Geri Dönüşüm Defilesi..!

Esenyurt Belediyesi kreşlerinde eğitim alan minikler yılsonu mezuniyet töreninde yaptıkları defileyle geri dönüşümün önemine dikkat çekti.

İSTANBUL 24.06.2019 09:53:23 3477 0
Geri Dönüşüm Defilesi..!

Gösterileri büyük beğeniyle izleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, her mahalleye bir kreş yapılacağını söyledi.

Esenyurt Belediyesi Kreş Müdürlüğü bünyesindeki kreşlerde eğitim alan Esenyurtlu minikler, ilk karne heyecanını yaşadı. Erol Olçok Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, kreşlerde eğitim gören 600 öğrenciden mezun olan 120’si hünerlerini sergiledi. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve çok sayıda velinin katıldığı karne töreni öncesinde miniklerin hazırladığı birbirinden renkli gösteriler ilgiyle izlendi. Kreş Müdürlüğü’ne bağlı 11 ayrı kreşin düzenlediği gösterilerde en çok dikkat çeken gösteri minik öğrencilerin yapmış olduğu geri dönüşüm defilesi oldu. Çeşitli geri dönüşüm ürünlerini kıyafet olarak giyen minikler, gösteride hangi ürünlerin nasıl ayrıştırılması gerektiği konusunda izleyicileri bilgilendirdi. Törende ayrıca öğrenciler, dans, halk oyunları gösterileri yaparken, işaret diliyle de İstiklal Marşı okudular. Gösteri sonrası karnelerini alarak Başkan Bozkurt ile birlikte keplerini atan alan minik öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Her Mahalleye Çocuk Kreşleri Yapılacak

Miniklerin karne heyecanına ortak olan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, yaptığı konuşmada mevcut kreş sayısının arttırılarak her mahalleye bir kreş yapılacağı söyledi. Çocukların nitelikli eğitim almaları için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Kemal Deniz Bozkurt, “Ülkemiz için, ülkedeki barışın kalıcılığı ve refah seviyesinin yükseltilmesi için çocuklarımıza yapılan yatırım çok önemli. Bizim de önümüzdeki 5 yıl içinde en çok zaman ayıracağımız, kaynak ayıracağımız konu eğitim olacak. Bunun yanında kreş sayımızı arttıracağız. 43 mahallemiz ama 11 kreşimiz var. Hedefimiz her mahallede bire kreş açmak” diye konuştu.

Belediye Başkanı Bozkurt okul öncesi eğitimle kadınların iş hayatına katılmasını kolaylaştırdıklarını ifade ederek, “Ayrıca çocuklarımızın kendi ayakları üzerinde daha sağlam durabilmesini sağlıyoruz. Beraberce daha çağdaş ülkelerin yaşadığı seviyede çocuklarımızı yaşatmak için mücadele edeceğiz. Bununla ilgili hiçbir endişeniz olmasın. Bu iş bizim için çok önemli, o yüzden bu hizmeti olabildiğince maliyetine veriyoruz. Çevre ilçelerde daha yüksek ücretlerle yapıyorlar. Bizim için bu çocukların eğitimi önemli. Çocuklarımıza ne kadar çok eğitim verirsek, geleceğimizi de o kadar çok güvene alacağımızı düşünüyorum. Yeter ki birbirimizi ayrıştırmayalım, kültürümüzü değerlerimizi birer farklılık olarak görmeyelim. Onlar bizim zenginliklerimiz. Bu farklılıklar üzerinden çok güzel medeniyetler, çocuklar, gelecekler inşa edebiliriz” dedi.


Koç; İman, İnanç ve Azim Varsa İmkân Da Vardır…

Koç, Kahramanlarımız Adalet, Merhamet ve Sevgi Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar. Bizde okuyan, merak eden ve üzerine düşünerek hayata yeni kapılar açan nesiller yetiştiriyoruz.

Merhamet Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar

Tepeli, Tarihe olan bağlılık, bir milletin güç kaynağıdır ve biz bu gücü gelecek nesillerimize taşımak için çaba gösteriyoruz.

SANA EMANET BİLGİ YARIŞMASI…

Ensar Vakfı Sana Emanet Yarışması Türkiye’nin 81 ilinde yapılacak olan bir yarışmadır.

BÜYÜKÇEKMECE'NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK! ( Görüntülü Haber)

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol bölgedeki gazetecilerle iftar programında bir araya geldi. Erol projelerini gazetecilere anlattı.

Çalık, Yeni Dönem Projelerini Tanıttı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “İstanbul’da Kazanacağımız Zaferin İşaret Fişeğini Beylikdüzü’nden Atacağız”

Akşener; Meydan Okudu… Yıldız, Gümbür Gümbür Sahaya İndik, Birilerini Korku Sardı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Esenyurt İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’ın düzenlediği iftar programına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okudu.

Sahuru Atlamayın!

Özellikle besin ve enerji ihtiyacının dengeli bir şekilde karşılanmasının Ramazan ayının sağlıklı bir şekilde geçirilmesine katkı sağlayacağını belirtiyor.

Minikler Başkanını Çok Seviyor!

Bağcılar Belediyesi'nin Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda düzenlediği etkinlikler her gün farklı konuklara ve binlerce Bağcılar sakinine ev sahipliği yapıyor.

Üner’den Türkiye Çapında Çözüm..!

Çözülen sorun sadece Çatalca’da tüm Türkiye’de şoför esnafında büyük sevinç yaşattı.

“Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!.. (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Başkan İlhan Ocaklı: 5 Yılda 220 Adet Ruhsatı İptal Ettirdik “Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!..

UNESCO’dan Büyükçekmece’ye “Tsunami Hazır Kent” Sertifikası

Türkiye’de bir ilke imza atan Büyükçekmece Belediyesi, IOC/UNESCO “Tsunami Hazır Kent” sertifikasını almaya hak kazanan ilk kent oldu.

Liyakatsizliğin, Denetimsizliğin Adı KADER Olmuştur!

Türkiye genelinde yayımlanan basın bildirisini Tüketiciyi Koruma Derneği Beylikdüzü şube başkanı Tülin Özgür okudu.

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Salı 14.2 ° / 8.6 °
Çarşamba 8.5 ° / 7.6 °
Perşembe 12.2 ° / 6.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.