daha yüksek ücretlerle yapıyorlar. Bizim için bu çocukların eğitimi önemli. Çocuklarımıza ne kadar çok eğitim verirsek, geleceğimizi de o kadar çok güvene alacağımızı düşünüyorum. Yeter ki birbirimizi ayrıştırmayalım, kültürümüzü değerlerimizi birer farklılık olarak görmeyelim. Onlar bizim zenginliklerimiz. Bu farklılıklar üzerinden çok güzel medeniyetler, çocuklar, gelecekler inşa edebiliriz” dedi.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.