Göksu, 3. Kez Mazbatasını Aldı

Rekor oy oranı ile üçüncü kez Esenler Belediye Başkanı seçilen Mehmet Tevfik Göksu düzenlen törenle mazbatasını aldı. Göksu, 'Şimdi daha da çok çalışacağız' dedi.

İSTANBUL 12.04.2019 17:53:59 2668 0
Göksu, 3. Kez Mazbatasını Aldı

Rekor oy oranı ile üçüncü kez Esenler Belediye Başkanı seçilen Mehmet Tevfik Göksu düzenlen törenle mazbatasını aldı. Göksu, "Şimdi daha da çok çalışacağız" dedi.

 

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için partisi AK Parti tarafından Cumhur İttifakı'nın adayı olarak yeniden Esenler Belediye Başkan Adayı gösterilen M. Tevfik Göksu, 5 yıllık çalışmasının ödülünü Esenler halkından aldı ve yeniden İstanbul birincisi oldu. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 65.48 oy oranı ile İstanbul'daki AK Partili ilçe belediyeleri arasında birinci olan Göksu, İstanbul Ticaret Odası Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bulunan İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenle mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Kestek'ten aldı.

AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, MHP İlçe Başkanı Suat Yılmaz başta olmak üzere siyasi parti ilçe başkanlarının da katıldığı törende; 5 yıl Esenler Belediye Meclisi'nde görev yapacak yeni meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da mazbatalarını aldılar. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu İlçe Seçim Kurulu'nda görev yapanlara birer çiçek takdim ederek seçim boyunca gösterdikleri yoğun çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Mazbataların takdiminden sonra Esenler Belediye Başkanı ve parti ilçe başkanları hep birlikte yeni meclis üyeleri ve muhtarlarla birer hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

 

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, seçimde Esenler halkının büyük teveccühü ile yeniden rekor oyla büyük bir sorumluluğun altına girdiğini belirterek, "Esenler halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah bu dönemde de halkımızın takdir ve teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Esenler halkının bu büyük ilgisi bizim sorumluluğumuz bir kat daha artırıyor. Bu sebeple şimdi daha da çok çalışacağız" dedi.

 

5 BÜYÜK HEDEFİMİZ VAR

Esenler için önümüzdeki 5 yıl için 5 büyük hedef belirlediklerini ve bunları gerçekleştirmek için çalışacaklarını kaydeden Göksu bu hedefleri şöyle sıraladı:

1 - Esenler'de daha zengin birey

2- Daha huzurlu ve güvenli Esenler

3- Daha kaliteli ve nitelikli bir hayat

4- Daha planlı, imar - mülkiyet problemleri bitmiş ve yenilenmiş bir Esenler

5- Geleceğe hazır, güven ve istikrarla daha da büyüyen, çocuklarımıza gönül rahatlığıyla bırakacağımız daha modern ve daha çağdaş bir Esenler

 

MEHMET TEVFİK GÖKSU KİMDİR?

 

1966 Gölbaşı Adıyaman doğumlu olan M. Tevfik Göksu, ilköğrenimini Gölbaşı'nda, ortaöğrenimini 1980-1985 yılları arasında İstanbul Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü'nden 1990 yılında mezun oldu. 1991-1994 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı.
Akademik çalışmalarını sosyoloji alanında yoğunlaştıran M. Tevfik Göksu, Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde başladığı doktora çalışmalarını Siyaset Sosyolojisi üzerine devam ettirdi.


Her zaman aktif siyasetin içerisinde bulunan M. Tevfik Göksu, Refah ve Fazilet Partilerinde İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Siyasi çalışmalarının yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarıyla yakın temasını sürekli devam ettiren Göksu, Milli Gençlik Vakfı İstanbul İl Kuruculuğu ve Marmara Bölge Başkanlığı yaptı.


Farklı sivil toplum kuruluşlarıyla irtibatını sürdüren Göksu'nun Araştırmacılar Derneği, Teknik Elemanlar Derneği, ASKON ve Adıyamanlılar Vakfı üyelikleri halen devam etmektedir. Göksu, hazırladığı bir çok siyasal propaganda konseptinin yanı sıra sivil toplum iletişim danışmanlığı, yerel yönetim iletişim danışmanlığı ve 1992-2000 yılları arasında da Bağcılar Belediyesi'nde Başkan Danışmanlığı yaptı. Ayrıca Türkiye'nin önde gelen araştırma şirketinde çalışmalarda bulundu. 2009 Mahalli İdareler Seçimleri’nde partisi tarafından Esenler Belediye Başkan Adayı gösterildi ve seçimi yüzde 48 gibi yüksek bir oy oranı ile kazandı. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri için partisi AK Parti’den yeniden Esenler Belediye Başkan Adayı gösterilen M. Tevfik Göksu, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimi’nde de oylarını yaklaşık yüzde 32 arttırarak; seçmenin yüzde 62.7’sinin oyunu aldı. Göksu, aynı zamanda bir önceki seçime göre oylarını da en çok artıran İlçe Belediye Başkanı olmuştu. İngilizce ve Arapça bilen M. Tevfik Göksu evli ve dört çocuk babasıdır.

 

 


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.